Henk en Anja  

Vandaag nakomelingendag gehad. Wat een feestje. Alles was perfect georganiseerd en zo leuk om een aantal honden uit het nestje van oktober 2021 te zien. Honden konden lekker rennen en spelen met elkaar. Ook hier was weer de goede zorg van Jolanda en haar familie te zien. We zijn nog steeds heel tevreden over de begeleiding, ook de nazorg! Bedankt!

Yvette  

19 juni hebben wij onze Mike (van Suus, 27 maart 2022) opgehaald. Hij was toen "al" 12 weken. Door omstandigheden van de 1e eigenaar was Mike nl bij Jolanda teruggebracht. Wij hebben de eerste fase bij Jolanda dus gemist, maar zij heeft ons alle filmpjes en updates nagezonden. Mike is onze 2e hond van Jolanda, Danie (van Daanie) is nu 4 jaar, en de begeleiding en aandacht zijn weer TOP.
Ook de leefruimte en liefde voor haar honden en het RR ras, maakten dat wij niet aarzelden weer bij Jolanda een pup te kopen.
De aanschafprijs was gelijk, maar Mike was al volledig gevaccineerd èn we kregen nog o.a. een halsband, oorcleaner enz. mee, heel leuk!
Als wij haar filmpjes van ons span zenden reageert ze altijd snel en enthousiast.
Kortom, wij zijn heel blij en bevelen Kluck's Castle zeker aan.

Kim en Matthew  

Beste Jolanda,

We zijn onwijs blij dat we onze prachtige Senna Roos bij jullie vandaan hebben. Hele goede begeleiding, ook nadat we haar op hadden gehaald. Zo fijn dat we met al onze vragen terecht kunnen en het contact altijd leuk is.

We kijken erg uit naar de nakomelingen dag!

Groetjes Kim, Matthew en de meiden

Lonneke en Henny  

Lieve Jolanda,
Wat heerlijk dat wij bij ons vertrouwde adres weer een leuke pup erbij hebben hebben kunnen halen. Wij zijn superblij met onze meiden. Nookie en Diva hebben het samen erg naar de zin .De info die voor en achteraf stuurt wordt ook zeer gewaardeerd.We houden je op de hoogte !
Groetjes Lonneke

Iris & Kevin baasjes van Hunte  

Goedenavond Jolanda,

Wij wilden even laten weten dat wij zo ontzettend blij zijn dat we naar Geertje gegaan zijn.
Vorige week woensdag 2 uur training gehad en een aantal dingen veranderd in opvoeding en een nieuwe riem. We hebben echt serieus vanaf de dag erna al zo’n andere hond in huis.
Echt bizar gewoon.
We zijn helemaal blij en ontzettend trots op hoe Hunter het nu doet, zo leuk!
We genieten weer volop!

Bedankt voor uw hulp met meedenken en de tip om naar Geertje te gaan.
Dit is echt het beste wat we met Hunter gedaan hebben, zo leuk om hem nu zo te zien en dat hij echt veranderd is door de andere manier van opvoeden en dit werkt echt super.

Fijne avond nog verder!

Met vriendelijke groet,

Kevin & Iris

Joke Dubbelt  

Op 15 april j.l. mochten wij onze mooie pup Bruce ophalen bij Jolanda. En wat voor een pup? Iedereen zal over zijn haar eigen pup zeggen we hebben de mooiste, leukste, beste, liefste enz enz. Maar lieve mensen wij hebben via Jolanda echt de meest fantastische ;-) Bruce is nu 20 wkn en wat een geschenk! Evenals de voorlichting, begeleiding en advies van Jolanda. Dank je wel lieve Jolanda voor de fantastische match met onze Bruce. Inmiddels hebben zowel Bruce als wij een training gevolgd bij Geertje Verschoren. En ja, ik gun iedere hond en eigenaar een training van Geertje Verschoren en iedereen een RR van Jolanda!

Kevin & Iris  

20 mei hebben wij onze pup Hunter opgehaald. Hunter is een pup uit het nest van Suus & Bas en wat is Hunter een mooie hond. Hij is super lief, leert heel snel en houdt ook van ondeugend zijn. Hij is nu 11,5 week oud en wij genieten elke dag volop van hem.
Wat is Jolanda een kundige en lieve fokker. Wij hebben ons vanaf het eerste contact moment heel fijn gevoeld bij Jolanda. Wij zijn Jolanda enorm dankbaar voor de mooie match met Hunter en voor alle informatie die wij gekregen hebben, zowel de informatie voordat de pup er is als de informatie wanneer de pup al bij ons thuis was. Jolanda heel erg bedankt voor de goede zorgen en ik zou iedereen die een RR pup zou willen hebben aanraden om bij Klucks Castle langs te gaan. Enorm bedankt!

Familie Kramer  

Normaliter leef je toe naar de geboorte van jou pup, in ons geval verliep dat even iets anders. Maandag contact en vrijdag 7 mei mochten wij onze Teun al ophalen. Wederzijds vertrouwen was snel gelegd, voor ons niet de eerste hond, maar chapeau voor de liefdevolle en zeer deskundige werkwijze van Jolanda. En vergeet de nazorg niet! In een woord top!

Nicelle van der Veen  

Wat ben ik blij dat ik via de forum positieve berichten heb gelezen over de Kluck's Castle!
Gelijk contact gelegd met Jolanda en mijn gevoel zei dat het oké is.
En dat bleek...
Op 9 mei 2022 heb ik mijn lieve en knappe Rhodey Marie opgehaald.
De eerste ontmoeting met Jolanda was zeer prettig...we werden warm ontvangen en ik voelde me gelijk op mijn gemak.
Jolanda is heel direct en duidelijk en laat merken dat ze een groot hart heeft voor haar honden en puppy's en voor het prachtig ras Rhodesian Ridgeback.
De puppy's worden in een veilige omgeving geboren; het is rustig en schoon en zowel de volwassen honden als de puppy's zien er goed verzorgd uit.
Ik wil Jolanda ontzettend bedanken dat ik een puppy van haar kennel mocht nemen.
Danki voor Rhodey Marie Flavia en voor de goede zorgen en nazorg.
Het opvoeden is intensief, maar ja, dat hoort erbij...
Bedankt voor de handen van een geweldige fokker..Jolanda.
Groetjes & take care.
Nicelle

Fam . Rotteveel  

28 juli 2021 hebben wij onze pup Ted (van Naila en Johnny) opgehaald bij Jolanda. Vandaag 22-05-2022 is hij precies een jaar oud en vonden wij het een mooi moment om hier iets te plaatsen.
Jolanda heeft Ted voor ons uitgezocht op basis van karakter en ons gezin. Dit vonden we erg spannend maar wat is dat goed gebleken! Ted past echt perfect in ons gezin.
Het is een grote goedzak, de kinderen kunnen alles met hem doen en hij is dol op alle kinderen. Hij is ook heel enthousiast naar andere honden en mensen en zal een conflict altijd vermijden.
Het was voor ons onze eerste eigen hond (als kind beiden wel met honden opgegroeid) en het bevalt ons heel goed. We hebben ook veel aan de Puppystart training gehad. Echt een aanrader als dit je eerste hond is!
Jolanda geeft veel informatie en je kan haar altijd alles vragen (soms zie je door alle informatiebomen het bos niet meer). Ze heeft ons super goed begeleid en heeft echt het beste met de hond voor.
We zijn Jolanda heel dankbaar voor onze lieve hond Ted en alle begeleiding en kunnen het iedereen die een Ridgeback wil aanraden eens bij Kluck’s Castle aan te kloppen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies