Dennis Jordens  

Onze Toby pup van Nala en kashim (Geert) we hebben hem nu 2 maanden in huis en hij is niet meer weg te denken wat een mooie rustige hond en zo lekker eigenwijs op zijn tijd, een echte Ridgeback. Overal alle aandacht en te horen krijgen dat hij zo mooi is. Volgend jaar 2017 een showtje lopen eens kijken wat de keurmeesters er van zeggen. Niet dat het ons uitmaakt want voor ons is hij al de mooiste. Jolanda bedankt voor onze fijne Ridgeback . Zo zie je een fokker die er echt mee bezig is dat werpt toch zijn vruchten af, dan heb je voor het grootste deel al een mooie gezonde Ridgeback en de rest ligt geheel bij de mensen zelf

Anneke Ringersma  

Hoera! Vandaag is onze Themba alweer een jaar Wat zijn wij blij met onze "aap" want dat is het. Hij is heel erg leuk en grappig maar ook een echte ondeugende aap. Hij is gek op brillen en dan vooral leesbrillen om die lekker helemaal stuk te bijten (tja een beetje dom van de baas om ze te laten slingeren) en balpennen, daar kun je ook zo heerlijk op kauwen. Wanneer we tegen hem praten gaat z'n koppie scheef, zo schattig. Hij is heel sociaal naar andere honden, luistert enorm goed. Is heel lief voor puppy's in het bos. Al met al een enorm leuke en vooral lieve RR waar we enorm gek op zijn. Hiervoor hebben we ook twee RR gehad, een teef en een reu en het verdriet om het verlies van onze twee oudjes heeft de komst van Themba een stuk milder gemaakt. Jolanda is een fantastische fokker die met heel haar hart en ziel leeft voor 'haar' RR en hun nageslacht.

brigitte  

Helaas kwamen wij om een minder leuke reden bij Jolanda terecht. Wij zouden afscheid moeten nemen van onze prachtige ridge welke nog geen jaar oud is. Na werkelijk alles geprobeerd te hebben kwamen wij bij Jolanda uit. Met haar heb ik me suf gemailt, het besluit was zo moeilijk en uiteindelijk de stap genomen om te kijken wat er met onze Jophiel zou gebeuren. Elke dag, meerdere keren, kreeg ik filmpjes, foto's en we zagen Jophiel opfleuren. Jolanda heeft Jophiel bijzonder goed bekeken en ons ook uitgelegd dat er echt wel een ridge voor ons is, maar het karakter dat onze Ridge had was te veel het karakter dat ik zelf ook heb. Jophiel moest de ruimte hebben en niet te veel prikkels. Al vrij snel, met pijn in mijn hart, zijn er geweldige mensen gekomen welke de stap durfte te nemen en Jophiel datgeen wilde geven, wat zij bij ons niet kon vinden. Ondanks dat ik weet dat er mensen zijn die niet begrijpen waarom je afscheid van je hond neemt, wilde ik toch laten weten wat ik zo enorm dankbaar ben voor wat Jolanda voor ons gedaan heeft. Dat in de verwerking van een afscheid wat je niet zomaar neemt, de filmpjes en foto's zoveel bijdragen. De manier waarop zij ermee omgaat en het vertrouwen weet te winnen. Ook de mensen die deze stap genomen hebben om een onbekende hond in huis te nemen ben ik zo verschrikkelijk dankbaar, ik ken ze helaas zelf niet. Jolanda is een enorme liefhebber die voor elke hond, niet alleen haar eigen pups alle energie en liefde erin steekt!!! En dankzij haar kan ik het schuldgevoel grotendeels van mij afzetten en weet ik dat er ook voor ons ooit nog een ridge in zit, maar dan wel door Jolanda aan ons gekoppeld!

Isabel Prins  

Onze Addo wordt deze week 1 jaar. Wij hebben een geweldige hond bij Jolanda vandaan die heel goed past in ons drukke gezin. Ik kan een ieder aanraden om bij Jolanda te gaan praten wanneer je op zoek bent naar RR om je te laten inlichten wat het hebben van zo'n hond inhoudt. Met veel plezier ben ik via Jolanda ook bij Kastor's home geweest om wat tips te krijgen voor de puberhond.

Lisette Harteveld  

Inmiddels hebben wij Lord Nelson nu alweer een paar maanden en is het een heerlijke enthousiaste hond.We zijn zeer tevreden over de manier waarop alles is gegaan met de aanschaf maar ook met de begeleiding dmv leerzame mail en goed advies.We willen te zijner tijd een tweede RR erbij en die zal zeker weer bij jullie vandaan gaan komen.Groet John en Lisette

Patricia Hoogstraten  

Wij hebben Jip nu 2 maanden in huis, maar wat een knuffelhond is zij. Lief, leergierig en altijd blij is onze Jip. Zij weet heel goed wat wel en niet mag en verraadt zichzelf keer op keer. De complimenten die wij krijgen dat zij heel mooi is, is een echt een pluim voor Jolanda. Op cursus gaat het ook heel goed. Bedankt voor ons nieuwe gezinslid!

Ingrid  

Wij hebben Noor inmiddels 4 weken in huis. Wat is het een fijn, stabiel, blij en sociaal hondje! We worden regelmatig aangesproken tijdens het wandelen en dan zijn 'kenners' onder de indruk van haar. Niet alleen van haar uiterlijk maar zeker haar gedrag! Dank je wel Jolanda, en tot de laatste zondag in mei!

Emma  

Ik ben dol op honden en mijn droom was dan ook om ooit eens onder de puppy's bedolven te worden. Nadat mijn vriend als verassing voor mijn verjaardag het hele internet heeft afgespeurd, fokkers heeft benaderd en keer op keer werd afgewezen, wilde Jolanda graag helpen om mijn droom te verwezenlijken. Voor mijn verjaardag mocht ik met haar pups knuffelen en spelen! Een onwijs leuke verassing en zonder Jolanda was het niet gelukt/gebeurd. Het was maar goed dat alle pups al een baasje hadden gevonden, anders had ik ze allemaal mee willen nemen! Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!

Anneke Wrana  

Lieve Jolanda,
Wat zijn wij blij met Thor zeg! Middels is hij bijna 10 weken en hij doet het echt geweldig. Hoe we bij jullie al vanaf het begin zijn geïnformeerd en ontvangen is echt geweldig! Ook de kranten stukken en de informatie is top! Zoveel liefde en passie die jullie voor dit ras hebben. Zo goed als jullie ze krant zindelijk maken en hoe stabiel Thor in ons huis is gekomen. Echt het maakt het allemaal een stuk makkelijker. Er is nog enorm veel werk te doen, want opvoeden is niet makkelijk. Maar door jullie voorwerk, wordt dit wel een stukje makkelijker. Jolanda, ik kan me echt geen betere fokker bedenken dan jullie. Echt ENORME complimenten!! We houden contact en mochten er nog mensen twijfelen. Vraag naar Jolanda en zij kan jullie er alles over het ras vertellen. Bedankt Jolanda! groetjes Fam. Wrana

Nicole  

Ruim 2 weken geleden hebben wij onze Dex opgehaald. Wij hebben al een prachtige 3 jaar jonge reu van Kluck's Castle en toen wij besloten om voor een tweede RR te gaan stond dan ook vast dat de nieuwe aanwinst weer bij Jolanda vandaan moest komen. Als verwacht konden wij ook nu weer op Jolanda's expertise vertrouwen. Met de gedragstest kon ze n "match" met onze Raf vinden en gelukkig kwam deze overeen met onze keuze... Raf heeft er 1 week over gedaan om n beetje te wennen aan t nieuwe ventje en inmiddels zijn ze goede maatjes! Mooi om te zien! Jolanda weer dank voor je zorg en onze mooie mannen!

<< < 9 10 11 12 13
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies