Emma  

Ik ben dol op honden en mijn droom was dan ook om ooit eens onder de puppy's bedolven te worden. Nadat mijn vriend als verassing voor mijn verjaardag het hele internet heeft afgespeurd, fokkers heeft benaderd en keer op keer werd afgewezen, wilde Jolanda graag helpen om mijn droom te verwezenlijken. Voor mijn verjaardag mocht ik met haar pups knuffelen en spelen! Een onwijs leuke verassing en zonder Jolanda was het niet gelukt/gebeurd. Het was maar goed dat alle pups al een baasje hadden gevonden, anders had ik ze allemaal mee willen nemen! Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!

Anneke Wrana  

Lieve Jolanda,
Wat zijn wij blij met Thor zeg! Middels is hij bijna 10 weken en hij doet het echt geweldig. Hoe we bij jullie al vanaf het begin zijn geïnformeerd en ontvangen is echt geweldig! Ook de kranten stukken en de informatie is top! Zoveel liefde en passie die jullie voor dit ras hebben. Zo goed als jullie ze krant zindelijk maken en hoe stabiel Thor in ons huis is gekomen. Echt het maakt het allemaal een stuk makkelijker. Er is nog enorm veel werk te doen, want opvoeden is niet makkelijk. Maar door jullie voorwerk, wordt dit wel een stukje makkelijker. Jolanda, ik kan me echt geen betere fokker bedenken dan jullie. Echt ENORME complimenten!! We houden contact en mochten er nog mensen twijfelen. Vraag naar Jolanda en zij kan jullie er alles over het ras vertellen. Bedankt Jolanda! groetjes Fam. Wrana

Nicole  

Ruim 2 weken geleden hebben wij onze Dex opgehaald. Wij hebben al een prachtige 3 jaar jonge reu van Kluck's Castle en toen wij besloten om voor een tweede RR te gaan stond dan ook vast dat de nieuwe aanwinst weer bij Jolanda vandaan moest komen. Als verwacht konden wij ook nu weer op Jolanda's expertise vertrouwen. Met de gedragstest kon ze n "match" met onze Raf vinden en gelukkig kwam deze overeen met onze keuze... Raf heeft er 1 week over gedaan om n beetje te wennen aan t nieuwe ventje en inmiddels zijn ze goede maatjes! Mooi om te zien! Jolanda weer dank voor je zorg en onze mooie mannen!

Loran Heijblom  

Ook wij hebben pas een pup bij Jolanda vandaan.
Nu 9 weken oud. Wij zijn blij dat we vertrouwd hebben op de keuze qua karakter en de beslissing van Jolanda met het uitzoeken van de pup. Zelf hadden we nooit deze keuze kunnen maken. Want Wat past ze goed bij ons en wat doet ze het goed.
Ook de begeleiding in het voortraject hebben wij als zeer prettig ervaren. De informatie vooraf. En ook de gesprekken waren van onschatbare waarde voor ons omdat dit onze eerste hond is
Jolanda bedankt tot zover.


Jolanda bedankt voor deze fijne hond

Werner  

wij hebben de tip van Jolanda opgevolgd en een lessenpakket genomen bij Geertjevan Kastors Home. Allemaal puppy RR. De manier waarop Geertje dat uitlegt en aanpakt is geweldig en is thuis goed zelf te oefenen.

Haleh Schuurmans  

We hebben Zola opgehaald toen ze 9 weken oud was, ze is nu 4,5 maanden oud en rustig thuis en speels en sociaal buiten. Advies van Jolanda was dat deze hond past bij onze gezin. Het is ook zo, ze is heel lief tegen andere kinderen en we hebben opvoeding advies van Jolanda goed gevolgd. We zijn zeer tevreden en goed geïnformeerd ervoor en daarna. Bedankt Jolanda!

Werner  

Vorige week zaterdag zijn we onze Nelson gaan ophalen bij Jolanda. Ondertussen is hij hier al goed ingeburgerd. Dank zij de tips die Jolanda ons meegegeven heeft naar opvoeding van onze Nelson weet hij al redelijk goed zijn plaats en hebbe. We weinig of geen vuil in huis. Op haar advies gaan we volgende week puppy lessen volgen bij Kastors Home in Mol. hij speelt heel graag in de tuin met onze 10 jarige labrador.

Lysbeth  

Een fokker vinden is makkelijk genoeg. Dan begint het echte werk pas. Lezen hoe fokkers te werk gaan, referenties vragen, kennis maken met de fokker en de omgeving waar de pups in het begin verblijven. Bij Jolanda had ik ook sterk het gevoel dat ik zelf gewogen werd: is deze persoon geschikt voor een van mijn pups? Maar goed, ik heb inmiddels mijn Bess al een paar maandjes, madam is net 6 maanden, en we hebben het heel erg naar ons zin met elkaar. Wandelen, spelletjes, training. Onze dagen zijn goed gevuld.
Jolanda, dank dat je Bess aan mij(n gezin) hebt toevertrouwd.

<< < 10 11 12 13 14
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies