Familie de Haan  

Sinds een maand hebben wij Senna mogen verwelkomen in onze roedel. Wat een droomhondje! We zijn zo blij met haar. Jolanda dankjewel voor al je goede zorgen die jij aan Senna en ook aan ons hebt gegeven. we zijn je heel dankbaar om jouw betrokken begeleiding, adviezen en hele duidelijke informatie vanaf de zwangerschap van de mama van Senna tot weken later nadat we Senna bij jou hebben afgehaald. Een goede start van een hond begint bij de fokker. Senna heeft de beste start gekregen die een hond zich maar kan wensen. Een en al lof voor jou!!!

Claartje Lunter  

Hemelum, 8 juli 2019
Onze Nelson inmiddels een half jaar oud is een hond uit duizenden. Vanaf het allereerste moment dat hij bij ons kwam. Wij hebben Jolanda leren kennen als ongelooflijk gedreven en professioneel. Pas na een karaktertest van de pups bepaalde Jolanda welke hond bij welke nieuwe baasje terecht kwam. Dit heeft ertoe geleid, dat wij een perfect bij ons gezin, (drie jonge dochters) en een druk bedrijf (zeilschool) passende hond hebben gekregen. De basis wordt gelegd bij Jolanda in de kennel, waardoor Nelson helemaal niet heeft gepiept in zijn bench, toen hij kwam en eigenlijk al voor een groot deel zindelijk was. De uitgebreide communicatie en nazorg van Jolanda voelen als heel prettig en welkom. Voor ons is er geen andere hond dan een Ridgback, maar je hebt er wel je handen vol aan. Iedere ondersteuning in de vorm van een mail met adviezen en relevante artikelen, is daardoor altijd heel prettig ter ondersteuning. Voor ons geen andere kennel meer!

Judith  

Wij hebben onze Oscar nu 5 maanden en zijn superblij met hem.De informatie, begeleiding en bereikbaarheid van Jolanda met mailing en bij vragen, vanaf begin oriëntatie tot nu de puberende RR waarderen we enorm.Ook de adviezen vanuit Kastors home zijn zeer doeltreffend geweest.groeten Arnout, Judith en kids


Fam Visch  

Vorige week mochten wij onze lieve Kumba ophalen.We mochten eerst 2x een bezoek brengen bij Klucks Castle, waarvan wij dankbaar gebruik hebben gemaakt.We werden iedere keer hartelijk ontvangen, en hebben steeds veel bruikbare informatie gekregen. We kregen iedere week puppy updates en filmpjes van het nest. Jolanda stuurde ook veel bruikbare informatie via de mail.Er is veel liefde voor de puppy's en alles zag er verzorgd en schoon uit. De pups zaten in een kennel en konden via een luikje naar buiten, Jolanda probeert al enigszins de pups op tijd naar buiten te halen om te ontlasten. Dit was al meteen handig toen we Kumba thuis hadden, ze wist al wat er van haar verwacht werd, zodat de ongelukjes binnen beperkt zijn. Wij raden Klucks Castle van harte aan voor toekomstige Ridgeback kopers, en willen hierbij Jolanda nog hartelijk bedanken voor alles.

kerckhove diederick  

Bouba is nu precies 5 weken bij ons. Is in feite relatief snel bij ons terecht gekomen. Een samenloop van omstandigheden; een dochter die al een jaar zeurt om een hond, een recente inbraak, het gemis van onze viszla esthee,... plots geinformeerd voor type hond en toeval of voorbestemd was er nog een reu beschikbaar bij Jolanda.Hals over kop bij ons terecht gekomen, na 2 dagen gevloekt waarom? maar nu al onmisbaar....snel lerend en slimme hond... inderdaad...eens een rr, altijd een rr. bedankt Bouba om deel uit e maken van mijn leven.

Familie Wiersma  

Wij zijn nog steeds super blij met onze Jip. We hebben haar nu bijna 2 jaar. Het is een grote lieverd met een super makkelijk karakter. Wat zo fijn is van Jolanda dat je zo veel bruikbare info krijgt. Bij vragen is er ook altijd snel antwoord. Heel prettig allemaal.

Andre Cornelisse  

Vorige week zijn wij onze Chuck gaan halen bij Clucks Castle,wat een geweldige hond. Wij zijn iedere keer warm ontvangen! Wij zijn Chuck nu aan het socialiseren, erg belangrijk, want hij vind nog alles erg eng. Echter gaat steeds beter, ook met andere honden in het bos. Ritje in de metro was ook erg spannend.Clucks Castle kan ik iedereen 100% aanbevelen. Jolanda is een fijne vrouw die echt weet waar ze mee bezig is, en geeft alle adviezen die nodig zijn!

Lise  

Dag Jolanda,
Onze Qulo is nu 1,5 jaar oud en we zijn echt ontzettend blij dat hij lid is van ons gezin. Hij is heel lief voor ons en voor de (kleine) kinderen en houdt enorm van wandelen en rennen in de bossen. Bedankt voor alles, zoals voor de hulp bij de keuze van de juiste pup voor ons gezin, alle info die je ons gaf ivm voeding en opvoeding, etc. We zijn echt verbaasd van hoe het volledige plaatje klopt zoals je ons beloofd had als we jouw raad opvolgden. Bedankt!

paula en eric  

Beste jolandaWij willen jou heel erg bedanken voor wat jij voor onze pup heeft betekend. Vandaag is die 1 jaar het is een mooie lieve hond geworden. Wij zijn heel blij met hem en zouden hem ook voor geen goud meer kwijt willen. Jolanda nogmaals bedankt want als wij vragen hadden stond je altijd voor ons klaar en nog en dat is een fijn gevoel.Groetjes van ons en natuurlijk een dikke knuffel van kadanzo

Rutger  

Wij hebben een maand geleden het plezier gehad om een Ridgeback pup van de familie Kluck te nemen. Helaas bleek een van onze kinderen allergisch. Na twee weken aangegeven dat het daarom niet ging. Geen probleem voor Jolanda. Ze gaf direct aan dat de pup terug kon, en dat zij op zoek gaat naar herplaatsmogelijkheden. Voor ons buitengewoon spijtig dat het zo afliep. De manier waarop Jolanda bij de aankoop en het terugbrengen te werk is gegaan, verdient wat ons betreft alle complimenten. Communicatie is meer dan uitstekend, afspraken worden zonder uitzondering nagekomen en ze zet de honden op de eerste plaats.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand