Robert & Hanney  

Mei-2020:Lieve Jolanda,een woord van Dank waardering voor de manier waarop jij ons met raad en daad terzijde hebt gestaan,wij zochten een herplaatser en na vele teleurstellingen kochten wij een pup,met als vader jou dakreu Johnny,in alles blijkt dat jij houd van dit mooie ras,en was het jou nooit teveel ons wederom van goed advies te dienen,HEEL bijzonder,en wij realiseren ons hoe belangrijk ook de nazorg is,om optimaal te genieten van deze bijzondere honden!

Miriam en Fokko  

Op 25 maart 2022 hebben wij Lana opgehaald. Lana is een pup uit de combinatie Amber en Otcho.Ze is nu 11 weken jong en een geweldig mooi en lief hondje. Nieuwsgierig, leert ontzettend snel, en als ze iets spannend vindt dan durft ze al na 1 x met ons de ervaring te hebben meegemaakt, snel zelf te ondernemen. Keigoed zou Geertje in de cursus zeggen (cursus ook zeker aan te bevelen). Maar bovenal is ze erg lief en vooral in deze fase, ondeugend. Dank je wel Jolanda voor deze mooie pup.

Youri en Tessa  

Wat een goede en kundige fokker is Jolanda. Je krijgt meer dan genoeg informatie en uitleg. Mijn man en ik zijn heel positief en tevreden.We hebben nu een prachtig pupje,ook zorgvuldig door Jolanda uitgezocht. Wij vonden het ook een heel goed iets dat zij deze selectie op zich neemt en niet wij zelf. Wij hebben de kennis niet en zien de hondjes maar heel kort,dus zo heb je het beste hondje voor jouw situatie.
Ik raad iedereen aan die zo’n prachtige Rhodesian wil zeker zich op de wachtlijst bij Jolanda in te schrijven,want beter kan het niet qua info,updates,prachtige puppy’s en nazorg!

Olga en Jan Hildo  

Na de onverwachte en snelle dood van ons RR Lotje,zijn we geweldig opgevangen door Jolanda. Er was opnieuw een pupje voor ons ,wat het verdriet was zachter maakte. Ook nu weer met zorg en aandacht is Guus voor ons uitgezocht. Zij is er nu een week en genieten volop.
Dank voor alles Jolanda,je bent een fokster met kunde en liefde voor de honden en nieuwe baasjes.

Tonny en Desiree  

Onze Soof (geb 11-08-2021) is een hele rustige hond met een heerlijk eigen karakter. Ze is onze eerste hond en het gaat perfect. Mede door de leerzame informatie die Jolande stuurde over het hebben van een Rhodesian Ridgeback. Jolande, super bedankt voor de goede zorgen in de eerste levensjaren van onze Soof. Ze had geen betere start kunnen hebben.

Anja en Henk  

December 2021 hebben we ons Kerstcadeautje opgehaald bij Jolanda van Klucks Castle. Wat een geweldig hondje hebben we. We zijn zeer tevreden over de begeleiding die Jolanda ons heeft gegeven. En nog steeds kunnen we met vragen bij haar terecht. Jolanda zet zich met hart en ziel in voor de honden. We zijn heel blij dat we bij haar de mogelijkheid hadden om een pup te kopen.

Luuk en Loes  

In oktober hebben wij onze hond Lummel op mogen halen en inmiddels is ze alweer bijna 6 maanden oud. Regelmatig zeggen we tegen elkaar: Wat hebben wij toch een geluk he, met zo'n lieve hond?! Lummel heeft echt een super fijn karakter. Lief voor alle mensen en dieren, buiten actief, binnen lekker rustig. Luistert goed en kan altijd los lopen. Precies zoals we gehoopt hadden eigenlijk. Ook over het contact en de voor en nazorg van Jolanda zijn wij super tevreden. Veel goede en duidelijke informatie gekregen en wanneer we vragen hebben reageert Jolanda altijd snel. Jolanda, bedankt voor de goede zorgen en de perfecte match

Danny van den Eijnden  

Op 11 september heb ik mijn pup Bruce eindelijk mogen ophalen en ik heb er enorm veel plezier van. Ik merk aan alles dat hij met de beste zorg is verzorgd de 1e 8 weken van zijn bestaan waardoor ik een fijne pup in huis heb die erg stabiel is. Mocht je twijfelen, niet doen, een betere plek ga je niet vinden . Ik ben Jolanda enorm dankbaar voor de goede hulp en verzorging van Bruce. Het is een totaal pakket met de beste zorg Enorm dankbaar voor Bruce!

Anouk Hissink  

Onze mooie lieve pup is nu 7 maanden oud! Wij zijn super blij dat we een pup hebben aangeschaft via Jolanda. Vanaf het begin af aan zijn we goed geïnformeerd over alles wat erbij komt kijken wanneer je een pup neemt. Erg fijn en duidelijk in het contact ook nadat je de pup hebt opgehaald blijft Jolanda betrokken en kan je terecht voor vragen. Wij genieten en zijn blij!

Patrick & Annita.  

Beste Jolanda, Nelson is gisteren 1 jaar geworden. We moeten zeggen dat dit eerste jaar voorbij is gevlogen. Wij zijn erg blij geweest met de manier van werken. Nelson is echt de hond waarop we hadden gehoopt. Het is echt een goedmoedige reus geworden. Wij zouden iedereen die is geïnteresseerd in een RR, Uw kennel aanbevelen. Wij hebben nu al verschillende honden gehad, maar zo'n toffe en praktische manier van werken hebben we nog niet meegemaakt. Onze hartelijke dank hiervoor. Wij genieten nu met volle teugen van Nelson en hopen dit nog vele jaren te kunnen doen. Dat er nog vele mensen bij U mogen langs komen om dit geluk ook te mogen ervaren. Nog vele groeten van ons beiden, patrick en Annita.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies