Tonny en Desiree  

Onze Soof (geb 11-08-2021) is een hele rustige hond met een heerlijk eigen karakter. Ze is onze eerste hond en het gaat perfect. Mede door de leerzame informatie die Jolande stuurde over het hebben van een Rhodesian Ridgeback. Jolande, super bedankt voor de goede zorgen in de eerste levensjaren van onze Soof. Ze had geen betere start kunnen hebben.

Anja en Henk  

December 2021 hebben we ons Kerstcadeautje opgehaald bij Jolanda van Klucks Castle. Wat een geweldig hondje hebben we. We zijn zeer tevreden over de begeleiding die Jolanda ons heeft gegeven. En nog steeds kunnen we met vragen bij haar terecht. Jolanda zet zich met hart en ziel in voor de honden. We zijn heel blij dat we bij haar de mogelijkheid hadden om een pup te kopen.

Luuk en Loes  

In oktober hebben wij onze hond Lummel op mogen halen en inmiddels is ze alweer bijna 6 maanden oud. Regelmatig zeggen we tegen elkaar: Wat hebben wij toch een geluk he, met zo'n lieve hond?! Lummel heeft echt een super fijn karakter. Lief voor alle mensen en dieren, buiten actief, binnen lekker rustig. Luistert goed en kan altijd los lopen. Precies zoals we gehoopt hadden eigenlijk. Ook over het contact en de voor en nazorg van Jolanda zijn wij super tevreden. Veel goede en duidelijke informatie gekregen en wanneer we vragen hebben reageert Jolanda altijd snel. Jolanda, bedankt voor de goede zorgen en de perfecte match

Danny van den Eijnden  

Op 11 september heb ik mijn pup Bruce eindelijk mogen ophalen en ik heb er enorm veel plezier van. Ik merk aan alles dat hij met de beste zorg is verzorgd de 1e 8 weken van zijn bestaan waardoor ik een fijne pup in huis heb die erg stabiel is. Mocht je twijfelen, niet doen, een betere plek ga je niet vinden . Ik ben Jolanda enorm dankbaar voor de goede hulp en verzorging van Bruce. Het is een totaal pakket met de beste zorg Enorm dankbaar voor Bruce!

Anouk Hissink  

Onze mooie lieve pup is nu 7 maanden oud! Wij zijn super blij dat we een pup hebben aangeschaft via Jolanda. Vanaf het begin af aan zijn we goed geïnformeerd over alles wat erbij komt kijken wanneer je een pup neemt. Erg fijn en duidelijk in het contact ook nadat je de pup hebt opgehaald blijft Jolanda betrokken en kan je terecht voor vragen. Wij genieten en zijn blij!

Patrick & Annita.  

Beste Jolanda, Nelson is gisteren 1 jaar geworden. We moeten zeggen dat dit eerste jaar voorbij is gevlogen. Wij zijn erg blij geweest met de manier van werken. Nelson is echt de hond waarop we hadden gehoopt. Het is echt een goedmoedige reus geworden. Wij zouden iedereen die is geïnteresseerd in een RR, Uw kennel aanbevelen. Wij hebben nu al verschillende honden gehad, maar zo'n toffe en praktische manier van werken hebben we nog niet meegemaakt. Onze hartelijke dank hiervoor. Wij genieten nu met volle teugen van Nelson en hopen dit nog vele jaren te kunnen doen. Dat er nog vele mensen bij U mogen langs komen om dit geluk ook te mogen ervaren. Nog vele groeten van ons beiden, patrick en Annita.

ed & Belinda  

Kluck's Castle, een indrukwekkend kasteel zonder kapsones! Met aan het Ridge-roer Jolanda, die met kennis, passie en liefde Ridgebacks fokt.Wij wachten vol spanning op onze pups, die onze Ridge roedel zullen aanvullen na het plotseling overlijden van één van onze Ridges. Welke twee pups het worden is een verrassing, want Jolanda gaat een keuze maken n.a.v. de karaktertests.Wij bedanken jou, Jolanda, voor je toewijding en de passie voor het ras en wij willen je complimenteren met de goede, uitgebreide inhoudelijke informatie over de verzorging en het opvoeden van de pups. Dat is zo waardevol!Ed & Belinda

Nolda & Gerrit  

Wij zijn ontzettend blij met onze teef Kijana, geboren 1-11-2020, ze is een hele fijne lieve ,handzame hond die goed bij ons past !Fijn is alle info die gegeven is bij het kopen van de pup , dat doe je erg goed Jolanda ! Heel duidelijk en altijd overleg mogelijk.Wij genieten van ons meisje ,houdt ons actief en jong ????Lieve groet van ons

Stefania D'Angello  

September
2020 ben ik EINDELIJK Vinnie mogen gaan ophalen. Twee jaar lang gewacht,
research gedaan, en dan eindelijk met de pup naar huis. Het is mijn eerste hond
en dan meteen een RR. Jolanda heeft me doorheen het hele proces goed begeleidt
met de nodige info. En ik kon bij elk bezoek zoveel vragen stellen als ik wou.
Om me voor te bereiden heb ik me ook ingeschreven voor de Puppystart - cursus
van Geertje Verschoren van het RR trainingscenter. Ik kan het alleen maar
aanraden. Want het is pittig een RR opvoeden en grootbrengen. En
Jolanda is een fokker die weet waar ze mee bezig is. Ze had geen beter paar
kunnen vormen met Vinnie en mezelf. Vinnie is stabiel, aardig en een schat van
een hond die een ondeugend kantje heeft. Net zoals ik ????

Carmen en Cor Bak  

Beste Jolanda,
Op 2 januari 2021 hebben wij onze lieve Bobby een Liver nose R.R bij jou wederom mogen ophalen. Na het overlijden van onze grote vriend Sam ons eerste R.R waar we veel verdriet van hebben, brengt Bobby weer veel plezier en vreugde in ons leven.
We willen je super bedanken dat we weer een prachtige, lieve, en gezonde hond bij jou hebben mogen kopen.
We hebben voor Bobby een instagram account aangemaakt en het lijkt ons leuk als de broertjes en zusjes van Bobby zich daar ook voor aanmelden.
Bobby is geboren op 05-11-2020
Instagram: bobby_rhodesianridgeback
Heel veel liefs Carmen Cor en Bobby

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies