Joyce en Stephan  

Beste Jolanda,
We willen je heel graag bedanken voor het groot brengen van onze lieve Chef. Het is een mooie vrolijke pup die graag op ontdekking gaat. Ze trekt de aandacht in Hazerswoude Dorp tijdens de sanitaire stops.
Het contact van de afgelopen weken en je goede zorgen (ook na het ophalen van de pup) ervaren we als heel plezierig. We hebben een belangrijke taak met de opvoeding van Chef maar weten je te vinden als het nodig is.
In ieder geval tot in mei tijdens de terugkomdag. Lieve groetjes van Stephan, Joyce en Chef

Peter & Marjo  

Voor onze oude wijze hond Starsky zochten wij een maatje en vervanger; lief maar ook waaks. Zo kwamen wij uit bij de Rodhesian Ridgeback en bij Jolanda van Klucks Castle. Hutch was de laatste van een nest pups en al 9 weken toen wij hem mochten komen bekijken. Uiteraard gingen we niet zonder pup naar huis... Jolanda heeft heel veel kennis en deelt deze met de eigenaren. Dit was voor ons plezierig omdat dit onze eerste RR is. Ook de updates met een paar maanden en een jaar is zeer waardevol. Jolanda is ook goed bereikbaar voor vragen. Kortom; een Klucks Castle is een aanrader! Ons Hutch doet het ondertussen fantastisch alhoewel wij hem waarschijnlijk iets te gesocialiseerd hebben (kwispelen naar de postbode?). Zoals Jolanda ook beschrijft, heeft een Ridgeback een duidelijke, eerlijke opvoeder nodig. Met dit in het achterhoofd en de hulp van Jolanda hebben wij een fantastische hond aan Hutch!

marieke  

In augustus 2018 heb ik tot mijn grote verdriet mijn pup van 11 maanden afgestaan om hem door herplaatsing het beste te geven. Jolanda wilde mij graag helpen, ook al kwam hij niet uit een nest van Klucks Castle. Ik zou hem aan niemand anders toevertrouwd hebben dan aan haar. Ze heeft hem met zoveel liefde opgevangen en mij super begeleid in dit moeilijke proces. Ik kreeg regelmatig updates over zijn wel en wee en Jolanda voelde daarin zo goed aan wat hij en ik nodig hadden. Ze heeft de tijd genomen om hem te leren kennen en hem alle aandacht gegeven die hij nodig had. Ze heeft met een strenge selectie voor hem de beste baas met gouden mand voor hem gevonden. Ik ben heel dankbaar dat Jolanda dit voor ons gedaan heeft. De kennis, kunde en grote liefde voor de Rhodesian Ridgeback maken dat Klucks Castle de beste plek is voor de start van een mooi hondenleven. En in mijn geval een 'doorstart'.

Wendy Mark  

Op 25 maart jl. werdt onze Billie geboren en het was liefde op het eerste gezicht. Al was het wennen voor ons allemaal, toen wij haar op 19 mei mee naar huis mochten nemen. Wij zijn heel erg blij met haar en de goede begeleiding van Jolanda!
Nu is onze Billie 5 maanden oud. Lief, ontdeugend, eigenwijs, slim maar vooral een gezinslid.

Eigenaren pup van Aggie  

Vandaag een dagje Mol gehad! Heel veel info gehad en voor Pumba was het
tijdens de lunch even heel veel indrukken😜 (kwam waarschijnlijk door
mij, want nieuwe omgeving moet ik ook altijd ff wennen en vind ik
spannend 😂)
Maar in aanvulling op al jouw info echt weer superveel
geleerd! Leuk om zo weer met de hond een stapje verder te gaan! En weer
heel goede aanwijzingen te krijgen in hoe om te gaan met Pumba! We
genieten en verbazen hoe makkelijk hij nu in het gezin meehobbelt en
hebben stiekem lol over hoe ondeugend hij kan zijn (hij vond het leuk om
onder de magnolia te gaan zitten bijvoorbeeld😀 we zien precies wanneer
hij aanstalte maakt om op een holletje richting magnolia te gaan en er
niet meer onder vandaan te willen komen... nu met een week oefenen komt
hij wonderbaarlijk er zo weer eronder vandaan😂) zo leren we elke dag!
Leuk hoe de kids erbij betrokken worden! Als ze het van een “vreemde” horen leren ze er veel meer van!
Lang verhaal geworden, maar dankjewel voor de bon en dag in Mol! Inderdaad een aanrader!

Werner  

onze Nelson is gisteren 2jaar geworden. Een geweldig lieve hond. Binnen rustig, buiten speels. Behalve met die hele warme dagen. Zat hij liever binnen in ons frisse huis dan buiten. Eens het wat koeler werd was hij er terug om te spelen. Ik weet niet of iemand mij hiermee kan helpen maar om de week heeft onze Nelson geen zin om zijn eten op te eten. Hij krijgt tweemaal per dag eten, ‘s morgens na zijn ochtendwandeling en tegen 18:00 ‘s avonds. Hij eet dan twee keer niet om vervolgens terug zijn eten op te eten. Dat is nu zo al een tijdje aan de gang en we weten niet waarom of hoe het komt. Als iemand hier raad mee heeft, graag een mailtje naar info@datafisc.com.

Fam. Kruft  

Eind maart is onze Hunter geboren. Na een paar bezoekjes hebben we haar mee mogen nemen naar huis. Jolanda heeft ons goed begeleid en al onze vragen zijn snel beantwoord. Ze is in de vakantie 2 weken terug geweest, daar heeft ze het heel goed gehad met alle andere honden. We hebben gezien dat ze er veel geleerd heeft. We zijn erg blij met onze hond. Veel dank aan Jolanda.

Erik & Talitha  

Wij zijn ontzettend blij dat we Jolanda en haar rhodesian ridgebacks hebben leren kennen en hebben veel zorg en liefde voor deze honden gezien! We zijn dankbaar dat we hier afgelopen zaterdag een pupje op mochten halen! Wat is onze Royce lief en mooi en wat komt hij uit een goed en betrouwbaar nest! We vinden het fijn om te zien dat de zorg van Jolanda niet ophoudt bij de overdracht van de pup, maar dat ze ook nazorg biedt! Top!

Lisette Vlastuin  

Hallo! Begin 2017 ben ik voor het eerst met onze jongens op gesprek gegaan bij Jolanda. Vooral om informatie te vergaren in ons vooronderzoek of een RR bij ons zou kunnen passen. Dit was een fijne ervaring en na onze verhuizing zijn we begin januari 2018 met ons hele gezin langs gegaan. Opnieuw was Jolanda behulpzaam, open en duidelijk over het ras, de voordelen en waar je rekening mee dient te houden binnen het gezin. Met Pinksteren hebben we onze pup Lara opgehaald. Wat een lekker ding! Ze zit graag op schoot, leert goed op training en met haar en de kinderen gaat het steeds beter. Het is hard werken en ik doe het graag, leer er veel van en kom mezelf tegen haha! We zijn zeer tevreden hoe Jolanda de contacten aangaat en tips geeft. De terugkom dag was ook super!

Roel en annemiek bosma  

We hebben sinds 28 mei onze juulz na lang nadenken of we weer een hond zouden nemen na onze vorige trouwe viervoeter kwamen bij jolanda terecht na een kleine intake gesprek waren we meteen verkocht niet alleen aan de ridge back maar ook aan de liefde en passie die jolanda heeft met ridge back dit geeft zo een goed vertrouwd gevoel en de feedback die jolanda geeft als je de pup meeneemt .het was wel weer even wennen een pup vooral juulz ooh ooh wat is ondeugend maar ook zo lief en ze doet het super goed eerste nacht was even drama maar vanaf tweede nacht top we zijn supee blij met er en leren elke dag haar singen aan en de cursus die we volgen doet ze het goed. Jolanda super bedankt voor goede voorzorg van juulz we gaan ons uiterste best om juulz de juiste kant op te sturen zodat je met de terug kom dag kan zien wat er van deze lieve pup een volwassen topper is geworden.
Groetjes annemiek roel en Juulz

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand