Fam Visch  

Vorige week mochten wij onze lieve Kumba ophalen.We mochten eerst 2x een bezoek brengen bij Klucks Castle, waarvan wij dankbaar gebruik hebben gemaakt.We werden iedere keer hartelijk ontvangen, en hebben steeds veel bruikbare informatie gekregen. We kregen iedere week puppy updates en filmpjes van het nest. Jolanda stuurde ook veel bruikbare informatie via de mail.Er is veel liefde voor de puppy's en alles zag er verzorgd en schoon uit. De pups zaten in een kennel en konden via een luikje naar buiten, Jolanda probeert al enigszins de pups op tijd naar buiten te halen om te ontlasten. Dit was al meteen handig toen we Kumba thuis hadden, ze wist al wat er van haar verwacht werd, zodat de ongelukjes binnen beperkt zijn. Wij raden Klucks Castle van harte aan voor toekomstige Ridgeback kopers, en willen hierbij Jolanda nog hartelijk bedanken voor alles.

kerckhove diederick  

Bouba is nu precies 5 weken bij ons. Is in feite relatief snel bij ons terecht gekomen. Een samenloop van omstandigheden; een dochter die al een jaar zeurt om een hond, een recente inbraak, het gemis van onze viszla esthee,... plots geinformeerd voor type hond en toeval of voorbestemd was er nog een reu beschikbaar bij Jolanda.Hals over kop bij ons terecht gekomen, na 2 dagen gevloekt waarom? maar nu al onmisbaar....snel lerend en slimme hond... inderdaad...eens een rr, altijd een rr. bedankt Bouba om deel uit e maken van mijn leven.

Familie Wiersma  

Wij zijn nog steeds super blij met onze Jip. We hebben haar nu bijna 2 jaar. Het is een grote lieverd met een super makkelijk karakter. Wat zo fijn is van Jolanda dat je zo veel bruikbare info krijgt. Bij vragen is er ook altijd snel antwoord. Heel prettig allemaal.

Andre Cornelisse  

Vorige week zijn wij onze Chuck gaan halen bij Clucks Castle,wat een geweldige hond. Wij zijn iedere keer warm ontvangen! Wij zijn Chuck nu aan het socialiseren, erg belangrijk, want hij vind nog alles erg eng. Echter gaat steeds beter, ook met andere honden in het bos. Ritje in de metro was ook erg spannend.Clucks Castle kan ik iedereen 100% aanbevelen. Jolanda is een fijne vrouw die echt weet waar ze mee bezig is, en geeft alle adviezen die nodig zijn!

Lise  

Dag Jolanda,
Onze Qulo is nu 1,5 jaar oud en we zijn echt ontzettend blij dat hij lid is van ons gezin. Hij is heel lief voor ons en voor de (kleine) kinderen en houdt enorm van wandelen en rennen in de bossen. Bedankt voor alles, zoals voor de hulp bij de keuze van de juiste pup voor ons gezin, alle info die je ons gaf ivm voeding en opvoeding, etc. We zijn echt verbaasd van hoe het volledige plaatje klopt zoals je ons beloofd had als we jouw raad opvolgden. Bedankt!

paula en eric  

Beste jolandaWij willen jou heel erg bedanken voor wat jij voor onze pup heeft betekend. Vandaag is die 1 jaar het is een mooie lieve hond geworden. Wij zijn heel blij met hem en zouden hem ook voor geen goud meer kwijt willen. Jolanda nogmaals bedankt want als wij vragen hadden stond je altijd voor ons klaar en nog en dat is een fijn gevoel.Groetjes van ons en natuurlijk een dikke knuffel van kadanzo

Rutger  

Wij hebben een maand geleden het plezier gehad om een Ridgeback pup van de familie Kluck te nemen. Helaas bleek een van onze kinderen allergisch. Na twee weken aangegeven dat het daarom niet ging. Geen probleem voor Jolanda. Ze gaf direct aan dat de pup terug kon, en dat zij op zoek gaat naar herplaatsmogelijkheden. Voor ons buitengewoon spijtig dat het zo afliep. De manier waarop Jolanda bij de aankoop en het terugbrengen te werk is gegaan, verdient wat ons betreft alle complimenten. Communicatie is meer dan uitstekend, afspraken worden zonder uitzondering nagekomen en ze zet de honden op de eerste plaats.

Joyce en Stephan  

Beste Jolanda,
We willen je heel graag bedanken voor het groot brengen van onze lieve Chef. Het is een mooie vrolijke pup die graag op ontdekking gaat. Ze trekt de aandacht in Hazerswoude Dorp tijdens de sanitaire stops.
Het contact van de afgelopen weken en je goede zorgen (ook na het ophalen van de pup) ervaren we als heel plezierig. We hebben een belangrijke taak met de opvoeding van Chef maar weten je te vinden als het nodig is.
In ieder geval tot in mei tijdens de terugkomdag. Lieve groetjes van Stephan, Joyce en Chef

Peter & Marjo  

Voor onze oude wijze hond Starsky zochten wij een maatje en vervanger; lief maar ook waaks. Zo kwamen wij uit bij de Rodhesian Ridgeback en bij Jolanda van Klucks Castle. Hutch was de laatste van een nest pups en al 9 weken toen wij hem mochten komen bekijken. Uiteraard gingen we niet zonder pup naar huis... Jolanda heeft heel veel kennis en deelt deze met de eigenaren. Dit was voor ons plezierig omdat dit onze eerste RR is. Ook de updates met een paar maanden en een jaar is zeer waardevol. Jolanda is ook goed bereikbaar voor vragen. Kortom; een Klucks Castle is een aanrader! Ons Hutch doet het ondertussen fantastisch alhoewel wij hem waarschijnlijk iets te gesocialiseerd hebben (kwispelen naar de postbode?). Zoals Jolanda ook beschrijft, heeft een Ridgeback een duidelijke, eerlijke opvoeder nodig. Met dit in het achterhoofd en de hulp van Jolanda hebben wij een fantastische hond aan Hutch!

marieke  

In augustus 2018 heb ik tot mijn grote verdriet mijn pup van 11 maanden afgestaan om hem door herplaatsing het beste te geven. Jolanda wilde mij graag helpen, ook al kwam hij niet uit een nest van Klucks Castle. Ik zou hem aan niemand anders toevertrouwd hebben dan aan haar. Ze heeft hem met zoveel liefde opgevangen en mij super begeleid in dit moeilijke proces. Ik kreeg regelmatig updates over zijn wel en wee en Jolanda voelde daarin zo goed aan wat hij en ik nodig hadden. Ze heeft de tijd genomen om hem te leren kennen en hem alle aandacht gegeven die hij nodig had. Ze heeft met een strenge selectie voor hem de beste baas met gouden mand voor hem gevonden. Ik ben heel dankbaar dat Jolanda dit voor ons gedaan heeft. De kennis, kunde en grote liefde voor de Rhodesian Ridgeback maken dat Klucks Castle de beste plek is voor de start van een mooi hondenleven. En in mijn geval een 'doorstart'.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies