Richard en Nicole  

Sinds eind augustus zijn wij de trotse eigenaar van ons reutje Bodi (Kumba & Abe). Onze 4-e Ridgeback, maar ons eerste reutje. De liefde voor het ras zat dus al volop in ons bloed, maar Jolanda wist ons nog heel veel nieuwe wetenswaardigheden over de Ridgeback pup en opvoeding te geven. Wat een ongelooflijk gepassioneerde en betrokken fokker! Wij zijn echt nog iedere dag super blij met ons nieuwe mannetje die mede door de zorg en opvoeding van Jolanda in de eerste 7 weken opgroeit tot een prachtige en leuke hond!

Eddy, Sabrina, Iris en Noa  Nog een maandje en dan is het
precies een jaar geleden dat we onze puppy mee naar huis kregen. Inmiddels is
het een grote sterke jongen van één jaar oud.

Met twee
jonge dochters is een pup altijd een uitdaging denk ik, maar met de juiste
keuze van Jolanda en RR trainingscenter (die ons later ook heel fijn hebben
geholpen bij opvoeding) kregen wij voor ons de ideale pup.

Natuurlijk
hebben wij allemaal weer even moeten wennen aan elkaar en het opvoeden van een
ukkie, na een volwassen labrador waar we mee konden lezen en schrijven (bij
wijze van spreken J ). Maar
door het, door jullie uitgekozen, karakter van de pup die het beste past bij
onze gezinssituatie hebben wij, naar onze mening, een vrij makkelijke puppy
tijd gehad. Nu de puberstreken even door, maar daar hebben wij alle vertrouwen
in! We genieten volop met ons gezinnetje!

Jolanda, super
bedankt voor alle (na)zorg en ons manneke!Y

Fam te Lintelo  

Dag Jolanda, ik wil je hartelijk danken voor de mooie, geweldige pup die we via jou hebben gekregen. Onze eerste RR en alles klopt = We zijn helemaal verkocht! Wat is het een goede hond en hoe blij zijn we met haar. Daarnaast worden we nog super vaak aangesproken over hoe mooi ze is. Dus....een bedankje richting jou bij deze 1e verjaardag.
Groeten van ons allen, Chantal

Peggy en Mateo Metz  Onze jonge Ridgeback reu was zijn grenzen aardig aan het
verleggen (om ons uit te proberen) en had daarom een time out nodig. Jolanda had
ons aangeboden onze hond een week in haar kennel te laten verblijven zodat hij
heerlijk kon ontspannen en spelen met de andere Ridgebacks van de kennel. Wij
waren erg blij met haar aanbod dat hij deze kans mocht krijgen. Het was een
moeilijke week voor ons; het huis was erg leeg, onze vrolijke hond was op
vakantie! Echter heeft Jolanda het gemis en de afstand weten te overbruggen
door mij dagelijks filmpjes van Beau te sturen, die ik uiteraard meerdere malen
per dag bekeek. Zo kon ik onze Beau toch nog van dichtbij meemaken. Hij heeft
het mega naar zijn zin gehad.

Beau hebben wij inmiddels weer opgehaald. Hij is een stuk rustiger
geworden en luistert nu goed naar mij. Zijn grenzen verleggen probeert hij
uiteraard nog steeds maar het is nu aan ons om die weer terug te brengen. Wij
hopen dat de time out een basis heeft gelegd voor het standvastig opvoeden van
Beau.

Wij hebben een en al lof over de liefde en kundigheid van
Jolanda. Wij zijn haar zeer dankbaar om haar uitgestoken hand!

Chapeau!!!!!

Familie de Haan  

Sinds een maand hebben wij Senna mogen verwelkomen in onze roedel. Wat een droomhondje! We zijn zo blij met haar. Jolanda dankjewel voor al je goede zorgen die jij aan Senna en ook aan ons hebt gegeven. we zijn je heel dankbaar om jouw betrokken begeleiding, adviezen en hele duidelijke informatie vanaf de zwangerschap van de mama van Senna tot weken later nadat we Senna bij jou hebben afgehaald. Een goede start van een hond begint bij de fokker. Senna heeft de beste start gekregen die een hond zich maar kan wensen. Een en al lof voor jou!!!

Claartje Lunter  

Hemelum, 8 juli 2019
Onze Nelson inmiddels een half jaar oud is een hond uit duizenden. Vanaf het allereerste moment dat hij bij ons kwam. Wij hebben Jolanda leren kennen als ongelooflijk gedreven en professioneel. Pas na een karaktertest van de pups bepaalde Jolanda welke hond bij welke nieuwe baasje terecht kwam. Dit heeft ertoe geleid, dat wij een perfect bij ons gezin, (drie jonge dochters) en een druk bedrijf (zeilschool) passende hond hebben gekregen. De basis wordt gelegd bij Jolanda in de kennel, waardoor Nelson helemaal niet heeft gepiept in zijn bench, toen hij kwam en eigenlijk al voor een groot deel zindelijk was. De uitgebreide communicatie en nazorg van Jolanda voelen als heel prettig en welkom. Voor ons is er geen andere hond dan een Ridgback, maar je hebt er wel je handen vol aan. Iedere ondersteuning in de vorm van een mail met adviezen en relevante artikelen, is daardoor altijd heel prettig ter ondersteuning. Voor ons geen andere kennel meer!

Judith  

Wij hebben onze Oscar nu 5 maanden en zijn superblij met hem.De informatie, begeleiding en bereikbaarheid van Jolanda met mailing en bij vragen, vanaf begin oriëntatie tot nu de puberende RR waarderen we enorm.Ook de adviezen vanuit Kastors home zijn zeer doeltreffend geweest.groeten Arnout, Judith en kids


Fam Visch  

Vorige week mochten wij onze lieve Kumba ophalen.We mochten eerst 2x een bezoek brengen bij Klucks Castle, waarvan wij dankbaar gebruik hebben gemaakt.We werden iedere keer hartelijk ontvangen, en hebben steeds veel bruikbare informatie gekregen. We kregen iedere week puppy updates en filmpjes van het nest. Jolanda stuurde ook veel bruikbare informatie via de mail.Er is veel liefde voor de puppy's en alles zag er verzorgd en schoon uit. De pups zaten in een kennel en konden via een luikje naar buiten, Jolanda probeert al enigszins de pups op tijd naar buiten te halen om te ontlasten. Dit was al meteen handig toen we Kumba thuis hadden, ze wist al wat er van haar verwacht werd, zodat de ongelukjes binnen beperkt zijn. Wij raden Klucks Castle van harte aan voor toekomstige Ridgeback kopers, en willen hierbij Jolanda nog hartelijk bedanken voor alles.

kerckhove diederick  

Bouba is nu precies 5 weken bij ons. Is in feite relatief snel bij ons terecht gekomen. Een samenloop van omstandigheden; een dochter die al een jaar zeurt om een hond, een recente inbraak, het gemis van onze viszla esthee,... plots geinformeerd voor type hond en toeval of voorbestemd was er nog een reu beschikbaar bij Jolanda.Hals over kop bij ons terecht gekomen, na 2 dagen gevloekt waarom? maar nu al onmisbaar....snel lerend en slimme hond... inderdaad...eens een rr, altijd een rr. bedankt Bouba om deel uit e maken van mijn leven.

Familie Wiersma  

Wij zijn nog steeds super blij met onze Jip. We hebben haar nu bijna 2 jaar. Het is een grote lieverd met een super makkelijk karakter. Wat zo fijn is van Jolanda dat je zo veel bruikbare info krijgt. Bij vragen is er ook altijd snel antwoord. Heel prettig allemaal.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies