Andre Cornelisse  

Vorige week zijn wij onze Chuck gaan halen bij Clucks Castle,wat een geweldige hond. Wij zijn iedere keer warm ontvangen! Wij zijn Chuck nu aan het socialiseren, erg belangrijk, want hij vind nog alles erg eng. Echter gaat steeds beter, ook met andere honden in het bos. Ritje in de metro was ook erg spannend.Clucks Castle kan ik iedereen 100% aanbevelen. Jolanda is een fijne vrouw die echt weet waar ze mee bezig is, en geeft alle adviezen die nodig zijn!

Lise  

Dag Jolanda,
Onze Qulo is nu 1,5 jaar oud en we zijn echt ontzettend blij dat hij lid is van ons gezin. Hij is heel lief voor ons en voor de (kleine) kinderen en houdt enorm van wandelen en rennen in de bossen. Bedankt voor alles, zoals voor de hulp bij de keuze van de juiste pup voor ons gezin, alle info die je ons gaf ivm voeding en opvoeding, etc. We zijn echt verbaasd van hoe het volledige plaatje klopt zoals je ons beloofd had als we jouw raad opvolgden. Bedankt!

paula en eric  

Beste jolandaWij willen jou heel erg bedanken voor wat jij voor onze pup heeft betekend. Vandaag is die 1 jaar het is een mooie lieve hond geworden. Wij zijn heel blij met hem en zouden hem ook voor geen goud meer kwijt willen. Jolanda nogmaals bedankt want als wij vragen hadden stond je altijd voor ons klaar en nog en dat is een fijn gevoel.Groetjes van ons en natuurlijk een dikke knuffel van kadanzo

Rutger  

Wij hebben een maand geleden het plezier gehad om een Ridgeback pup van de familie Kluck te nemen. Helaas bleek een van onze kinderen allergisch. Na twee weken aangegeven dat het daarom niet ging. Geen probleem voor Jolanda. Ze gaf direct aan dat de pup terug kon, en dat zij op zoek gaat naar herplaatsmogelijkheden. Voor ons buitengewoon spijtig dat het zo afliep. De manier waarop Jolanda bij de aankoop en het terugbrengen te werk is gegaan, verdient wat ons betreft alle complimenten. Communicatie is meer dan uitstekend, afspraken worden zonder uitzondering nagekomen en ze zet de honden op de eerste plaats.

Joyce en Stephan  

Beste Jolanda,
We willen je heel graag bedanken voor het groot brengen van onze lieve Chef. Het is een mooie vrolijke pup die graag op ontdekking gaat. Ze trekt de aandacht in Hazerswoude Dorp tijdens de sanitaire stops.
Het contact van de afgelopen weken en je goede zorgen (ook na het ophalen van de pup) ervaren we als heel plezierig. We hebben een belangrijke taak met de opvoeding van Chef maar weten je te vinden als het nodig is.
In ieder geval tot in mei tijdens de terugkomdag. Lieve groetjes van Stephan, Joyce en Chef

Peter & Marjo  

Voor onze oude wijze hond Starsky zochten wij een maatje en vervanger; lief maar ook waaks. Zo kwamen wij uit bij de Rodhesian Ridgeback en bij Jolanda van Klucks Castle. Hutch was de laatste van een nest pups en al 9 weken toen wij hem mochten komen bekijken. Uiteraard gingen we niet zonder pup naar huis... Jolanda heeft heel veel kennis en deelt deze met de eigenaren. Dit was voor ons plezierig omdat dit onze eerste RR is. Ook de updates met een paar maanden en een jaar is zeer waardevol. Jolanda is ook goed bereikbaar voor vragen. Kortom; een Klucks Castle is een aanrader! Ons Hutch doet het ondertussen fantastisch alhoewel wij hem waarschijnlijk iets te gesocialiseerd hebben (kwispelen naar de postbode?). Zoals Jolanda ook beschrijft, heeft een Ridgeback een duidelijke, eerlijke opvoeder nodig. Met dit in het achterhoofd en de hulp van Jolanda hebben wij een fantastische hond aan Hutch!

marieke  

In augustus 2018 heb ik tot mijn grote verdriet mijn pup van 11 maanden afgestaan om hem door herplaatsing het beste te geven. Jolanda wilde mij graag helpen, ook al kwam hij niet uit een nest van Klucks Castle. Ik zou hem aan niemand anders toevertrouwd hebben dan aan haar. Ze heeft hem met zoveel liefde opgevangen en mij super begeleid in dit moeilijke proces. Ik kreeg regelmatig updates over zijn wel en wee en Jolanda voelde daarin zo goed aan wat hij en ik nodig hadden. Ze heeft de tijd genomen om hem te leren kennen en hem alle aandacht gegeven die hij nodig had. Ze heeft met een strenge selectie voor hem de beste baas met gouden mand voor hem gevonden. Ik ben heel dankbaar dat Jolanda dit voor ons gedaan heeft. De kennis, kunde en grote liefde voor de Rhodesian Ridgeback maken dat Klucks Castle de beste plek is voor de start van een mooi hondenleven. En in mijn geval een 'doorstart'.

Wendy Mark  

Op 25 maart jl. werdt onze Billie geboren en het was liefde op het eerste gezicht. Al was het wennen voor ons allemaal, toen wij haar op 19 mei mee naar huis mochten nemen. Wij zijn heel erg blij met haar en de goede begeleiding van Jolanda!
Nu is onze Billie 5 maanden oud. Lief, ontdeugend, eigenwijs, slim maar vooral een gezinslid.

Eigenaren pup van Aggie  

Vandaag een dagje Mol gehad! Heel veel info gehad en voor Pumba was het
tijdens de lunch even heel veel indrukken😜 (kwam waarschijnlijk door
mij, want nieuwe omgeving moet ik ook altijd ff wennen en vind ik
spannend 😂)
Maar in aanvulling op al jouw info echt weer superveel
geleerd! Leuk om zo weer met de hond een stapje verder te gaan! En weer
heel goede aanwijzingen te krijgen in hoe om te gaan met Pumba! We
genieten en verbazen hoe makkelijk hij nu in het gezin meehobbelt en
hebben stiekem lol over hoe ondeugend hij kan zijn (hij vond het leuk om
onder de magnolia te gaan zitten bijvoorbeeld😀 we zien precies wanneer
hij aanstalte maakt om op een holletje richting magnolia te gaan en er
niet meer onder vandaan te willen komen... nu met een week oefenen komt
hij wonderbaarlijk er zo weer eronder vandaan😂) zo leren we elke dag!
Leuk hoe de kids erbij betrokken worden! Als ze het van een “vreemde” horen leren ze er veel meer van!
Lang verhaal geworden, maar dankjewel voor de bon en dag in Mol! Inderdaad een aanrader!

Werner  

onze Nelson is gisteren 2jaar geworden. Een geweldig lieve hond. Binnen rustig, buiten speels. Behalve met die hele warme dagen. Zat hij liever binnen in ons frisse huis dan buiten. Eens het wat koeler werd was hij er terug om te spelen. Ik weet niet of iemand mij hiermee kan helpen maar om de week heeft onze Nelson geen zin om zijn eten op te eten. Hij krijgt tweemaal per dag eten, ‘s morgens na zijn ochtendwandeling en tegen 18:00 ‘s avonds. Hij eet dan twee keer niet om vervolgens terug zijn eten op te eten. Dat is nu zo al een tijdje aan de gang en we weten niet waarom of hoe het komt. Als iemand hier raad mee heeft, graag een mailtje naar info@datafisc.com.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies