Fam Houwen  

Ook wij zijn trotse eigenaren van een RR van Klucks Castle Rhodesian Ridgebacks.
Onze RR Luca is nu een half jaar oud. En wat zijn we nog elke dag blij met hem. Het is echt een ontzettende lieve hond! En vooral onze dochter (5jr) is er helemaal gek op! En kan er ook echt werkelijk alles mee! En dan niet te vergeten dat hij nog eigenlijk "pup" is, ook al wordt dat nog wel eens vergeten omdat hij toch al best groot is! Hij blijft lief en geduldig, en heb ook echt het idee dat Luca en onze dochter een echte band hebben. Als we zijn aan het wandelen wijkt hij dan ook niet af van haar of ze nu met haar fietsje mee gaat of met de voet. We genieten met zn allen van de heerlijke wandelingen die we maken, en s 'avonds vind ik het ontzettend fijn om zo'n lieve trouwe hond langs me bij de bank te hebben.
Ik ben nog een hele middag in Mol geweest (kastors home), en heb daar verschillende tips ontvangen. Het waren de kleine dingen waar we mee aan de slag zijn gegaan. Als ik het eerder had geweten dat de mogelijkheid er was, was ik, voor ik Luca ben gaan halen daar geweest. Maar ach dit was ook ontzettend leuk om samen mét hem te kunnen doen. Jammer dat het een stukje van ons vandaan is, anders was ik daar elke week heen gegaan. Ontzettend leerzaam en leuk!
Ook de begeleiding, de mails (zelfs nu we een half jaar verder zijn) met tips. Met vragen kun je altijd terecht. Wij ervaren het als ontzettend fijn! Ook al is het ver weg ( we komen uit Limburg), raad ik iedereen die overweegt een RR pup te kopen, je hier te laten informeren!
Wij willen onze RR pup Luca voor geen goud meer missen! Nogmaals dank voor deze ontzettend leuke, lieve, rustige pup!
Groetjes van de familie Houwen!

Cora Vergeer  

Inmiddels ben ik nu bijna anderhalf jaar verder met mijn RR die ik bij Jolanda gekocht heb. HIj is een pup van Hacuna. En ik vind het heel fijn om na anderhalf jaar te kunnen zeggen dat ik een onzettend fijne hond heb.Hij heeft een geweldig karakter en hij doet het heel erg goed en is ook nog eens een prachtige hond geworden. Het is mijn tweede RR. De eerste kwam niet bij Jolanda vandaan. Maar ik weet nu inmiddels uit ervaring hoe fijn het is dat de pup zo'n goede basis mee krijgt.

fam. Nanninga  

Ook wij hebben een pup van Jolanda. Onze prachtige dame Nyika is vol puppy energi en ndeugd.
Jolanda heeft uitstekende begeleiding gegeven, veel informatie en staat altijd klaar om je verder te helpen.
Wat we erg fijn vonden is dat we pas hoefden te beslissen of we een pup wilden kopen toen we de pups konden bezoeken, 4 weken oud. Daardoor wisten we wat we kochten. Dit hadden we niet geweten als we de beslissing bij de geboorte al hadden moeten maken.
Jolanda, bedankt voor de prachtige pup die je ons hebt 'toevertrouwd'. We zijn erg blij met haar en het gaat goed met haar en Skyfall.

WERNER WAGEMANS  

onze Nelson is ondertussen 15 maanden, een prachtige lieve hond. Zoals Jolanda ons een jaar geleden gezegd heeft, in huis is rust en buiten is uitleven. Zo is dat echt bij ons. Klanten weten dikwijls nog niet eens dat hij in mijn kantoor ligt. Wandelen gaat goed tot er honden, eenden, ganzen in de buurt zijn dan wil hij altijd maar gaan spelen en moeten we hem stevig tegenhouden.Spijtig genoeg hebben we in september moeten afscheid moeten nemen van zijn kameraad, onze 11 jarige labrador. Hier heeft hij wel last van gehad, hij was altijd samen met onze Truffel, gingen samen wandelen, spelen en sliepen in dezelfde ruimte.Qua voeding houden we ons aan het patroon opgegeven door Jolanda en geven hem nog steeds Puro, zij het dan niet meer de puppy voeding. Hij krijgt nog steeds iedere ochtend zijn lepeltje honing - gaan dit speciaal halen bij een imker.

Fam Vlaar  

Wat zijn we blij met onze hond Lois. Inmiddels alweer 18 weken oud. Vanaf begin zijn we goed geïnformeerd en begeleid door Jolanda. Ook nu nog is Jolanda beschikbaar voor informatie of advies.
Onlangs is Lois een weekje bij Jolanda geweest vanwege vakantie. Achteraf een hele goede keuze. Lois was tot die tijd erg bijterig en druk. Maar na de week bij Jolanda was ze een stuk rustiger en beet ze vrijwel niet meer. Het is goed voor haar geweest om even met wat soortgenoten te zijn.

Diane en Sander Evenwel  

Wij zijn zo blij met onze eerste RR Jack, (geboren 19 mei2017).Jolanda Kluck heeft ons enorm goed voorgelicht, en gedurende het hele traject veel informatie gegeven.Steeds updates over de puppies, wanneer het tijd is voor prikjes,over voeding en gedrag, geweldig en we lezen het vaak nog na.Ook als we ergens tegen aan lopen, krijgen we direct antwoord.Een hele fijne kennel en als er een tweede rr komt, komt deze hier vandaan!

Fam. Kleijn-Louwerse  

Hallo Jolanda,
Wat zijn we blij met onze Ziva! Tot nu toe gaat het prima, zeker ook door de fijne en duidelijke adviezen die we van je kregen. Eigenlijk was het al leuk vanaf de eerste ontmoeting. Geweldig om te zien hoe begaan je met je honden bent, maar ook met de nieuwe eigenaren! Je geeft rustig en duidelijk weer wat de nieuwe eigenaren kunnen verwachten van een Ridgeback. Ook de karaktertest hebben wij als positief ervaren, het geeft aan dat je echt wil dat de juiste pup bij de juiste eigenaren komt. We kijken uit naar de eerst volgende terugkom dag. Heel veel succes en plezier met de volgende nestjes en tot ziens! Lieve groet, fam Kleijn-Louwerse

Loran Heijblom  

Dag Jolanda,
Normaal gaat het vaak over honden, maar ik wil jou ook nog eens bedanken normaal doe ik dat via de app, maar vindt dat het hier ook, juist op z'n plaats is.
Dit omdat je zelfs naar meer dan een jaar, steeds weer als we vragen hebben reageerd, of het nu gaat om voeding, gedrag of medische raad, je geeft altijd een goed en toepasbaar advies waar wij mee verder kunnen en zien dat het werkt. Zeker omdat Pip onze aller eerste hond is hebben we al veel vragen gesteld. Nu naar wat langer als een jaar en veel goede raad ben en wordt ik steeds blijer met en trotser op onze hond pip. Dit mede dankzij jou
Bedankt en de groeten van Loran.

Annie & Gilbert  

Het is fantastisch hoe Jolanda begaan is met haar pups. Daarnet alweer een mail ontvangen met wat meer informatie over de voeding en de opvoeding. Ondertussen hebben zoe al 5 maanden en keer op keer zijn wij verbaasd hoe mooi en lief deze hond is. Groetjes Annie, Gilbert & Zoe

Rfafieanie  

Hallo,laatste update over Milo,helaas bleek ergens in juni dat ook zijn tweede poot geopereerd moest worden vanwege lpc,net als de eerste.Natuurlijk hebben wij dat meteen aan Jolanda verteld en ze toonde zich onmiddellijk zéér betrokken.We hebben haar op de hoogte gehouden en alles met haar gedeeld.Zelfs na anderhalf jaar voelt ze zich nog steeds verantwoordelijk voor "haar"honden.Inmiddels is Milo helemaal hersteld en geniet van het leven,zijn errste tripje naar het strand gisteren was een feest,volledig uit zijn bol.Ik snap nu de opmerkingens een ridgeback,altijd een ridgeback.Groetjes,fam fafieanie

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies