Allaine Liebregts  

Op 25 november mochten wij onze RR pup Roxi ( Afrikaans voor Liefdevol) mee naar huis nemen. We hadden/hebben al een RR van inmiddels 11 jaar. Eens een Ridgeback altijd een Ridgeback klopt voor ons idee helemaal!! Roxi is nu inmiddels ruim 4 maanden, en groeit als kool. En ontwikkelt zich als een lieve hond, maar wel een met een eigen wil! Maar dat is juist leuk. We wonen nu voorlopig aan zee, en het strand vind ze heerlijk. We nemen haar overal mee naar toe (waar het mag) en zo leert ze ook goed socialiseren. Jolanda Kluck is erg betrokken. Dat gold vanaf de aankoop tot nu. We werden met foto's en berichtjes vanaf de geboorte op de hoogte gehouden tot we de pup konden halen, maar nu nog steeds stuurt ze tips en bij vragen krijgen we meteen antwoord! Super!!!

Carel en Maaike  

Phaera is alweer, of eigenlijk nog maar net een half jaar. Maar niet meer weg te denken uit ons gezin. Op basis van het karakter van de pups en onze gezins,-en leefsituatie heeft Jolanda een match gemaakt waar we erg blij mee zijn. Doordat Jolanda ons vertelde wat voor soort karaktertje we mee naar huis namen, konden we goed inspelen op de behoeften van Phaera en hebben we nu een heerlijke pup. De pubertijd staat voor de deur en Jolanda heeft ons een mail met informatie daarover gestuurd. Als we nog vragen hebben kunnen we zeker bij haar terecht, weten we uit ervaring.

Rina  Juli
2017 heb ik een pup gekregen van Jolanda.In
zekere zin dekt het woord gekregen ook de lading:Jolanda
komt met een hartelijk en bijzonder aanbod: je krijgt de pup voor de helft van
de aanschafprijs.Vervolgens
heb ik haar het aanbod gedaan om het restant te voldoen door haar mijn boek(x
aantal) te geven.

In
dit boek ‘vertelt’ Mozes, een Rhodesian
van 3 jaar, wat het betekent om ondergetekende te assisteren bij de algemeen
dagelijkse verrichtingen. Mozes
doet dit samen met Job, een Duitse Herder.En
zo is de pup Prediker in mijn leven gekomen. Ze is inmiddels 7 maanden oud en
verricht al diverse taken voor mij. Ze
daagt Job,11 jaar, uit en zoekt de rust bij dit wijze en ervaren roedellid. Ze
daagt uit en speelt met Mozes die bijna 4 jaar oud is.

En
met ondergetekende speelt ze, daagt uit en werkt met plezier voor mij.

Mozes
en Job zijn zeer intelligent en Prediker heeft nog een extra: ze is razendsnel
intelligent, smile.
En
ook mede hierom een zeer kostbare aanvulling in mijn roedel.Rina,
dec. 2017

Roberd en Germien  

Jolanda bedankt voor onze lieve puber Baigun. Ze is nu een half jaar oud en begint al aan de pubertijd door op bepaalde momenten haar eigen zin te volgen. Verder is het een heerlijke stabiele hond die geniet van beweging en liggen voor de houtkachel met een bot. Ook jagen op de katten bij ons thuis is een favoriete activiteit van haar. Baigun is onze eerste hond en ondanks de voorbereiding bleek het in het begin toch wel onwennig om een RR pub op te voeden. Dankzij de tips van Jolanda, de terugkomdag en een middag in Mol hadden wij de handvaten voor een goede basis en elke dag leren we weer bij. We genieten elke dag van ons beestje en kunnen niet meer zonder. Voor de volgende hond weten we nu al waar we moeten zijn.Nogmaals bedankt en een pootje van Baigun.

Fam Houwen  

Ook wij zijn trotse eigenaren van een RR van Klucks Castle Rhodesian Ridgebacks.
Onze RR Luca is nu een half jaar oud. En wat zijn we nog elke dag blij met hem. Het is echt een ontzettende lieve hond! En vooral onze dochter (5jr) is er helemaal gek op! En kan er ook echt werkelijk alles mee! En dan niet te vergeten dat hij nog eigenlijk "pup" is, ook al wordt dat nog wel eens vergeten omdat hij toch al best groot is! Hij blijft lief en geduldig, en heb ook echt het idee dat Luca en onze dochter een echte band hebben. Als we zijn aan het wandelen wijkt hij dan ook niet af van haar of ze nu met haar fietsje mee gaat of met de voet. We genieten met zn allen van de heerlijke wandelingen die we maken, en s 'avonds vind ik het ontzettend fijn om zo'n lieve trouwe hond langs me bij de bank te hebben.
Ik ben nog een hele middag in Mol geweest (kastors home), en heb daar verschillende tips ontvangen. Het waren de kleine dingen waar we mee aan de slag zijn gegaan. Als ik het eerder had geweten dat de mogelijkheid er was, was ik, voor ik Luca ben gaan halen daar geweest. Maar ach dit was ook ontzettend leuk om samen mét hem te kunnen doen. Jammer dat het een stukje van ons vandaan is, anders was ik daar elke week heen gegaan. Ontzettend leerzaam en leuk!
Ook de begeleiding, de mails (zelfs nu we een half jaar verder zijn) met tips. Met vragen kun je altijd terecht. Wij ervaren het als ontzettend fijn! Ook al is het ver weg ( we komen uit Limburg), raad ik iedereen die overweegt een RR pup te kopen, je hier te laten informeren!
Wij willen onze RR pup Luca voor geen goud meer missen! Nogmaals dank voor deze ontzettend leuke, lieve, rustige pup!
Groetjes van de familie Houwen!

Cora Vergeer  

Inmiddels ben ik nu bijna anderhalf jaar verder met mijn RR die ik bij Jolanda gekocht heb. HIj is een pup van Hacuna. En ik vind het heel fijn om na anderhalf jaar te kunnen zeggen dat ik een onzettend fijne hond heb.Hij heeft een geweldig karakter en hij doet het heel erg goed en is ook nog eens een prachtige hond geworden. Het is mijn tweede RR. De eerste kwam niet bij Jolanda vandaan. Maar ik weet nu inmiddels uit ervaring hoe fijn het is dat de pup zo'n goede basis mee krijgt.

fam. Nanninga  

Ook wij hebben een pup van Jolanda. Onze prachtige dame Nyika is vol puppy energi en ndeugd.
Jolanda heeft uitstekende begeleiding gegeven, veel informatie en staat altijd klaar om je verder te helpen.
Wat we erg fijn vonden is dat we pas hoefden te beslissen of we een pup wilden kopen toen we de pups konden bezoeken, 4 weken oud. Daardoor wisten we wat we kochten. Dit hadden we niet geweten als we de beslissing bij de geboorte al hadden moeten maken.
Jolanda, bedankt voor de prachtige pup die je ons hebt 'toevertrouwd'. We zijn erg blij met haar en het gaat goed met haar en Skyfall.

WERNER WAGEMANS  

onze Nelson is ondertussen 15 maanden, een prachtige lieve hond. Zoals Jolanda ons een jaar geleden gezegd heeft, in huis is rust en buiten is uitleven. Zo is dat echt bij ons. Klanten weten dikwijls nog niet eens dat hij in mijn kantoor ligt. Wandelen gaat goed tot er honden, eenden, ganzen in de buurt zijn dan wil hij altijd maar gaan spelen en moeten we hem stevig tegenhouden.Spijtig genoeg hebben we in september moeten afscheid moeten nemen van zijn kameraad, onze 11 jarige labrador. Hier heeft hij wel last van gehad, hij was altijd samen met onze Truffel, gingen samen wandelen, spelen en sliepen in dezelfde ruimte.Qua voeding houden we ons aan het patroon opgegeven door Jolanda en geven hem nog steeds Puro, zij het dan niet meer de puppy voeding. Hij krijgt nog steeds iedere ochtend zijn lepeltje honing - gaan dit speciaal halen bij een imker.

Fam Vlaar  

Wat zijn we blij met onze hond Lois. Inmiddels alweer 18 weken oud. Vanaf begin zijn we goed geïnformeerd en begeleid door Jolanda. Ook nu nog is Jolanda beschikbaar voor informatie of advies.
Onlangs is Lois een weekje bij Jolanda geweest vanwege vakantie. Achteraf een hele goede keuze. Lois was tot die tijd erg bijterig en druk. Maar na de week bij Jolanda was ze een stuk rustiger en beet ze vrijwel niet meer. Het is goed voor haar geweest om even met wat soortgenoten te zijn.

Diane en Sander Evenwel  

Wij zijn zo blij met onze eerste RR Jack, (geboren 19 mei2017).Jolanda Kluck heeft ons enorm goed voorgelicht, en gedurende het hele traject veel informatie gegeven.Steeds updates over de puppies, wanneer het tijd is voor prikjes,over voeding en gedrag, geweldig en we lezen het vaak nog na.Ook als we ergens tegen aan lopen, krijgen we direct antwoord.Een hele fijne kennel en als er een tweede rr komt, komt deze hier vandaan!

<< < 7 8 9 10 11 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies