Werner  

wij hebben de tip van Jolanda opgevolgd en een lessenpakket genomen bij Geertjevan Kastors Home. Allemaal puppy RR. De manier waarop Geertje dat uitlegt en aanpakt is geweldig en is thuis goed zelf te oefenen.

Haleh Schuurmans  

We hebben Zola opgehaald toen ze 9 weken oud was, ze is nu 4,5 maanden oud en rustig thuis en speels en sociaal buiten. Advies van Jolanda was dat deze hond past bij onze gezin. Het is ook zo, ze is heel lief tegen andere kinderen en we hebben opvoeding advies van Jolanda goed gevolgd. We zijn zeer tevreden en goed geïnformeerd ervoor en daarna. Bedankt Jolanda!

Werner  

Vorige week zaterdag zijn we onze Nelson gaan ophalen bij Jolanda. Ondertussen is hij hier al goed ingeburgerd. Dank zij de tips die Jolanda ons meegegeven heeft naar opvoeding van onze Nelson weet hij al redelijk goed zijn plaats en hebbe. We weinig of geen vuil in huis. Op haar advies gaan we volgende week puppy lessen volgen bij Kastors Home in Mol. hij speelt heel graag in de tuin met onze 10 jarige labrador.

Lysbeth  

Een fokker vinden is makkelijk genoeg. Dan begint het echte werk pas. Lezen hoe fokkers te werk gaan, referenties vragen, kennis maken met de fokker en de omgeving waar de pups in het begin verblijven. Bij Jolanda had ik ook sterk het gevoel dat ik zelf gewogen werd: is deze persoon geschikt voor een van mijn pups? Maar goed, ik heb inmiddels mijn Bess al een paar maandjes, madam is net 6 maanden, en we hebben het heel erg naar ons zin met elkaar. Wandelen, spelletjes, training. Onze dagen zijn goed gevuld.
Jolanda, dank dat je Bess aan mij(n gezin) hebt toevertrouwd.

<< < 6 7 8 9 10
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand