Henk Jansen 31-12-11 13:33:55


Kawa wijst je de weg, ook in 2012.
Voor iedereen een gelukkig en gezond 2012

Henk Jansen 09-08-11 15:48:07


Heyyyy motorfraeks uut Keijenborg en Umgeving. Ik bun en betje laat moar vanoavond geet et weer gebeuren. Gelieke een van de mooiste routes van de Oavond4Daagse van onze motorclub KMC. Tis te hoppen dat et zunneken n betjen blif schienen zodat wie noar een rekord antal deelnemmers goat.
Ik bun in ieder geval anwezig.
Greetzzz Henk Jansen
Kawa wijst je de weg.

 Jan Willem vabn Opstal 28-07-11 16:07:28

ik woon sinds december in Didam en rijd op en Triumph Rocket III. Ik hoorde vandaag vasn jullie motor 4-daagse.

Lijkt me erg leuk!

 Annet Looman 05-07-11 16:08:49

Op 7 en 8 juli a.s. organiseert de Varsseveldse Motorclub VAMAC haar avond-2-daagse. 2 Ritjes van elk zo'n 100 km. Bij droog weer vertrek ik beide avonden op 19:00 uur vanaf het Motorhome aan de Geesinkkampweg te Varsseveld. De kosten voor niet-leden bedragen € 5,00.

jan Bosman 20-06-11 19:43:48

Hallo Motorvrienden,
Ons motorweekend in de Ardennen zit er weer op, we hebben mooie ritten gemaakt en een ieder heeft zich prima vermaakt. De mensen van het hotel hebben hun best gedaan en waren zeer tevreden over ons clubpie. De drankprijzen waren zoals we die graag zien. De weersvoorspellingen waren ronduit slecht, achteraf is het allemaal best meegevallen en gelukkig zijn er geen valpartijen of andere ongelukken gebeurd. Iedereeen die mee geweest is bedankt dat je er was en diegen die er werk mee gehad hebben, bedankt voor de moeite. graag tot de zomerrit op 3 juli, allemaal komen, het wordt een topper.
de groeten en tot ziens
Jan

Jan Bosman 10-01-11 20:42:20

Beste motorvrienden,
Allereerst de beste wensen voor 2011, wij wensen jullie een gezond en mooi motorjaar toe.
afgelopen zondag was de nieuwjaarsreceptie, wij konden er door omstandigheden niet bij zijn, we hebben begrepen dat het er goed en gezellig aan toe ging.
De beker voor de actiefste rijder van 2010 werd mij later op de avond bezorgd door Theo en Marga, incl. een bos bloemen.
Allemaal bedankt en graag tot ziens op onze midwinteractiviteit mat Sjaak Luccassen.
Ineke en Jan

Theo 20-12-10 21:25:26

Bij deze wensen wij iedereen fijne Kerstdagen en een gezond en veilig motorjaar 2011


Theo en Marga

Theo 28-11-10 17:07:32

En nog maar een.

 Theo Stapelbroek 20-11-10 12:00:24

Hallo leden KMC’95

Het motor seizoen 2010 ligt bijna achter ons. Een goed moment om terug te kijken op alle leuke ritten en vakantie uitstapjes met uiteraard de motor of van het dames weekend! Op de website van KMC’95 staat een diashow hierop staan foto’s van evenementen van dit jaar en voorbije jaren. Misschien zijn er ook leden die graag aan anderen willen laten zien waar zij dit jaar zoal geweest zijn.Daarom wil ik voorstellen heeft iemand van ons een leuke dagtocht, motortour of uitstapje gemaakt en daar mooie foto’s van en je wilt deze delen met overige leden of collega motorrijdsters of rijders stuur mij deze per mail toe. Ik zal dan een pagina samenstellen en deze als diashow op de site plaatsen.
Ik hoop op veel reacties van jullie zijde. Mail naar mailto:kmc95@kpnmail.nl
Met vriendelijke motorgroet Theo Stapelbroek

jan 16-08-10 20:00:01

hallo motorvolk,
onze jaarlijkse avond4daagse zit er weer op en de extra rit op zaterdag i.v.m. het 15 jarig bestaan van de KMC '95.
we kunnen als bestuur stellen dat het prima verlopen is en dat de weergoden ons goed gezind waren.
elke avond 100 of meer deelnemers, dat zijn aantallen waar je mee thuis kan komen.
dat komt natuurlijk niet vanzelf, veel mensen hebben daar hun steentje aan bijgedragen; de leden die de routes hebben uitgezet, de mensen die de uitgezette ritten hebben nagereden ter controle, de crew bij het clubcafe voor de inschrijvingen, de dames op de stempelposten, de horeca waar de stempeldames zeer gastvrij werden ontvangen met koffie en gebak, de voorrijders, onze chauffeur van de bezemwagen, de Witte Smid voor het beschikbaar stellen van de motoraanhanger, gelukkig niet gebruikt, ons clubcafe Evers.
Voor de zaterdag kwamen daar nog bij; de dames voor het sminken van de kids, Germaine Goossens voor het mogen gebruiken van de party tent de mannen die hebben geholpen bij het opbouwen en afbreken, Aloys voor het uitzoeken van de muziek,
Allemaal bedank en graag tot een volgende activiteit.
Jan Bosman

1 2 3 4 5
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies