Arie en Adrie van Noordenne 30-08-17 15:05:43

zorgden weer goed voor ons.Op vrijdag naar het Blöf concert was ook leuk.Complimenten voor de camping en de gastvrijheid en service van de familie Lucas.

Wessel en Jolanda 28-08-17 21:12:41

Hallo Anne-Marie, Michel en jongens,
Voor de zoveelste x bij jullie onze tent opgezet en nog steeds voelt het iedere keer een beetje als thuiskomen.We hebben dit jaar niet alleen genoten van de rust maar ook van jullie Twentse gezelligheid.
De Toer de boer die we samen gedaan hebben was zeer interessant.
We kunnen niet wachten tot het Afrikafestival van 2018 om onze tent weer in het weiland op te zetten.
In tussentijd succes met de bouw van de zorgappartementen.
Groeten,Wessel en Jolanda

meindert en agnes gerdes 25-08-17 20:13:01

Wat een rust, wat een rust. bij aankomst vriendelijk en hartelijke ontvangen met koffie en twentse krentenwegge door de fam.Lucas. Mooie plekken goed en schoon sanitair. In de omgeving geweldige fiets mogelijkheden en niet onbelangrijk het weer eind augustus 2017 was geweldig. Camping voor rustzoekers en fietser absoluut een aanrader. Misschien een klein aandacht puntje, een extra tappunt voor drinkwater is voor de toekomst een overweging. Fam. Lucas onze dank voor deze prachtige week.

Anne-Marie Lucas van de Köller 10-07-16 10:06:15

Beste gasten, hartelijk dank voor jullie bijdrage, maar mogen wij u vragen deze review te schrijven op www.zooverawards.nl/minicamping-de-kollerTussen 4 juli en 4 september verzamelt Zoover alle reviews en wij maken daarbij kans om de gouden Zoover award 2016 te winnen. We zijn namelijk genomineerd daarvoor en alleen daar al mee zijn we superblij. Op 29 september is de uitreiking. Mogen wij op uw review rekenen? Van Zoover ontvangt u een kortingscode twv €7,50 en u maakt nog eens kans op een vakantie-pakket twv €300,-. De Köller verloot een weekend weg met broodjesservice op de zondag. 3x kans dus als u 1 review schrijft.Alvast bedankt en tot ziens op de Köller!!Groet Michel en Anne-Marie

Eresto en Ronald Schuch Caste 05-07-16 11:00:28

Lieve Familie Lucas,

Prachtig festivalweer, maar op het veld was het een modderballet. Complimenten aan Michel en de jongens voor het lostrekken van de vele vastgelopen auto's en campers. Het verblijf was weer als vanouds. Dank voor de inzet van jullie allemaal wat dit weer tot een onvergetelijk weekend heeft gemaakt. Vanuit Groningen muchas muchas gracias y nos vemos el año próximo.

Hans und Wilhelmine Schäfer 23-05-16 19:34:20

Seit mehr 10 Jahren kommen wir schon zum Minicamping de Köler. Jedesmal werden wir sehr herzlich von Familie Lucas begrüßt.Wir fühlen uns sehr wohl in Hertme. Seit einigen Jahren benötigen wir eine Behindertentoilette und - waschraum und sind sehrfroh, das beides zur Verfügung steht.Es ist immer als sehr sauber und auch sehr gepflegt. Der Campingplatz liegt sehr ruhig und auch diese Ruhe zeichnet ihn aus.genau so herzlich wie man empfangen wird, wird man auch verabschiedet. Wir hoffen, dass wir noch viele Jahre kommen können.

Arie en Adrie van Noordenne 20-05-16 10:57:56

Ook ons 2e verblijf met onze vriendengroep op camping De Koller was weer een genoegen. Deze keer met Pinksteren ipv in de zomer, maar ook in deze week hebben we weer genoten van jullie gastvrijheid en mooie camping. Het was weer erg gezellig met mooi weer, maar ook tijdens de koude dagen die daarna kwamen ( o.a. in de leuke recreatieruimte). We hebben met veel plezier gebruik gemaakt jullie tips over de activiteiten in de omgeving.Kortom: het was weer top, bedankt.Arie , Adrie , Bas , Marja , Dick , Jose, Kees , Sjanie

Bert en Hester Stokvis 09-05-16 22:20:25

Wat hebben wij afgelopen weekend genoten op jullie mooie, goed verzorgde camping. Alles is aanwezig om het verblijf zo fijn mogelijk te maken, het ontbreekt de gasten aan niets. Werkelijk overal is aan gedacht. Maar bovenal de zeer gastvrije en vriendelijke ontvangst maakte dat we ons erg thuis hebben gevoeld. Heel veel succes komend seizoen! We komen graag nog eens terug. Hartelijke groet, fam. Stokvis

Guus en Amy van Zoest 15-04-16 15:46:17

Voor de derde maal bij jullie genoten van de vriendelijke gastvrijheid, het schone verwarmde sanitair, de mooie ruime plek, de rust, kortom weer een aantal fijne dagen kunnen genieten op deze fijne camping.

De groep uit Hardinxveld-Giess 16-08-15 16:45:46

Beste Anne Marie en Michel, We hebben genoten tijdens ons verblijf op jullie mooie camping begin augustus. Met name jullie gastvrijheid en inzet om het iedereen naar de zin te maken was hartverwarmend. Klootschieten, met elkaar eten, babbelen, het E,bas, plezier , dat alles maakte het voor ons een weg leuke week.Dank daarvoor.Groeten van Bas en Marja , Dirk en Jose , Kees en Sjanie, Arie en Adrie uit Hardinxveld .

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage