Harrie en Ria Ewals 06-09-18 21:32:58

Wij waren een weekje te gast bij camping de Koller. Wat een prachtige camping ,uitstekend sanitair ,mooie ruime plaatsen , zeer gastvrije ontvangst ,ook prachtige omgeving om te fietsen ,we hebben erg genoten ,

Jeltsje en Arie van der Vliet 11-08-18 17:54:01

Wij hebben vorige week een heerlijke week gehad op deze fraaie camping in het Twentse Landschap, ruime plaatsen, uitstekend sanitaire voorzieningen en een lekker kopje koffie bij zowel de aankomst en bij het vertrek. Een bezoek aan De Köller in Hertme is wat ons betreft voor herhaling vatbaar!!

Jeltsje en Arie van der Vliet

Teus en Henny de bruijn 21-06-18 09:32:15

Wat hebben wij een goede week gehad op de camping. Wat een rust en wat konden wij genieten van een prachtige omgeving. Het is echt niet overdreven als wij zeggen: Zeker voor herhaling vatbaar. Compliment voor Annemarie en Michel.

Guus en Amy van Zoest 04-05-18 22:06:05

Beste Anne-Marie en familie,Opnieuw weer genoten van de gastvrijheid, warme ontvangst, service en zeer goed sanitair. Iedere keer mooier. Wensen ontzettend veel succes met nieuwe appartementen voor hulpbehoevenden. Graag tot volgende keer.

Arie en Adrie van Noordenne 30-08-17 15:05:43

zorgden weer goed voor ons.Op vrijdag naar het Blöf concert was ook leuk.Complimenten voor de camping en de gastvrijheid en service van de familie Lucas.

Wessel en Jolanda 28-08-17 21:12:41

Hallo Anne-Marie, Michel en jongens,
Voor de zoveelste x bij jullie onze tent opgezet en nog steeds voelt het iedere keer een beetje als thuiskomen.We hebben dit jaar niet alleen genoten van de rust maar ook van jullie Twentse gezelligheid.
De Toer de boer die we samen gedaan hebben was zeer interessant.
We kunnen niet wachten tot het Afrikafestival van 2018 om onze tent weer in het weiland op te zetten.
In tussentijd succes met de bouw van de zorgappartementen.
Groeten,Wessel en Jolanda

meindert en agnes gerdes 25-08-17 20:13:01

Wat een rust, wat een rust. bij aankomst vriendelijk en hartelijke ontvangen met koffie en twentse krentenwegge door de fam.Lucas. Mooie plekken goed en schoon sanitair. In de omgeving geweldige fiets mogelijkheden en niet onbelangrijk het weer eind augustus 2017 was geweldig. Camping voor rustzoekers en fietser absoluut een aanrader. Misschien een klein aandacht puntje, een extra tappunt voor drinkwater is voor de toekomst een overweging. Fam. Lucas onze dank voor deze prachtige week.

Anne-Marie Lucas van de Köller 10-07-16 10:06:15

Beste gasten, hartelijk dank voor jullie bijdrage, maar mogen wij u vragen deze review te schrijven op www.zooverawards.nl/minicamping-de-kollerTussen 4 juli en 4 september verzamelt Zoover alle reviews en wij maken daarbij kans om de gouden Zoover award 2016 te winnen. We zijn namelijk genomineerd daarvoor en alleen daar al mee zijn we superblij. Op 29 september is de uitreiking. Mogen wij op uw review rekenen? Van Zoover ontvangt u een kortingscode twv €7,50 en u maakt nog eens kans op een vakantie-pakket twv €300,-. De Köller verloot een weekend weg met broodjesservice op de zondag. 3x kans dus als u 1 review schrijft.Alvast bedankt en tot ziens op de Köller!!Groet Michel en Anne-Marie

Eresto en Ronald Schuch Caste 05-07-16 11:00:28

Lieve Familie Lucas,

Prachtig festivalweer, maar op het veld was het een modderballet. Complimenten aan Michel en de jongens voor het lostrekken van de vele vastgelopen auto's en campers. Het verblijf was weer als vanouds. Dank voor de inzet van jullie allemaal wat dit weer tot een onvergetelijk weekend heeft gemaakt. Vanuit Groningen muchas muchas gracias y nos vemos el año próximo.

Hans und Wilhelmine Schäfer 23-05-16 19:34:20

Seit mehr 10 Jahren kommen wir schon zum Minicamping de Köler. Jedesmal werden wir sehr herzlich von Familie Lucas begrüßt.Wir fühlen uns sehr wohl in Hertme. Seit einigen Jahren benötigen wir eine Behindertentoilette und - waschraum und sind sehrfroh, das beides zur Verfügung steht.Es ist immer als sehr sauber und auch sehr gepflegt. Der Campingplatz liegt sehr ruhig und auch diese Ruhe zeichnet ihn aus.genau so herzlich wie man empfangen wird, wird man auch verabschiedet. Wir hoffen, dass wir noch viele Jahre kommen können.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!