Sanne Kerkhoff 08-03-15 10:22:14

Wij vonden het superleuk en superlekker. Bedankt voor de leuke middag. Groetjes Sanne (en de rest)

Sanne Fleuren 22-02-15 13:11:32

Hoi Annelies,Bedankt voor het leuke feestje van gistermiddag. We vonden het allemaal heel leuk en gezellig!! En hebben heerlijk gegeten.Groetjes Sanne

Leonore 18-01-15 18:22:28

nadat onze oudste dochter in november bij Annelies een geweldig lekker diner gemaakt heeft met haar vriendinnen, gaat binnenkort ook onze tweede dochter haar verjaárdag hier vieren. De kids verheugen zich er nu al op. En wij eerlijk gezegd ook. Tot snel!

Peter Everts 02-11-14 10:26:24

Hoi Annelies, deze week is Milan alweer de tweede keer bij je geweest in twee maanden tijd. Eerst voor zijn eigen feestje en nu dat van zijn vriendinnetje.hij is helemaal enthousiast over het koken en de hele middag.en ik moet zeggen het is ook echt super leuk. Bedankt als we niet zover weg woonden was de kook cursus die je wil gaan organiseren ook zeker leuk om aan mee te doen. ..

Natascha 01-10-14 18:15:59

Hoi Annelies
Bedankt voor het supergeslaagde kinderfeestje van Roos en haar vriendinnetjes. Ze waren allemaal heel enthousiast en het eten was heerlijk!
Groetjes Roos en Natascha

Petra 03-09-14 22:25:57

Hoi Annelies,
Vanmiddag zijn we bij jouw geweest met het kinderfeestje van mijn dochter.Wauw ... Wat leuk was het en jeetje wat knap hoe jij het allemaal doet en onder controle hebt met 8 kindjes van 8/9 jaar.Complimenten want je had ze allemaal aan het werk met veel plezier.We hebben genoten, en morgen gaan we nog eens genieten van de taart van Nikki.
Bedankt voor de hele leuke en gezellige middag, zeker een positief feestje en een aanrader voor anderen.Nu maar hopen dat ze me morge gewoon mama noemt en zich niet vergist en mij ook .... Appelflap, appeltaart, komkommer, schaap of een van de andere vrolijke namen ... noemt.

Wendy 13-07-14 10:33:40

Hoi Annelies,
Katie heeft een supergezellig kookfeestje gehad!Haar vriendinnetjes waren ook superenthousiast.Dankjewel voor het lekkers&gezelligheid!
Katie&Wendy

paddy 05-07-14 21:20:44

Hoi Annelies (of pannekoek of appelflap of cupcakje) of hoe je allemaal genoemd wordt.

namens de kinderen en met name de jarige Niamh en Valérie wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor deze SUPER middag.
de dames hebben genoten en zijn allemaal met een zeer volle buik naar huis gegaan.

zorg er voor dat je over een jaar of 4 nog steeds actief bent want dan is de kans groot dat we met onze jongste ook weer voorbij komen.

Echt een aanrader voor kinderfeestjes.
TOP!!!!

Liesbeth boots 04-06-14 20:54:20

Hoi Annelies,
Onze dochter Liesa heeft genoten vanmiddag!!! En de rest van de kinderen natuurlijk ook. Kei leuk hoe je met de kinderen omgaat. Ik vond het juist helemaal niet storend, dat je opruimde tussendoor. Een echte aanrader!!!! Groetjes, Liesbeth

Nicole Verhaegen 11-04-14 19:51:35

Annelies,
Wat was het een ontzettend leuk feest voor mijn dochtertje Elena en haar gasten. Een groot compliment zoals je het allemaal doet. Je hebt alles onder controle maar weet ook nog gek te doen met de kids ! Super, dank je wel voor de leuke middag !!!!!
Nicole

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!