Rob van Eenennaam 13-10-22 15:14:46

Donderdag 12 oktober 2006, wie had er toen kunnen vermoeden dat dit koor gisteravond zijn 16 jarig-bestaan zou vieren. En wat voor een avond, een keer iets heel anders dan we normaal gewend zijn. We kregen een “pub-quiz” voor ons kiezen, georganiseerd en gepresenteerd door Pieter Monté. Zeker een aanrader! Om een indruk van die avond te krijgen, staan de foto’s en filmpje van onze huisfotograaf Jan alweer op de website. Leuk om even op terug te kijken. Op weer naar een volgend jaar, met hopelijk weer vele hoogtepunten.

Netty van Vugt 02-03-22 21:22:00

Zondag 27 februari hebben sinds de corona weer kunnen optreden, en wel in het OBG waar we vaker te gast zijn geweest.De muziek mensen hadden weer gezorgd dat alles klaar stond voor ons, Dank je wel daarvoor.Het was heel gezellig, en als koor hebben we ons goed laten horen. onder begeleiding van onze dirigent Jan.Iedereen was tevreden, de leiding van het OBG, de gasten, onze dirigent, en wij zelf ook.Jan Muskens zorgde weer dat deze middag bewaard blijft met foto's en film, Jan bedankt.

Rob van Eenennaam 27-02-22 22:59:23

Na 2 jaar Corona-ellende vandaag weer mogen optreden bij het OBG. En,….. we zijn het nog lang niet verleerd. Was een gezellige middag voor zowel de bewoners als de koorleden. We kijken weer uit naar een volgend optreden!

Ank Muskens 24-06-21 13:13:13

Wat was het weer gezellig op de “bijkletsavond”. Jammer dat je niet iedereen kon spreken maar gelukkig wel zien. Dank aan het bestuur voor de organisatie, Elly en Dorien voor de bediening en Jack en Christien voor de mooie rozen . Op naar de eerste repetitie avond!!! Wij hebben er zin in!

Netty 05-01-20 20:14:17

Het jaar 2020 is door de leden van Dukenburgs Glorie weer feestelijk ingezet op donderdag 2 januari.Het was weer een gezellige boel in het huis van Elly en Rob, (zijn accepteren toch maar steeds de rommel). Maar na afloop helpen wel vele handen mee om het weer wat ordelijker te maken.Jan en Jack de foto's en de films geven het wel duidelijk hoe gezellig het weer was, bedankt voor jullie inzet.We gaan er weer een mooi jaar van maken samen, TOCH.groeten Netty

Netty 11-06-19 23:25:26

Mooi de foto's en de film van het optreden in Overasselt.Toch leuk om het koor te horen zingen, klinkt dan toch anders. Vooral het lied van De Clown, gezongen door Dick, heel erg mooi. groeten Netty

Netty van Vugt 02-05-19 22:44:39

Mooi toch, zo allemaal weer samen om Gerrit een serenade te brengen. Jack een mooie film en goed samen gevoegd.. groeten Netty.

Rob 28-04-19 21:55:49

Vandaag een optreden gehad bij Joachim en Anna, waar inmiddels 2 van onze oud koorleden verblijven. Mia is door Dorien naar beneden gehaald, en iedereen heeft kunnen zien, dat ze enorm van deze middag heeft genoten. Verder zijn we met Diny en nog een paar andere koorleden in de pauze even naar Annemiek Faassen geweest om haar ook nog even een hart onder de riem te steken. We hebben daar samen met Annemiek “Droomland” gezongen, waar ze ook zichtbaar van genoten heeft. Fijn dat we met zo’n optreden heel veel blije gezichten kunnen zien!

Elly 16-04-19 08:13:12

Even een bedankje voor onze eigen koorfotograaf! Ik heb net de vele foto’s en het filmpje bekeken, wat heb je het weer TOP gedaan, Jan! Vooral het filmpje geeft heel goed de sfeer weer van een gezellig feest met allemaal mooie mensen! Dank je wel voor het iedere keer paraat staan met je camera! We zijn echt blij met je......!

Netty van Vugt 16-04-19 00:06:43

Mooie feest geweest, kunnen we mooi op terug kijken, 12,5 jaar Dukenburgs Glorie.Op naar het volgende lustrum, en ook weer allemaal in een goede harmonie.Jan, de foto''s en film weer top.groeten Netty

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies