wanda goossens 19-02-23 22:19:54

wat een pech, corona. En er zat toch al een medisch circuit aan te komen begreep ik. Veel sterkte gewenst. Overigens staan jullie helleborussen er prachtig bij!

hartelijke groet, wanda

Hedy en Herbert 12-02-23 04:39:47

Dag Erna! Ik tik je naam in. Zomaar rn ja hoor! Bingo!!!
Mijn tel/whatsapp nr is +5999 5151841
We wonen op Curacao al een hele tijd.
Maak je eens contact?
Groetjes
Hedy

Annemarieke 27-01-21 22:21:54

Even een klein berichtje, er komt meer via de mail, om te laten weten dat ik net zo vaak schrijf, maar met regelmaat aan jullie denk.
Nog steeds: leuke website! Groetjes, Annemarieke

Ineke Puls 20-01-21 21:39:25

Beste Erna,

N.a.v uw verhaal over het huisje op Remboe Village ( is dat niet in Epe ? en het feit van de koude voeten kan ik u mededelen dat in de huisjes in Voorthuizen de verwarmingsbuizen in de vloer lagen. Altijd lekker warm. Het was nog niet zo gek daar op De Witte Hoeve.
Verder leuke huisjes te huur met Eekhoorns enz. op de Miggelenberg, de Schaapskooi, het Drentse Wold. Sinds wij Voorthuizen hebben verkocht huren wij regelmatig op deze parken. Veel succes met zoeken. Hartelijke groeten, Ineke Puls.

joost dieho 02-12-20 21:10:46

Hoi Erna,
Bedankt voor de tip. Ik vond het verhaal over Tinka en de video erg mooi omt te lezen en te zien.Ik denk dat Tinka begin 20 was toen ze in een leerorkest van mij kwam spelen. 10 Jaar later kwam ik haar weer tegen op Buitenkunst. Naast de muziek hadden we samen een connectie met de natuur en het water. Het kanovaren en het rondtrekken.
In die laatste hete zomer zijn we nog een dagje naar de Oostvaardersplassen geweest en hebben we bij toeval een wielewaal gezien. Dat was bizonder. Maar er zijn meer herinneringen. Dankjewel Erna, ik had je graag persoonlijk gecondoleerd. joost dieho

Erik Kuiper 09-11-20 22:15:33

Beste Ko,

Hoewel wij elkaar niet kennen wil ik je heel hartelijk bedanken voor het toegankelijk maken van zoveel leuke bridge items.
Ik ben - op zoek naar hoe we met Jack in een netwerk konden spelen (kwam er met de Jack handleiding niet uit) - uitgekomen bij jouw bridge-site.
Jouw duidelijke beschrijving heeft ertoe geleid dat we uiteindelijk nog relatief snel met bevriende echtparen via het internet konden bridgen.

Toen Corona begon en fysiek bridgen niet meer kon was Jack in een netwerk (met de Whats App telefoon ernaast) een zeer welkome sociale bezigheid met een aantal leden van onze club.
En toen we door kregen (zo ervaren zijn we niet) dat we de 'Franse spelletjes' in Jack konden binnenhalen was het feest compleet. Spelletje spelen in Jack, op de IPad na afloop kijken wat het goede contract zou moeten zijn, de percentages toedelen en dan ook nog een toelichting krijgen hoe te spelen.
Drie tot vier keer in de week hebben we zo in de lock down periode toch onze sociale activiteiten kunnen voortzetten.

Waarvoor dus nogmaals onze hele grote dank

Kees Stenekes 13-10-20 23:53:29

Beste Erna,

Ik ben de (voormalige) saxofonist/bandleider van Boter, SKA & eieren, de band waar Tinka in de jaren '90 heeft gespeeld.
Wij hadden naast de muzikale band, ook een vriendschappelijke band en veel plezier en feestjes meegemaakt in die tijd.
Ik heb haar twee maanden voor haar overlijden nog ontmoet, en een warm gesprek met haar gehad.
Ik heb eventueel nog wel foto's en video materiaal uit die tijd van met haar met de band.
Ik pink regelmatig tranen weg bij de gedachte aan het verlies van deze fantastische vrouw.

Sterkte & Groet,

Kees Stenekes

Maarten Krol 03-10-20 23:28:04

Beste Ko,

Ik maak gebruik van jouw "pbn" bridge export in het volgende bridge-programma.

https://github.com/maartenkrol/pybridge

We spelen in Coronatijd leuke toernooien online, waar we met zoom contact hebben, en iedereen zijn eigen kaarten ziet.
Het is nog niet perfect, maar we hebben een hoop lol, zelfs als het commentaar Frans is!

Als je mensen weet die dit ook willen doen: ik kan uitleg geven!

Maarten

Emmy Driessen 16-09-20 14:04:45

Lieve Erna en Ko,

Van Marieke hoorde ik dat Tinka overleden is. Onze tamtam (van Leiden naar Zoelen) doet er wat lang over, dus ben ik laat met condoleren. Sorry, maar het is niet minder gemeend. Ik was op zoek naar jullie huidige adres en stuitte op dit blog.
Natuurlijk meteen de pagina gelezen die je over Tinka hebt geschreven. Mooi, die gedeelde herinneringen. Ik was vroeger altijd een beetje bang voor Tinka, ze kon nukkig zijn, ongetemd. Maar dan opeens kwam er een grap en die stralende lach, en dan scheen de zon.
Ik hoop dat je bij bepaalde geuren, geluiden of smaken heel vaak mooie herinneringen krijgt 'toegeworpen' aan jullie gedeelde leven. Sterkte en wie weet tot ziens.
Emmy

Ineke Puls 10-06-20 10:51:08

Beste fam Berg/Vijn,

Gecondoleerd met het verlies van uw dochter. Ik ken u van de tijd dat u een chalet had in Voorthuizen. In die tijd was ik de secretaris van de VvE en hebben wij derhalve contact met elkaar gehad. Toen ik in 2008 uit het bestuur ben gestapt heb ik u nog regelmatig gevolgd op de blog. In de tijd dat u nog in Frankrijk woonde heb ik genoten van de mooie foto's uit die omgeving. Af en toe kijk ik nog op uw site en daar las ik laatst dat uw dochter zo ziek was. Vanmorgen opende ik de site weer en las ik dit nare, verdrietige bericht. Ik wens u samen met allen die u dierbaar zijn heel veel sterkte in de komende tijd om dit verlies te verwerken.Iemand van die leeftijd hoort nog met volle teugen van het leven te genieten. Met vriendelijke groet, Ineke Puls.

1 2 3
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies