Ineke Puls 10-06-20 10:51:08

Beste fam Berg/Vijn,

Gecondoleerd met het verlies van uw dochter. Ik ken u van de tijd dat u een chalet had in Voorthuizen. In die tijd was ik de secretaris van de VvE en hebben wij derhalve contact met elkaar gehad. Toen ik in 2008 uit het bestuur ben gestapt heb ik u nog regelmatig gevolgd op de blog. In de tijd dat u nog in Frankrijk woonde heb ik genoten van de mooie foto's uit die omgeving. Af en toe kijk ik nog op uw site en daar las ik laatst dat uw dochter zo ziek was. Vanmorgen opende ik de site weer en las ik dit nare, verdrietige bericht. Ik wens u samen met allen die u dierbaar zijn heel veel sterkte in de komende tijd om dit verlies te verwerken.Iemand van die leeftijd hoort nog met volle teugen van het leven te genieten. Met vriendelijke groet, Ineke Puls.

Jan Minnaard 01-06-20 11:47:38

Goedemorgen Erna,

zojuist las ik, enigszins verlaat, het Leidsch Dagblad van j.l. zaterdag en las tot m'n ontsteltenis het overlijdensbericht van je dochter. Wat verschrikkelijk moet dit zijn voor je om je dochter op zo jonge leeftijd te moeten loslaten.
Ik wens je heel veel sterkte toe met dit enorme verlies en dat je de veerkracht krijgt om verder te gaan met je leven samen met je geliefden.

Een hartelijke groet,

Jan Minnaard

Kees en Marijke van den Bosch 29-05-20 15:41:52

Lieve Erna,
ach kreeg net van Marieke bericht dat Tinka is overleden. Gecondoleerd Erna, wat 'n verschrikking. Zie haar zo lopen over de Hoge Rijndijk, Anne Claire er achter aan, naar school. Heel veel sterkte voor jou en Ko en je kindjes. Liefs, Marijke

Anne 29-05-20 11:43:06

Lieve Erna en Ko,

Wat een ontzettend droevig bericht over het overlijden van Katinka. Het slapen met kat Stevie in de tuin klinkt precies zoals ik haar gekend heb. Lieve, stoere, dappere Tinka. Ik zou graag een persoonlijk berichtje sturen, maar heb geen contactgegevens, vandaar via deze weg. Ik wens jullie heel veel liefs en sterkte. Anne

katinka collee 21-02-20 09:38:51

Foto's uit Zuid Afrika zien er heerlijk uit! Liefs

Patricia Elings 30-12-18 14:46:39

Goedemiddag,
Bij het surfen op internet stuitte ik op uw website http://erna-midi.vijnberg.nl met foto's en ervaringen van bloembollen. Ik beheer de website www.allesoverbloembollen.nl en zou graag enkele van uw foto’s willen gebruiken. Ik zet dan onderin de foto een verwijzing naar uw website.

Hoor graag of u kunt instemmen met het gebruik van enkele foto’s.
Met vriendelijke groet,
Patricia Elings

Nely Lam 13-12-17 15:21:01

Dag Erna en Co,

We (Rob en ik) hebben jullie ontmoet in Wageningen in september bij het bridgeweekend en bij die gelegenheid heb ik het boek van Marian Keyes The Mystery of Mercy Close van je gekregen.

Ik heb dat inmiddels gelezen en vond het een heel leuk boek. Het helpt om weer wat meer aan het lezen toe te komen, omdat het lichtvoetig is, maar toch geen flutboek is.

Rob en ik zijn aan de laatste loodjes bezig van ons advocatenkantoor. Volgende week gaan we met vakantie en dan zijn we van het advocatentableau af. We schrijven ons voor vertrek uit. En dan breekt voor ons echt een andere periode aan, waarin waarschijnlijk nog meer gelezen wordt.

Oh ja, Co zijn schrijvens over bridge raadplegen we nog wel eens.

Een hartelijke groet van
Rob Müller en Nely Lam

Jan Minnaard 27-11-16 13:59:36

Hallo Erna,

Leuk om je vanmorgen tijdens de treinreis ( met oponthoud ) weer eens ontmoet te hebben. Veel herinneringen uit de " Nic de Tombe periode" konden we met elkaar delen. Nogmaals dank voor de gezellige treinreis. Het ga je goed en ik zal Nic zeker de hartelijke groeten van je overbrengen.

Gr. Jan

P.s. de naam van de componist waar ik het met jou over had is Dan Burgess.

joan hinssen 24-11-16 10:46:57

Hallo!

gisteren enkele cursisten de overstap laten maken van de MF 2 klav naar de SF en MF 2 klav.
Ik zou ze nog een samenvatting sturen.
Bij toeval vanmorgen je site gevonden.
Chappeau!

Duidelijk en didactisch verantwoord. Dat kan ik van veel boekjes en oefenmateriaal van een van de bekendere goede bridgers in dit land niet zeggen.

Ga zo door, je hebt er een fan bij.
vr gr Joan Hinssen
minibridge, jeugdbridge en bridgedocent

Kattie 02-11-16 11:09:51

Hallo Ko,

als beginnend bridger (in Frankrijk!) zoek ik mijn informatie - naast boek en live instructie door een aardige meneer van een bridgevereniging in Vichy - via internet.
Zo kwam ik bij toeval op jouw site. Bravo! Met stip de beste en meest uitdagende uitleg van wat ik tot nu toe vond.
Mede omdat jij kennelijk goed bent ingevoerd in de Fr bridgewereld en zo de brug kunt slaan tussen de verschillende systemen kan ik het een met het ander rijmen. In deze fase zeer welkom.
Ik ga met plezier verder lezen én oefenen!
Kattie Schoot
Ferrières sur Sichon / Amsterdam

1 2 3
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies