Nina Waller 24-06-21 16:31:26

Wat hebben wij een geluk met jou als kraamverzorgster. Voor de tweede keer was jij bij ons. Je beweegt je natuurlijk en soepel door ons huis en onze ritueeltjes. Subtiel geef jij aan dat het tijd wordt dat ik rust op de bank en binnen 5 minuten ben ik vertrokken. De borstvoeding kwam niet meteen opgang, in overleg maakte we een plan wat werkte en waar ik mij meer dan prima bij voelde. Ook vraag jij geregeld naar hoe het gaat, hoe ik terugkijk op de bevalling en mijn zwangerschap. Geen bemoeizucht, maar oprechte interesse en zorg. Je bekommert je niet alleen om de vrouw en newborn, het hele gezin staat centraal. Heerlijk hoe je met mijn eerste dochter optrok als zij niet op de opvang was.

Dank voor de ondersteuning en hopelijk maak je nog meer gezinnen blij met je fijne zorg.

Liefs, Nina, Matthijs en kids

Marieke en Arthur 22-06-21 16:21:48

Lieve Constance,

Heel erg bedankt voor de fijne dagen dat je bij ons kon zijn. Wij vonden het erg gezellig naast dat we veel geleerd hebben over de verzorging van onze Quinn. Je rustige en nuchtere kijk op dingen en je vakkundigheid gaf ons veel vertrouwen. Een kraamverzorgster als jij gun je iedereen!

Heel veel liefs,
Marieke, Arthur en Quinn

Martine 31-05-21 12:54:15

Lieve Constance,

Wat een verademing om een expert als jij in huis te hebben tijdens de kraamweek.
Onzichtbaar als het nodig was en oh zo zichtbaar in wat je voor ons deed. Het voelde direct als een warm bad om door jou verzorgd te worden en ook onze dochters kwamen niks tekort. Vooral op het gebied van borstvoeding heb je enorm geholpen en als ik weer eens wat vergat, was je de beroerdste niet om het nog eens te herhalen. Daarnaast heb je niet alleen een bulk aan ervaring, maar ook een warm hart en ben je een fijne rustige persoonlijkheid om in huis te hebben. Super bedankt voor jouw hulp en geduld.

Warme groet,
Niek en Martine

Martijn, Marijn, Teije en Siem 23-05-21 21:24:45

Voor de tweede keer hadden wij Constance in ons gezin. Het voelde vertrouwd en ze draait echt mee als onderdeel van het gezin. Haar kundigheid en rust zijn erg prettig in een nieuwe drukke tijd. Daarnaast was het ook gewoon erg gezellig en hebben we veel gelachen. Constance voelt goed aan wat er nodig is. Vorige keer bij onze oudste was alles nieuw en wennen. Toen was Constance er om ons aan de hand te nemen en ons wegwijs te maken. Nu het al bekend terrein was, zorgde ze voor de nodige rust. Alles was altijd tot in de puntjes geregeld. Dat missen we nu wel, nu we weer op onszelf aangewezen zijn Wij zijn ontzettend blij dat Constance weer bij ons terug wilde komen. We vertellen anderen in onze omgeving dan ook zeker over haar want we gunnen iedereen zo'n gezellige rots in de branding

Jan en Meike van Vliet 19-03-21 15:09:21

Constance heeft ons in de week nadat wij voor het eerst ouders werden, ongelooflijk liefdevol verzorgd, bij de hand genomen en ons begeleid in de eerste stappen van het ouderschap. Constance is warm, zorgzaam, rustig en was echt onze steun en toeverlaat. Ze voelde ons haarfijn aan en verstaat echt haar vak. Ze heeft humor en maakt van de kraamweek een bijzonder feestelijke en onvergetelijke tijd. Hoewel we het dankzij haar vol vertrouwen met z’n drietjes gaan doen, zullen we haar enorm missen. Wij gunnen iedereen Constance.

Malou 27-02-21 16:35:09

Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met Constance. Het was fijn om zo'n ervaren, kundige, positieve en gezellige kraamverzorgster in huis te hebben. Heel erg bedankt Constance, we hebben je gemist deze week

Linda Wouter Lot en Faas 20-11-20 15:46:59

Lieve Constance,

Wat vonden wij het fijn dat je weer een week bij ons in huis wilde zijn! Nu met Lot als grote zus die het al snel erg goed met je kon vinden. Wat we natuurlijk al wisten maar wederom meer dan duidelijk werd was dat je erg kundig bent. Bij de verzorging en omgang met Faas bood je ons waar mogelijk verschillende inzichten en gaf je ons de ruimte om hierover na te denken en onze eigen keuzes te maken. Daarnaast was het erg fijn om als ouders van twee kindjes de aanmoediging en opdracht te krijgen om rust te nemen. Dat is iets waar we niet altijd goed in zijn.

Naast de prettige zorg was de gezelligheid die je meebrengt ook erg fijn. Wederom enorm bedankt.

Liefs Faas Lot Wouter en Linda

Dirk, Lara & Noud 09-11-20 09:35:11

Lieve Constance,

We zijn vol lof over jouw zorg, deskundigheid, humor en het vertrouwen dat je uitstraalt. Onze eerste week met Noud was een feestje!
Ondanks de flinke ups en downs lukte het ons, onder jouw begeleiding, om telkens positief te blijven en alles er te laten zijn.
Je staat écht naast de kersverse papa en mama en je leerde ons het zelf te doen.
Hoewel we het enorm jammer vonden dat je op dag 10 moest gaan, hadden we ook veel vertrouwen in onszelf dat we het zouden kunnen met z’n drietjes!
Fantastisch dat je ook na de kraamweek beschikbaar blijft voor vragen en om even contact te hebben hoe het gaat.
Wij hopen tot ziens!
Dikke knuffel van Dirk, Lara en Noud

Lisette en Tejo 31-10-20 11:12:39

We hebben voor de tweede keer het geluk gehad dat Constance bij ons kon komen kramen. Het was wederom ontzettend fijn en gezellig. Maar bovenal ben ik dankbaar hoe ze ons geholpen heeft in een pittige kraamweek. Bij beide bevallingen heb ik veel bloed verloren dus had ik enorm veel zorg nodig, deze geeft ze op een liefdevolle manier. Maar ook kon ik altijd m'n verhaal kwijt en hebben we samen gelachen om.alles. dat helpt ook. Je expertise op borstvoeding heeft er wederom voor gezorgd dat ik nu weer met plezier voed. Je weet op een fijne manier je deskundigheid over te brengen, waardoor we toen je weg ging, ons zeker genoeg voelden om het zelf te doen. Super bedankt voor alles.

Sabine & Thomas 01-06-20 11:58:10

Wat hebben wij veel steun aan je gehad tijdens de kraamperiode. Je had zowel oog voor de moeder alswel de vader!! Je bezit veel kunde en kennis gecombineerd met veel bevlogenheid voor het vak en weet hierin een mooie balans te creëren in aansluiten en afstand en nabijheid van mens tot mens. Het voelde snel "eigen" en benadruk je datgene wat goed gaat. Je brengt het vanuit een nuchtere kijk waardoor wij erg snel konden vertrouwen op onszelf. Een zeer waardevolle periode waar wij met veel plezier op terug zullen kijken! Veel dank Constance!!! Je bent een top mens. Mvg Sabine & Thomas

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies