Maya 03-02-19 08:01:45

Lieve Constance,

We hadden al over je gehoord van vrienden bij wie je de kraamzorg hebt gedaan. Het was dan ook super dat je beschikbaar was voor de kraamweek van ons 2e kindje!
Extra fijn was dat je ervoor zorgde dat alles goed geregeld was met een collega (Miranda) en dat we ook met haar konden kennismaken voor het geval dat ik te vroeg (net in je vakantie) zou bevallen, wat ook gebeurde.
Gedurende de kraamweek voelde je goed aan waar onze behoeften lagen waardoor alles heerlijk ontspannen en flexibel was.
Ook heb je ons toch weer wat handige tips en tricks kunnen geven rondom o.a. dragen en borstvoeding! Heel fijn!
Dankzij jou en Miranda (de eerste dagen) hebben wij een super start hebben gehad met onze dochter en zusje!

Groetjes Maya

Lotte, Peter en Simon 10-11-18 12:14:13

Beste Constance,

We hebben de kraamtijd als erg fijn ervaren mede door jou goede zorgen met praktische tips en goede/gezellige gesprekken.
Vooral de open communicatie en flexible inzet, die afgestemd was op onze behoefte, stelden we erg op prijs.

Ook het feit dat je de intake samen met Anke (jou achterwacht)doet, vonden we erg fijn. Zeker ook omdat Anke de eerste twee dagen van onze kraamtijd aanwezig was.
Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en werkwijzen sluiten uitstekend op elkaar aan.

Nogmaals dank voor de goede zorgen!

lieve groet,

Lotte, Peter en Simon

Frank en Judith 12-10-18 19:02:28

Lieve Constance
Mede dankzij jou hebbben we een fijne kraamweek gehad. Je straalt rust en warmte uit en hierdoor konden wij als nieuwe ouders op een fijne manier kennis maken met de verzorging van een klein nieuw gezinslid. Ons mannetje voelde zich bij jou op zijn gemak en voor ons minstens net zo belangrijk: onze hond ook. Je liet ons zelf bepalen wat we belangrijk vonden om te leren waardoor we na de kraamweek met alle vertouwen de zorg voor Ties aankonden.
Heel erg bedankt voor alles en mocht het ons ooit gegund zijn om een 2e kindje te krijgen dan weten we je te vinden.
Veel liefs van Frank Judith en Ties

Doris 10-08-18 13:01:56

Wij vonden het heel prettig om van te voren al eens met jou, en met Anke (de achterwacht) kennis gemaakt te hebben zodat je weet wie er komt. Uiteindelijk kwamen jullie allebei en dat ging prima. Goede hulp en prettig contact. We zijn heel blij dat we de bevalling en de kraamweek met een relatief kleine groep voor ons bekende mensen thuis hebben kunnen doormaken.

Vincent, Rosa en Nolan 10-08-18 13:00:13

Lieve Constance,

Met een kraamweek staat je leven op z’n kop met een nieuw mini gezinslid erbij, waarbij jij ons geweldig hebt geholpen. Jammer dat je vanwege bepaalde (verzekering) regels en afspraken niet al aan kon sluiten bij de poliklinische bevalling. Maar daarna stond je snel klaar voor ons.
We hebben veel van je geleerd en van je gezelligheid genoten. Je gaf papa, mama en zoon individuele aandacht, straalde rust uit, drong je niet op en deed alles in overleg. Tips en trucs over vanalles, bijvoorbeeld;(borst)voeding, slapen, verschonen, draagdoeken etc. Daarnaast het huishouden gedaan en gekookt. Dat was even afkicken na de kraamweek .
Hartelijk dank!

Liefs Vincent, Rosa en Nolan

Tijn, Simone, Polle en Bobbie 07-08-18 21:21:51

Wij hebben super kraamweek gehad met Constance. Naast alle goede tips en fijne zorg ook een hele gezellige week gehad!!
Mocht er dan toch ooit een derde komen....

Liefs Tijn, Simone, Polle en Bobbie

Ellen de Kiefte 31-07-18 16:33:34

Wat een geweldige dagen hebben wij gehad in onze kraamweek met Constance. Het is ons derde kindje dus we wisten al veel maar toch heb ik onwijs veel geleerd van Constance.

De rust die zij met zich mee brengt is direct voelbaar, een lieve warme vrouw die oprecht geïnteresseerd is en ook alle aandacht had voor onze meiden.

Lieve Constance, bedankt voor je inzet en je gezelligheid!

Johan, Ellen, Nyla, Viënn en Jaxon.

Tom, Effi en Rune 07-06-18 17:03:37

Lieve Constance,

Je keek om de hoek van de deur net voordat ik mijn eerste perswee kreeg. Wat was ik blij dat wij elkaar al eerder hadden ontmoet en dat je ons al kende en bij ons thuis op visite was geweest. Daardoor konden wij ons helemaal overgeven aan het feit dat jij bij deze bijzondere gebeurtenis in ons leven aanwezig was.
Je was fantastisch tijdens de bevalling en zeker ook erna. Je bent een nuchtere vrouw waarbij je de hoeveelheid natuurlijke kraamhulp kunt krijgen die je als gezin zelf wilt. Je hebt ons hele fijne tips gegeven en was die 8 dagen een rots in de branding.
De meest uitgesproken zin bij ons was: "Constance heeft gezegd / Constance zei."
Je hebt ons vertrouwen gegeven en we bevelen je zeker aan bij anderen! Als er nog een tweede komt dan weten we jou zeker weer te vinden! Liefs Tom, Effi en Rune.

Bas & Ellen 30-04-18 19:10:51

Lieve Constance,

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad! Gezelligheid gecombineerd met vakkundigheid. Je denkt goed mee en hebt veel praktische tips maar daarnaast geef je ook de ruimte voor onszelf. We hebben veel van je geleerd en kunnen genieten van ons kleine mannetje. Dankjewel voor alle goede zorgen!

Dikke knuffel,
Bas, Ellen & Niek

Marijn, Martijn en Teije 05-04-18 21:30:48

Lieve Constance,

Wat waren we blij dat jij er was in onze eerste week als kersverse ouders van Teije.
Jij was aanwezig bij het meest bijzondere moment in ons leven en hebt ons supergoed op weg geholpen. Je hebt ons direct veel geleerd en geholpen op een manier die bij ons paste.
Naast dat je ons vertrouwen hebt gegeven in het verdere ouderschap waardeerden we jouw gezelligheid, nuchterheid en de ontspannen sfeer die je in huis bracht.
We zijn je hiervoor erg dankbaar en bevelen je zeker aan.

Lieve groetjes,
Marijn, Martijn en Teije.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!