Jan en Meike van Vliet 19-03-21 15:09:21

Constance heeft ons in de week nadat wij voor het eerst ouders werden, ongelooflijk liefdevol verzorgd, bij de hand genomen en ons begeleid in de eerste stappen van het ouderschap. Constance is warm, zorgzaam, rustig en was echt onze steun en toeverlaat. Ze voelde ons haarfijn aan en verstaat echt haar vak. Ze heeft humor en maakt van de kraamweek een bijzonder feestelijke en onvergetelijke tijd. Hoewel we het dankzij haar vol vertrouwen met z’n drietjes gaan doen, zullen we haar enorm missen. Wij gunnen iedereen Constance.

Malou 27-02-21 16:35:09

Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met Constance. Het was fijn om zo'n ervaren, kundige, positieve en gezellige kraamverzorgster in huis te hebben. Heel erg bedankt Constance, we hebben je gemist deze week

Linda Wouter Lot en Faas 20-11-20 15:46:59

Lieve Constance,

Wat vonden wij het fijn dat je weer een week bij ons in huis wilde zijn! Nu met Lot als grote zus die het al snel erg goed met je kon vinden. Wat we natuurlijk al wisten maar wederom meer dan duidelijk werd was dat je erg kundig bent. Bij de verzorging en omgang met Faas bood je ons waar mogelijk verschillende inzichten en gaf je ons de ruimte om hierover na te denken en onze eigen keuzes te maken. Daarnaast was het erg fijn om als ouders van twee kindjes de aanmoediging en opdracht te krijgen om rust te nemen. Dat is iets waar we niet altijd goed in zijn.

Naast de prettige zorg was de gezelligheid die je meebrengt ook erg fijn. Wederom enorm bedankt.

Liefs Faas Lot Wouter en Linda

Dirk, Lara & Noud 09-11-20 09:35:11

Lieve Constance,

We zijn vol lof over jouw zorg, deskundigheid, humor en het vertrouwen dat je uitstraalt. Onze eerste week met Noud was een feestje!
Ondanks de flinke ups en downs lukte het ons, onder jouw begeleiding, om telkens positief te blijven en alles er te laten zijn.
Je staat écht naast de kersverse papa en mama en je leerde ons het zelf te doen.
Hoewel we het enorm jammer vonden dat je op dag 10 moest gaan, hadden we ook veel vertrouwen in onszelf dat we het zouden kunnen met z’n drietjes!
Fantastisch dat je ook na de kraamweek beschikbaar blijft voor vragen en om even contact te hebben hoe het gaat.
Wij hopen tot ziens!
Dikke knuffel van Dirk, Lara en Noud

Lisette en Tejo 31-10-20 11:12:39

We hebben voor de tweede keer het geluk gehad dat Constance bij ons kon komen kramen. Het was wederom ontzettend fijn en gezellig. Maar bovenal ben ik dankbaar hoe ze ons geholpen heeft in een pittige kraamweek. Bij beide bevallingen heb ik veel bloed verloren dus had ik enorm veel zorg nodig, deze geeft ze op een liefdevolle manier. Maar ook kon ik altijd m'n verhaal kwijt en hebben we samen gelachen om.alles. dat helpt ook. Je expertise op borstvoeding heeft er wederom voor gezorgd dat ik nu weer met plezier voed. Je weet op een fijne manier je deskundigheid over te brengen, waardoor we toen je weg ging, ons zeker genoeg voelden om het zelf te doen. Super bedankt voor alles.

Sabine & Thomas 01-06-20 11:58:10

Wat hebben wij veel steun aan je gehad tijdens de kraamperiode. Je had zowel oog voor de moeder alswel de vader!! Je bezit veel kunde en kennis gecombineerd met veel bevlogenheid voor het vak en weet hierin een mooie balans te creëren in aansluiten en afstand en nabijheid van mens tot mens. Het voelde snel "eigen" en benadruk je datgene wat goed gaat. Je brengt het vanuit een nuchtere kijk waardoor wij erg snel konden vertrouwen op onszelf. Een zeer waardevolle periode waar wij met veel plezier op terug zullen kijken! Veel dank Constance!!! Je bent een top mens. Mvg Sabine & Thomas

Eva en Eddy 01-05-20 17:22:01

Lieve Constance,
Het was een groot genoegen om jou de eerste week van Lot in ons gezin erbij te mogen hebben! Alles liep gesmeerd. Na een pittige zwangerschap en gelukkig hele goede bevalling, bracht jij vanaf dag 1 alle rust mee in ons gezin. Dat sloeg over op ons en zo ook op Lot. Je voegt in met zoveel respect en je bent er, zonder dat je ons vertelt wat we “goed” of “fout” doen. Dat heeft ons heel veel vertrouwen gegeven voor de toekomst. Daarnaast hebben we ontiegelijk met je gelachen. Het was een week waarin we zo hebben genoten en waar we met alleen maar warme gevoelens op terugkijken. Dankjewel! We gaan je missen,
Liefs Eva, Eddy, Giel en natuurlijk Lot.

Manuela 17-02-20 23:12:33

Lieve Constance,
Wij kunnen ons geen betere kraamzorg voorstellen en zijn je heel dankbaar voor jouw hulp en goede zorgen. Professioneel, kundig en sympathiek, zo hebben wij jou leren kennen. En je hebt ons goed kunnen helpen met de borstvoeding! Heel erg bedankt

Rick, Sanne, Dinh & Mels 13-02-20 11:39:46

Lieve Constance,
Februari 2019 had ik weer een positieve test in mijn handen. Tijdens de 5e week van mijn zwangerschap moest en zou ik je een berichtje sturen met de vraag of je alstublieft voor de 2e keer bij ons wilde komen kramen. Toen ik je appte zei je meteen ja! Ooh wat waren we blij dat je dat wilde doen. Je kwam op bezoek voor een ‘kennismaking’ en wat voelde het weer vertrouwd. We hebben rustig de tijd genomen om alles door te spreken en afspraken gemaakt hoe we onze kraamweek invulling wilde geven. Want wat we de vorige keer van je geleerd hebben, denk aan je zelf wilde we nu ook echt doen! Even was het nog spannend of de kleine man niet te vroeg zou komen terwijl je nog op vakantie zou zijn. Maar gelukkig.. Woensdags 6 november kregen we bericht dat we al snel papa en mama zouden worden en hebben we je gelijk een berichtje gestuurd. Je zou paraat staan mocht het nodig zijn. Die zelfde nacht werd onze zoon geboren. Onze kraamweek was zoals afgesproken lekker rustig en lekker genieten met z’n 4e. En wat was het fijn om jou om ons heen te hebben. Onze fijne gesprekken, de liefde voor mijn 2 kindjes en het opkomen voor mijn wensen naar de zorgprofessionals toe hebben ons heel erg goed gedaan. Na de kraamweek hebben we ook nog wat contact gehad als mijn onzekerheid even boven kwam drijven. Dat was heel erg fijn.

We willen je nogmaals bedanken voor de liefde volle verzorging tijdens onze kraamweek.
Heel veel liefs,
Rick, Sanne, Dinh & Mels.

Lise 03-02-20 15:38:17

Lieve Constance,
jij bent voor ons een heel lieve, zorgzame kraamverzorgster geweest. Ons mooie meisje had al een goede start, maar door alle goede zorgen van jou voor onze dochter, voor mij als moeder maar ook voor de vader hebben wij ontzettend genoten van de kraamweek. Het was fijn dat je ons stap voor stap meenam om zo een overload aan informatie en te voorkomen. We hebben veel geleerd en konden ten alle tijde voor vragen bij jou terecht, heel erg fijn!

Ik zei de laatste dag van onze kraamweek; “jij bent een echte vakvrouw”. Mooi om te zien. Ook heel fijn om zo’n vakvrouw in een intens, mooie, maar ook kwetsbare periode van je leven naast je te hebben staan. Een echte steun in de rug voor ons lieve meisje en ons als ouders!

Veel liefs van ons 3-en !

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies