Laura en Sep 19-02-24 13:36:20

Wat een fijne en bijzondere tijd hebben we mede dankzij Constance gehad, de eerste week met ons kleine meisje.

Het voelde meteen vertrouwd en het was fijn om te kunnen varen op de ervaring en kennis van Constance, dit bracht rust op de momenten dat wij dit nodig hadden. Met geduld, een flink relativeringsvermogen, humor en gezelligheid hebben we echt een hele fijne week gehad met Constance. Constance maakt alles bespreekbaar en met veel geduld neemt ze alle tijd om te zorgen dat je na de kraamweek met vertrouwen op eigen benen kunt staan.

Ook na de kraamweek hadden we nog wat vragen en Constance heeft zelfs de tijd genomen om nog een keer uitgebreid te bellen over iets wat nog niet helemaal goed liep en waar we veel tegenstrijdige adviezen over kregen. Na dit telefoongesprek was er ook weer dat gevoel van rust.Constance en haar collega zijn goud waard!

Dankjewel dat je bij ons was en alle goede zorgen voor ons en ons meisje!

Veronica en Martijn 19-12-23 08:42:47

Constance heeft ons enorm geholpen tijdens onze kraamweek. Er komt een hoop op je af in de eerste dagen en Constance stelde ons altijd enorm op ons gemak. Ik voelde me thuis bij haar. Ze zorgde goed voor ons en liet ons genieten van de tijd met ons nieuwe gezinnetje. Ze kookt heerlijk en je kunt jezelf zijn bij haar. Ik kan Constance echt aan iedereen aanbevelen.

Suzanne 08-11-23 09:42:51

Wat het fijnst is aan Constance? Niet haar heerlijke roereitjes, hoewel ik nog steeds niet snap hoe ze ze zo luchtig krijgt..

Ook niet de zorg en liefde waarmee ze mijn gezin en ons huishouden hielp mee draaiende te houden. Zodat ik tijd had om met onze baby te wennen en hem rustig te voeden.
Hoewel ze die rol natuurlijk ook super vervuld heeft.

Het fijnste aan Constance is voor mij dat als je je overweldigd voelt je dat kan zeggen en ze dat begrijpt. Dat ze voor rust zorgt en dat ze haar zorg aanpast aan wie ze voor zich heeft. Een ervaren moeder heeft immers iets anders nodig dan een nieuwe moeder. Ook is iedereens zwangerschapsperiode anders.
Constance voelt dit aan.

Dat maakte onze kraamperiode zo fijn en daarom is zij zo'n topper!

Yuri en Michelle 20-10-23 10:57:52

Dankzij Constance hebben we een fantastische kraamperiode gehad. We hebben veel van haar geleerd, maar ook veel leuke en gezellige momenten samen gehad. Er was een ontspannen sfeer en Constance zorgde voor rust. Constance is erg kundig en kon goed inspelen op onze behoeften en vragen. We vonden het waardevol dat ze er was in onze kraamweek en zouden haar aan iedereen aanraden.

Eva, Jens (Jan en Lot) 07-07-23 13:07:05

Lieve Constance,
Dankzij jou hebben we een hele fijne kraamweek gehad! We hadden meteen een klik.
We hebben veel gelachen samen, maar je wist ook ons altijd weer goed op te beuren op moeilijkere momenten.
Daarnaast ben je ook heel kundig!
Ik gun iedereen een Constance in haar kraamweek. Ik zal je daarom ook bij iedereen aanraden.
Bedankt voor alle goede zorgen!!
Lieve groetjes,
Jens, Jan, Lot en Eva

Frank en Judith 23-05-23 11:39:00

Lieve Constance,
Wat een geluk hadden wij dat jij nog plek had en zodoende bij de geboorte van ons 2e zoontje weer kon komen kramen.
Tijdens de bevalling was je aanwezig wat ik zelf als zeer prettig heb ervaren. Je hebt me hierin fijn bijgestaan en het voelde erg vertrouwd.
Tijdens de kraamweek heb je rust in het gezin proberen te brengen en naast de praktische tips bood je ook een luisterend ook en gaf je goede adviezen maar liet je ons vooral zelf de keuzes maken. Ook was het gezellig om jou tijdens deze week in ons midden te hebben en dat heeft onze oudste ook zo ervaren. Je voelde goed aan waar we behoefte aan hadden. Heel erg bedankt lieve Constance.
Liefs Frank, Judith, Ties en Jesse

Daphne, Joey, Amélie 15-06-22 15:18:13

Lieve Constance,

Wat hebben we een fijne kraamweek met jou gehad! Je was er bij toen onze eerste dochter Amélie geboren werd. We wisten nog niet wat we konden verwachten in een kraamweek maar het verliep allemaal heel soepel. Je voelde goed aan wanneer we momenten met ons gezinnetje wouden zijn, je gaf hele fijne tips maar liet ons heel erg onze eigen keuzes hierin maken, je gaf ons vertrouwen in ons ouderschap en we hebben mooie gesprekken gevoerd.
Lieve Constance dank je wel voor jou liefdevolle zorgen en jou openheid.
Liefs Daphne, Joey, Amélie

Femke van de Ven 08-06-22 14:04:09

Dank je wel dat je voor de tweede keer bij ons hebt kunnen kramen! Het was heerlijk om een ontspannen, zorgeloze kraamweek te hebben. Dank voor je hulp, tips en gezelligheid. Je bent heel vakkundig en kan goed aanvoelen wat er nodig is. Wij kunnen ons geen fijnere kraamhulp indenken!
Liefs, Erik, Femke, Hugo, Pepijn & Emily

Emma van Broekhuizen 11-05-22 11:31:56

Wij zijn zo blij dat je voor de derde keer bij ons in de kraamweek bent geweest. Het was fijn en gezellig om jou in huis te hebben. Je was er voor ons hele gezin. Je voelde goed aan wat er nodig was en stemde steeds met ons af wat wij wilden. Je hielp mij bijvoorbeeld om echt mijn rust te pakken. Heel erg bedankt voor weer zo'n mooie week. Het is niet te beschrijven hoe dankbaar we je zijn!

Anouk Zwaal-van Berkel 08-02-22 19:58:55

Wat zijn wij dankbaar voor de fijne kraamweek mede dankzij Constance. Ze is enorm toegewijd in het vak en je ziet en merkt aan alles dat dit haar passie is. Ze voelt precies aan wat je op welk moment nodig hebt; een peptalk of juist even met rust gelaten worden in een week die al intensief genoeg is. Daarnaast heeft ze veel goede tips en adviezen en is ze gezellig om in huis te hebben. Ook heeft ze goed ingespeeld op de situatie met onze dochter die ook moest wennen aan de nieuwe situatie. We hadden geen betere kraamhulp kunnen wensen!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies