Elena, Sjoerd & Siem 06-08-19 15:41:05

Lieve Constance,
Wat was het ontzettend fijn om jou bij ons te hebben in onze kraamweek. Je keek goed wat bij ons paste en leerde ons in jouw nabijheid het zelf te doen. Je straalt vertrouwen uit, bent deskundig en hebt humor en relativeringsvermogen. Een hele prettige werkwijze die maakte dat we na jouw vertrek veel vertrouwen hadden dat we het verder ook zelf konden. Met als fijn extraatje dat je voor advies of tips op afstand betrokken blijft. Ontzettend bedankt en heel graag, als t allemaal zo mag zijn, tot een volgende keer.
Liefs, Elena, Sjoerd & Siem

Erik & Femke 10-07-19 11:06:33

Constance, je bent een fantastische kraamhulp! Mede dankzij jou hebben we een goede start thuis kunnen maken met onze twee jongens na een lange ziekenhuis periode. Je bent heel goed in meedenken, niet voor ons denken. Je was een goede ondersteuning in moeilijke tijden en gezellig aanwezig in ontspannen tijden. Fijn dat je ons hebt geholpen met de draagdoeken. Dank voor alles dat je voor ons gedaan hebt.
Liefs Erik, Femke, Hugo en Pepijn

Marieke van Vegchel Swinkels 05-06-19 12:16:15

Lieve Constance,

Je bent een topper! Dankjewel voor jouw bijdrage aan de vliegende start van onze zoon en ons als gezin. Je voegde makkelijk in: op de achtergrond tijdens en direct na de bevalling. Om vervolgens een week liefdevolle zorg te geven aan ons alle vier. Steeds deed je dit in goede afstemming met mij en Thijs. Daarnaast was er ruimte voor gewoon een fijn gesprek.
Door de intake (samen met Anke) kenden wel elkaar al en merkte je direct dat ik na 3 dagen vlakker werd. Toen ik koorts kreeg pakte je goed door zodat erger voorkomen is.
Dank ook voor je tips en de nazorg.

Lieve groeten, Thijs Marieke Eefje en Tom (nu 5 weken)

Linda, Wouter en Lot 04-05-19 11:00:39

Lieve Constance,

Wat hebben wij een geweldig fijne kraamweek gehad dankzij jouw kennis, kunde en natuurlijk gezelligheid.
Je wist ons precies te ondersteunen en adviseren waar het nodig was.
We willen je bedanken hiervoor!

Liefs,
Wouter, Linda en Lot

Marthe, Roel en Lua 28-04-19 16:11:29

Hoi Constance,

We kijken met een heel goed gevoel terug op de kraamweek. Mede door jou en Anke hebben we deze week heel bewust kunnen ervaren. Je grote kwaliteit is dat je ons vanaf het begin gerustgesteld hebt en ons hebt aangespoord om ons gevoel te volgen en niet teveel te laten afleiden door goedbedoelde adviezen van andere mensen. Je keek goed naar wat we nodig hadden en paste daar je kundige suggesties op aan. Dat gaf ons een zelfverzekerd gevoel. Ook hebben we veel met je gelachen. En bedankt voor de heerlijke tosti's!

Onze deur staat altijd voor je open.

Liefs van Marthe, Roel en Lua (2 weken)

Maya 03-02-19 08:01:45

Lieve Constance,

We hadden al over je gehoord van vrienden bij wie je de kraamzorg hebt gedaan. Het was dan ook super dat je beschikbaar was voor de kraamweek van ons 2e kindje!
Extra fijn was dat je ervoor zorgde dat alles goed geregeld was met een collega (Miranda) en dat we ook met haar konden kennismaken voor het geval dat ik te vroeg (net in je vakantie) zou bevallen, wat ook gebeurde.
Gedurende de kraamweek voelde je goed aan waar onze behoeften lagen waardoor alles heerlijk ontspannen en flexibel was.
Ook heb je ons toch weer wat handige tips en tricks kunnen geven rondom o.a. dragen en borstvoeding! Heel fijn!
Dankzij jou en Miranda (de eerste dagen) hebben wij een super start hebben gehad met onze dochter en zusje!

Groetjes Maya

Lotte, Peter en Simon 10-11-18 12:14:13

Beste Constance,

We hebben de kraamtijd als erg fijn ervaren mede door jou goede zorgen met praktische tips en goede/gezellige gesprekken.
Vooral de open communicatie en flexible inzet, die afgestemd was op onze behoefte, stelden we erg op prijs.

Ook het feit dat je de intake samen met Anke (jou achterwacht)doet, vonden we erg fijn. Zeker ook omdat Anke de eerste twee dagen van onze kraamtijd aanwezig was.
Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en werkwijzen sluiten uitstekend op elkaar aan.

Nogmaals dank voor de goede zorgen!

lieve groet,

Lotte, Peter en Simon

Frank en Judith 12-10-18 19:02:28

Lieve Constance
Mede dankzij jou hebbben we een fijne kraamweek gehad. Je straalt rust en warmte uit en hierdoor konden wij als nieuwe ouders op een fijne manier kennis maken met de verzorging van een klein nieuw gezinslid. Ons mannetje voelde zich bij jou op zijn gemak en voor ons minstens net zo belangrijk: onze hond ook. Je liet ons zelf bepalen wat we belangrijk vonden om te leren waardoor we na de kraamweek met alle vertouwen de zorg voor Ties aankonden.
Heel erg bedankt voor alles en mocht het ons ooit gegund zijn om een 2e kindje te krijgen dan weten we je te vinden.
Veel liefs van Frank Judith en Ties

Doris 10-08-18 13:01:56

Wij vonden het heel prettig om van te voren al eens met jou, en met Anke (de achterwacht) kennis gemaakt te hebben zodat je weet wie er komt. Uiteindelijk kwamen jullie allebei en dat ging prima. Goede hulp en prettig contact. We zijn heel blij dat we de bevalling en de kraamweek met een relatief kleine groep voor ons bekende mensen thuis hebben kunnen doormaken.

Vincent, Rosa en Nolan 10-08-18 13:00:13

Lieve Constance,

Met een kraamweek staat je leven op z’n kop met een nieuw mini gezinslid erbij, waarbij jij ons geweldig hebt geholpen. Jammer dat je vanwege bepaalde (verzekering) regels en afspraken niet al aan kon sluiten bij de poliklinische bevalling. Maar daarna stond je snel klaar voor ons.
We hebben veel van je geleerd en van je gezelligheid genoten. Je gaf papa, mama en zoon individuele aandacht, straalde rust uit, drong je niet op en deed alles in overleg. Tips en trucs over vanalles, bijvoorbeeld;(borst)voeding, slapen, verschonen, draagdoeken etc. Daarnaast het huishouden gedaan en gekookt. Dat was even afkicken na de kraamweek .
Hartelijk dank!

Liefs Vincent, Rosa en Nolan

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies