Tijn, Simone, Polle en Bobbie 07-08-18 21:21:51

Wij hebben super kraamweek gehad met Constance. Naast alle goede tips en fijne zorg ook een hele gezellige week gehad!!
Mocht er dan toch ooit een derde komen....

Liefs Tijn, Simone, Polle en Bobbie

Ellen de Kiefte 31-07-18 16:33:34

Wat een geweldige dagen hebben wij gehad in onze kraamweek met Constance. Het is ons derde kindje dus we wisten al veel maar toch heb ik onwijs veel geleerd van Constance.

De rust die zij met zich mee brengt is direct voelbaar, een lieve warme vrouw die oprecht geïnteresseerd is en ook alle aandacht had voor onze meiden.

Lieve Constance, bedankt voor je inzet en je gezelligheid!

Johan, Ellen, Nyla, Viënn en Jaxon.

Tom, Effi en Rune 07-06-18 17:03:37

Lieve Constance,

Je keek om de hoek van de deur net voordat ik mijn eerste perswee kreeg. Wat was ik blij dat wij elkaar al eerder hadden ontmoet en dat je ons al kende en bij ons thuis op visite was geweest. Daardoor konden wij ons helemaal overgeven aan het feit dat jij bij deze bijzondere gebeurtenis in ons leven aanwezig was.
Je was fantastisch tijdens de bevalling en zeker ook erna. Je bent een nuchtere vrouw waarbij je de hoeveelheid natuurlijke kraamhulp kunt krijgen die je als gezin zelf wilt. Je hebt ons hele fijne tips gegeven en was die 8 dagen een rots in de branding.
De meest uitgesproken zin bij ons was: "Constance heeft gezegd / Constance zei."
Je hebt ons vertrouwen gegeven en we bevelen je zeker aan bij anderen! Als er nog een tweede komt dan weten we jou zeker weer te vinden! Liefs Tom, Effi en Rune.

Bas & Ellen 30-04-18 19:10:51

Lieve Constance,

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad! Gezelligheid gecombineerd met vakkundigheid. Je denkt goed mee en hebt veel praktische tips maar daarnaast geef je ook de ruimte voor onszelf. We hebben veel van je geleerd en kunnen genieten van ons kleine mannetje. Dankjewel voor alle goede zorgen!

Dikke knuffel,
Bas, Ellen & Niek

Marijn, Martijn en Teije 05-04-18 21:30:48

Lieve Constance,

Wat waren we blij dat jij er was in onze eerste week als kersverse ouders van Teije.
Jij was aanwezig bij het meest bijzondere moment in ons leven en hebt ons supergoed op weg geholpen. Je hebt ons direct veel geleerd en geholpen op een manier die bij ons paste.
Naast dat je ons vertrouwen hebt gegeven in het verdere ouderschap waardeerden we jouw gezelligheid, nuchterheid en de ontspannen sfeer die je in huis bracht.
We zijn je hiervoor erg dankbaar en bevelen je zeker aan.

Lieve groetjes,
Marijn, Martijn en Teije.

Renske, Paul, Roos, Esmee 11-03-18 19:19:01

Hoi Constance,

Bedankt voor de goede zorgen en de gezelligheid die jij meebracht na de geboortes van onze dochters! Echt toppie
Dankzij jou hulp en tips zijn konden we goed van start gaan!

Groetjes ons

Isabelle, Peter & Ava 29-12-17 20:00:01

Lieve Constance, wat zijn we blij dat je ons hebt kunnen begeleiden in de kraamweek! Je positiviteit, warmte en heldere adviezen hebben ons het vertrouwen gegeven om Ava een ontspannen start te geven. We vonden het erg gezellig dat je er was, het voelde huiselijk en je hoorde er helemaal bij. Als we een tweede kindje krijgen, zullen we je zeker op tijd benaderen om weer bij ons te kunnen zijn. Dankjewel!

Marijke 12-12-17 12:42:24

Een beetje vertraagd maar niet minder gemeend:
Daar was onze Liese dan, 5 weken te vroeg!
Na 2,5 week ziekenhuis mocht ze naar huis....en daar mochten we nog genieten van jou vrolijke karakter, je nuchtere kijk en je fijne adviezen!
Ook voor ons bange hondje had je veel geduld!
Dank je wel voor de fijne tijd!! Liefs Bram, Marijke & Liese

Kim Thomas & Melle 12-12-17 09:14:05

Lieve Constance,
Wat bijzonder dat je bij de geboorte van Melle aanwezig was. Daardoor hadden we denk ik al een speciale band opgebouwd. De dagen na de geboorte vond ik magisch. En dankzij jouw fantastische hulp heb ik dat ook volledig zo kunnen beleven.
Thomas en ik hebben veel van je geleerd, je nuchtere kijk op baby-dingen, natuurlijke aanpak zonder zweverigheid, buiten de lijntjes denken en doen, en de heerlijke ontbijtjes zijn onvergetelijk! We hadden je graag wat langer in huis gehad, haha!
Maar nu vinden we onze eigen waarheid wat de verzorging van Melle betreft, met af en toe nog een leuk berichtje jouw kant op.

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en het ontzorgen!
Dikke zoen en knuffel,

Kim & Thomas

Manoek en Thijs 01-11-17 10:14:34

Wij hebben een bijzonder fijne kraamweek gehad dankzij Constance. Zij is een erg fijne en lieve kraamverzorgster. Ze denkt met je mee en kan ook buiten de kaders/protocollen denken. Hiermee sloot ze goed aan op onze behoeften. Het is fijn om in de eerste week veel adviezen en praktische tips te krijgen.
Naast aandacht voor moeder en kind heeft ze ook veel aandacht voor de partner en dat is erg prettig.

Kortom een heel bijzondere kraamweek, waarvoor nogmaals veel dank!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies