Barbara Ploeg 21-09-17 20:26:19

Lieve Constance,

Via deze weg willen Papa, Mama en Ik Benji jou nogmaals bedankt voor de super Lieve Kraamzorg die jij ons gegeven hebt!

Ik had een lastige start maar mede dankzij jou liefdevolle Zorg, Adviezen, Informatie, Hulp en vooral de lieve Knuffels gaat het nu super goed met mij.☺️

Ook heb je mijn papa en mama super lief en goed geholpen daar zijn hun jou super dankbaar voor.

Ik groei goed, ik slaap goed en kom erg goed aan!
Gister zat ik al weer op de 2450 gram😍
Zelfs mijn mini luier gaat al strak zitten😋

Dank je wel Lieve Constance mocht ik ooit een broertje of zusje krijgen (al zegt papa nu van niet) dan gaan we jou zeker bellen!

Heel veel liefs en een mini kusje van Benji en natuurlijk ook van mijn papa en mama! Dennis en Barbara

Eva Hoogendoorn 24-08-17 22:41:26

Constance is een heel fijn persoon om om je heen te hebben in de kraamweek. Ze is rustig, gezellig en geeft veel tips. Ze dringt niks op en laat je jezelf zijn. Zonder haar was mijn kraamweek zeker een stuk zwaarder geweest!

Esther Rieken 25-06-17 13:14:52

Natuurlijke kraamzorg met een nuchtere insteek. Zo zou ik de hulp die wij van Constance kregen het beste kunnen beschrijven. Doordat Constance ook bij opstartproblemen met borstvoeding zo rustig en vol vertrouwen bleef kon ik dat ook zijn. En dat ik rustig bleef had vervolgens weer zijn uitwerking op ons zoontje. Dit heeft echt het verschil gemaakt in onze kraamtijd. Verder vond ik het heel fijn dat Constance uitging van wat nodig was, ook als dat betekende dat ze een uurtje langer moest blijven.
Heel erg bedankt Constance! Je doet je werk met liefde, en dat is te merken in alles.

Thijs, Daniëlle en Ruben 24-05-17 19:25:49

Lieve Constance,

vóór, tijdens en zelfs na onze kraamweek heb jij ons bij gestaan met jouw wijze raad, ervaring, rust, humor en liefde voor onze kleine Ruben.

Vanaf het eerste moment dat we met Ruben thuis kwamen was je er voor ons. Met jouw goede adviezen konden we Ruben in alle rust een plekje laten vinden op de grote wereld.

Nu 4 weken later denken we nog dagelijks terug aan wat je ons leerde; zo'n geweldige start van ons leven met z'n drietjes.

Doordat je alle 10 dagen bij ons kon zijn, bouwden we met z'n vieren echt een band op. Onbetaalbaar!

Heel veel liefs van ons driëen,

Thijs, Daniëlle en kleine grote Ruben (inmiddels 3400 gram!)

Marloes 13-04-17 11:36:05

Lieve lieve Constance, wat was ik blij dat jij weer bij ons wou komen in de kraamweek! Nadat onze Lotte een paar weken 'te vroeg' ter wereld is gekomen, was ik wel even "bang" dat wij jou gingen mislopen. Natuurlijk heb jij dit zo weten te regelen, dat jij ook bij ons kon komen! Wij hebben ook dit keer GENOTEN van jouw gezelligheid, vriendelijkheid, maar bovenal jouw professionele kundigheid! Anouk vond het heel erg gezellig met jou in huis, ze vraagt nog met regelmaat; "wanneer komt Constance weer?" Nadat onze kraamweek er officieel zat, ben je nog iets langer bij ons gebleven, dit omdat onze Lotte toch wel erg klein was! Dit vond ik erg fijn! Net iets meer tijd!

Lieve Constance, nogmaals bedankt voor je goede zorgen en wij wensen jou en je gezin alle goeds toe voor nu en de toekomst!

Wie weet tot ziens!

Liefs van ons 4,

Lotte, Anouk, Martijn en Marloes xxx

Ciska Maagdenberg 28-02-17 23:06:17

Constance nam de tijd om ons te leren kennen. Ze kwam drie keer van te voren thuis langs en ook twee keer in het ziekenhuis. Daardoor waren we van te voren al goed aan elkaar gewend en voelde wij ons erg op ons gemak met Constance. Erg blij met de praktische tips die we van haar kregen. Dank hiervoor.

Niki 19-01-17 20:19:40

Lieve Constance,

Ik schrijf dit berichtje nadat je vandaag voor de laatste dag bij ons bent geweest.

Toen ik zwanger was van ons tweede kindje wist ik meteen zeker: Ik ga Constance bellen en hopelijk dat ze wederom bij ons kan komen "kramen".!
Gelukkig kon je komen ondanks mijn uitgerekende datum rondom de feestdagen (29-12).

We hebben wederom een hele fijne kraamweek gehad. Je was er zowel voor mij, mijn man Ronald, onze dochter Kate en onze nieuwe aanwinst Loek.
Je hebt een geweldig aanpassingsvermogen en niks is je te gek.
Onze oudste Kate was ook helemaal gek van je.
Ik heb mede dankzij jou kunnen genieten van de kraamtijd, al was ik lang aan bed gekluisterd.
Elke ochtend was het een genot om onder aan de trap je vrolijke "goedemorgen" te horen. Een heerlijk begin van de dag.

Constance, we gaan je missen hier. Je openheid, flexibiliteit, kundigheid, adviezen en zeker ook je gezelligheid.

Nogmaals bedankt!

Liefs Niki

Linda & Jules 04-01-17 21:51:45

Wij, Linda en Jules hebben de week waarin Constance werkzaam was als zeer prettig ervaren. Super bedankt! En we hebben ook veel gelachen.

Of het nu ging om het koken van eten, het doen van boodschappen, het advies geven over borstvoeding of tips bij het verschonen van de luier. Constance stond ons bij met raad en daad. Constance is relax, lief, begripvol en bovendien erg kundig.

Wij adviseren jullie om contact op te nemen met Constance want zelf hebben we het ervaren als super prettig

Vriendelijke groet,
Linda & Jules
en een dikke knuffel van Beau

Paul 10-11-16 11:10:16

Constance heeft ons in de kraamweek van ons eerste kindje erg goed en fijn geholpen, veel geleerd en begeleid. Toen ze wegging waren wij vol vertrouwen dat we het nu zelf helemaal zelf konden doen.

Naast een luisterend oor en de verzorging van vrouw en kind, gaat ze ook als een wervelwind door het huishouden heen! Een echte duizendpoot

Wij zouden Constance bij iedereen aanraden; objectief advies maar toch persoonlijk! Wij hebben in ieder geval een fijne kraamweek gehad met de hulp van Constance.

Annemieke 24-10-16 11:53:52

In de kraamweek van mijn zusje kennisgemaakt met Constance en meteen een goed gevoel bij Constance en haar manier van werken. Constance is kundig, empathisch en zorgzaam maar ook vol humor (erg fijn tijdens de eerste -soms emotionele- dagen)

Je hebt ons beide heel veel geleerd rondom de zorg voor onze zoon Arne. Je stemde daarbij precies af op onze behoeften en voorkeuren. De communicatie verliep zeer prettig naar mijn idee: regelmatig even overleggen en een plan maken. Wij hebben altijd het idee gehad dat Constance openstond voor onze ideeen en deze serieus nam.

Wij vonden het een hele fijne en gezellige kraamtijd. Dank Constance!

Groetjes,
Dieter, Arne en Annemieke

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies