Arno en Marcella Gerrits 29-07-14 19:29:00

Lieve Constance,

Ontzettend bedankt voor een heerlijke kraamtijd! Je was zo lief voor onze Ties, maar ook voor onze andere twee kids Janne en Ilke! Daarnaast werden wij ook nog eens lekker in de watten gelegd! Echt helemaal top! We hebben goede tips en adviezen gekregen, want ook al is het je derde kindje, het is toch weer even zoeken naar wat wel en niet werkt! Veel geluk met alles wat nog op je pad komt en wie weet ooit nog eens tot ziens!

Lieve groetjes,
Arno, Marcella, Janne, Ilke en Ties

Anouk, Martijn & Marloes 13-05-14 12:51:15

Lieve Constance, uiteraard zou ik nog een stukje op je mooie website schrijven! Door de zorg van (én voor) Anouk was dat er nog even niét van gekomen! Wij hebben genoten van jou kennis en de goede zorg voor onze Anouk. Het gaat verschrikkelijk goed met haar, eet goed, plast/p**pt goed en ze slaapt als een roosje! Toch is het zo zonder kraamzorg wel een stukje stiller in huis! Wij vonden het erg gezellig dat je bij ons bent geweest en hopen je bij een 2e kindje wederom hier bij ons thuis te mogen begroeten!

Veel liefs en nogmaals heel erg bedankt voor alles!

xxx Anouk, Martijn & Marloes.

Charlotte en Pieter 23-03-14 22:07:29

Lieve Constance,

We zijn enorm blij met jouw hulp tijdens de eerste dagen na de geboorte van Sarah! Je bent lief, zorgzaam voor kind, moeder én zelfs vader. Zonder principieel te zijn, geef je praktische tips waar we ook na de kraamtijd veel aan hebben. Super fijn! Wij raden een ieder Constance van harte aan. Wij weten in ieder geval naar wie we bellen bij een tweede zwangerschap!

Met hartelijke groeten,

Sarah, Pieter en Charlotte

Marielle van Summeren 10-01-14 21:07:29

Lieve Constance,
Een achtbaan zo was de kraamweek voor ons gezin. Begonnen met de geboorte van Joris, leek alles goed te gaan. Helaas op de derde dag moest ik naar het ziekenhuis en werd ik opgenomen. Gelukkig was dit maar voor 1 nacht en dag, en kwam jij weer bij ons thuis. Vanaf dat moment konden we weer gaan op bouwen. Flexibel als je bent, kwam jij al vroeg bij ons thuis omdat ik niet alleen thuis kon zijn met onze zoons, omdat ik dat fysiek niet aan kon. Je zorgde voor mij, Joris, Lucas en Tobi. En altijd even vrolijk, vriendelijk en behulpzaam. Dat ik niet kan doen wat ik zou willen, maakte het voor mij niet gemakkelijk. Gelukkig ging het elke dag wat beter en met wat extra uren en dagen heb jij ons enorm geholpen. Morgen is je laatste dag bij ons en we willen je heel erg bedanken voor deze week dat jij bij ons was! Je bent een super kraamverzorgster!
Dankjewel! En misschien tot ziens!
Marielle, Tobi, Lucas en Joris

Mirjam en Frans 05-11-13 22:11:12

Hallo lieve Constance,

Wederom voor de 3e x een heerlijke kraamperiode gehad!
Wij hebben het geluk gehad dat we jou de eerste x kregen,
Onze eerste zoon heb jij mogen begeleiden zijn eerste week
van zijn leven. Dit was een ontzettende indrukwekkende week
Waarin jij ons erg goed begeleid hebt! We waren dan ook erg verheugd
dat je ook ons 2e kindje mee wilde begeleiden.
Jij bent ontzettend rustig en informatief op het juiste moment.
De nodige tranen heb je dan ook juist omarmt.
Alle kindjes hadden het ook meteen goed met je op, met de gezellige
vraag iedere dag ; ga je nu naar je eigen kindjes....!
En smorgens werdt je weer verwelkomt aan het traphekje.
Met een goede start van een fijne kraamhulp maakt dat je de wereld
weer aan kan😊

Ontzettend bedankt lieve Constance.

Heel veel liefs

Mirjam, Frans en kids.


Menno Sabine Aimy en Dyon 12-07-13 14:01:38

Lieve Constance,

Heel erg bedankt voor je goede zorgen en je advies. Het was heel erg fijn om je in huis te hebben. Je voelde goed aan waar wij behoefte aan hadden en de ontbijtjes op bed zullen we ook gaan missen.
Ik vond het ook vooral heel fijn dat je zoveel kennis hebt en dit ook met ons gedeeld hebt, dit vond ik heel interessant en leerzaam.

We zullen je allemaal gaan missen!

Liefs Menno Sabine Aimy en Dyon

Vasilena en Vincent 02-06-13 13:02:14

We willen je nogmaals bedanken voor de leuke, ontspannen, leerzame maar ook gezellige kraamweek. Je hebt ons enorm geholpen en zelfs ook een beetje verwend met de ontbijtjes op bed. Je voelde goed aan waar we nog wel behoefte hadden aan tips of extra informatie. Jouw kennis en ervaringen mbt borstvoeding kwam goed van pas. En ook een bedankje van Nick, want hij vond het ook heerlijk om door jou verwend en geknuffeld te worden.

Groetjes,
Vasilena, Vincent & Nick

<< < 5 6 7 8 9
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies