Ann Livesley  

Thank you for a very pleasant overnight stop. Had we not been en route to our ferry we would have certainly stayed longer. We were on our way home, having travelled through Germany, Denmark, Sweden, Finland and Norway, and I do not think we stayed anywhere with better facilities, or a more helpful host. Best Regards, Ann and Peter Livesley (UK)

R. Nieuwenhuizen  

Wat hebben we genoten op jullie camping. We hebben een heerlijke week gehad en veel gefietst in de omgeving. Een mooie grote groene plek voor onze vouwwagen, netjes en schoon sanitair, water en elektriciteit bij de tent en een fijne ontvangst. Bedankt voor jullie gezellige praatje, Willeke, Joost en kids. Groeten van Ron en Marianne Nieuwenhuizen.

Jochem Boers  

zakelijk heb ik er vaak overnacht. Je kunt 's avondsin alle rust je eten klaarmaken en daarna nog lekker hardlopen in het weidelijk landschap. Goede bedden en een lekker ontbijt. Goed alternatief i.p.v. een Hotel midden in de stad.
met vriendelijke groet,
Jochem

Waterschap Hollandse Delta  

Deze prachtige locatie geboekt voor een 2-daagsoverleg voor een groep van 8 personen. Vanaf het moment van ontvangst tot vertrek was alles fantastisch geregeld. Top locatie, mooie en schone kamers, uitstekend ontbijt en lunches. Zo goed bevallen dat er direct voor 2017 weer een reservering is gemaakt. Bedankt voor het aangename verblijf en gastvrijheid.

Familie van Goch  

Wij wonen in Zwitserland en hebben familie in Rotterdam en Oud-Beijerland. Afgelopen voorjaar 2016 voor het eerst geweest en hebben de B&B geboekt. Onze kinderen hebben het perfect naar hun zin gehad en wij ook.Dicht bij Rotterdam (ben ik opgegroeid) en ken het gebied goed. Dit gaan wij in het vervolg gebruiken voor onze bezoeken aan Nederland. PERFECT.
Hartelijk dank en tot gauw.

aart en marja  

27-7 t/m 15-8-2016. Door omstandigheden moesten we dichter bij huis kamperen, maar dat doen we voortaan vaker! Alles was niet alleen tot in de puntjes verzorgd, maar we hebben ons vanaf het begin bijzonder welkom gevoeld. Nog nooit eerder meegemaakt dat bij het inchecken al zulke goede informatie over de omgeving wordt verstrekt. Super! We hebben heerlijk gefietst en de kaart kwam daarbij goed van pas.En minpuntje: soms gaf de wifi op de 2e tablet wat problemen. Maar dat vormt zeker geen beletsel volgend jaar weer op de Kriekenboogerd te kamperen.

Daniel & colette  

Goedemorgen Joost & Willeke,
Voor het eerst een overnachting gehad in een B&B en dat is ons zeer goed bevallen! Mooie omgeving heerlijk geslapen, prima ontbijt en fijne service! Kortom zeker voor herhaling vatbaar, maar dan met dochter van 6 die zich prima kan vermaken met de kleine campinggastjes in de speeltuin. Ook de aansluiting naar startpunt locatie in Spijkenisse voor onze tour tocht met onze crazy bug club, overtocht met het pondje was top! Kortom zeer zeker een aanrader!

Familie Snippe  

Na een familiedag van de Boersjes hebben wij de nacht met 5 personen bij jullie doorgebracht. Een prachtige accommodatie goede gastvrouw en gastheer vanmorgen een heerlijk ontbijt daarna zijn we weer terug gegaan naar het noorden. We komen zeker een keer weer om nog eens kennis te maken met de omgeving.

Marianne Visser & Alain Reymon  

Pour une fete d'amis a Oud-Beijerland on a cherche un accomodation calme dans les environs en aout 2015. Nous avons passe une nuit dans votre B&B. L'accueil etait tres chaleureux, la chambre un exemple d'un bon gout. La vue, "weiland" (champs avec de l'herbe), tout plat, pour moi tellement normal mais pour mon mari toujours special. Pas de colline ou montagne pour monter Le petit-dej avec hagelslag, petits pains etc sur la terrasse etait top, surtout parce que c'etait une surprise pour nos amis. Encore merci famille Van der Pligt!

Elly Roeterink  

Omdat mijn zoon en schoondochter met hun kinderen bij jullie op de camping stonden had ik besloten om vanuit de achterhoek naar jullie camping te fietsen. Ik heb in de bed en breakfast geslapen en moet jullie feliciteren met zo.n mooie accommodatie. Ook de ontvangst was erg prettig en ik heb dan ook 2 erg mooie dagen op jullie camping mogen doorbrengen.Hartelijk dank hiervoor.Groetjes. Elly Roeterink

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail: