Annemarie Koene 07-04-17 19:51:39

Beste Jose, wat heb je weer je best gedaan....de website ziet er kleurig en fleurig uit!!

anita slond 10-01-17 12:28:42

Wat is het toch een wonder eigenlijk, dat wij zo'n geweldige vereniging hebben, terwijl om ons heen vele afdelingen van het kvg vechten voor hun bestaan of letterlijk omvallen!!
natuurlijk is dat voor een groot deel te danken aan ons geweldige bestuur, dat keer op keer de kwaliteit van het programma weet te handhaven. Dat kost veel inspanning en inzet, maar uit eigen ervaring weet ik hoe bijzonder het is om daaraan te mogen meewerken. Nogmaals, ik kan het iedereen echt anbevelen hoor.
Maar we danken het ook aan onze dankbare leden, want wat zijn ze altijd enthousiast! Het is ook leuk om je voor zulke mensen in te spannen. Dus, allereerst dank aan het bestuur dat weer zo'n uitdagend programma heeft voor 2017, maar ook aan onze trouwe leden. Wil ik ook José nog complimenteren met de schitterende website: wat een beeld van een winterfoto heb je weer geplaatst!
hopelijk gaan we nog jaren zo door, ik zou het kvg niet willen missen.
Anita Slond

adagroenewegen 13-12-16 21:59:50

Beste bestuursleden, wat hebben jullie weer een mooi en gevarieerd Jaarprogramma gemaakt, met voor elk wat wils. Het afgelopen jaar heb ik afscheid genomen van het bestuur, maar ik ben er heel trots op dat jullie zo eensgezind en met veel plezier weer verder gaan met de organisatie.Uit ervaring weet ik dat het veel, maar heel leuk werk is.Jose wat is de website weer mooi geworden in winterse sferen. Allemaal bedankt!!Mijn wens voor voor het bestuur en alle leden is: mooie en gezellige Kerstdagen en een gezond en Voorspoedig 2017, met veel,gezelligheid bij het KVG.Groetjes, Ada Groenewegen.

Jeanne Droppert 08-10-16 12:29:59

Hallo José,
Wat staat er weer een prachtige foto op de website.Mijn komplimenten!

marijke v d Eijk 07-10-16 19:04:28

Jose, een mooie website is het visitekaartje van de kvg , de foto van de herfst , is sfeervol mooie kleuren , ik ga in de herfstvakantie meestal met de kleinkinderen naar het ockenburgsebos, omdat ik geboren ben in Loosduinen ,dat is echt genieten .

Lydia van Santen 07-10-16 14:14:47

jose wat ziet het er weer mooi uit helemaal top.

Jacquelien de Bruijn 07-10-16 13:52:45

José, ik moet eerst zeggen, dat de herfst zo prachtig is ! Zo mooi !Nu ga ik de site bekijken.Jacquelien.

Manon Buijs 23-09-16 13:32:16

Afgelopen woensdag was ik te gast op jullie ladies night om meer te vertellen over het maken van fotocollages (ook wel scrapbooking). Bij deze wil ik jullie bedanken voor de ontzettend leuke en gezellige avond. Ik heb genoten, ik hoop jullie zelf ook. Manon

Jacquelien de Bruijn 12-05-16 21:40:13

Els, mooie woorden, maar........zonder bestuur van het KVG zou het geen 65 jarig bestaan hebben kunnen vieren.Het was fantastisch, echt een feestje, een avond uit, met ook nog lekkere dingen, en een balpen als herinnering !Bestuur, hartelijk dank, en ik denk, dat veel aanwezigen deze mening met mij, delen !

Els Hoogkamer 12-05-16 18:15:45

12 mei 2016Dames wat hebben we gisteravond een super gezellige jubileumavond gehad met de dames van "Jong Belegen".Wij als bestuur vonden het fijn dat u met zo'n velen gekomen bent. Want zonder u zou het geen feest geweest zijn. We hopen dat u blij bent de balpen als herinnering aan dit heuglijk feit. De dames die niet aanwezig waren krijgen de balpen thuis bezorgd.Het bestuur gaat nu even genieten van de zomerstop en wij zien u weer graag terug in september in de Hof v Heden.Geniet van de zomer,Vriendelijke groeten Els Hoogkamer

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand