Ada Groenewegen 31-12-17 16:27:08

Aan het eind van 2017 wil ik het bestuur heel hartelijk bedanken voor alle leuke KVG activiteiten die we dit jaar weer met elkaar beleefd hebben.Mooie ledenavonden en leuke uitstapjes.Vooral de Kerstviering was weer heel sfeervol met een prachtig Kerstverhaal, een heerlijke broodmaaltijd en de prachtige zang van Be Vocal.Tevens wend ik alle KVG leden een mooi en vredevol 2018 toe in een goede gezondheid voor allen die u lief zijn.

Jacquelien de Bruijn 21-12-17 15:22:23

Ik wil het bestuur heel hartelijk bedanken voor de sfeervolle kerstavond, die tot zeer in de puntjes is verzorgd.

lida Heskes 07-12-17 21:25:26

Hallo José het is een mooie kerst uit straling.maar boven de groepen staat bij contacten staat activiteiten en activiteiten staat contacten.

Tiny van Niel 27-11-17 21:21:38

Wat een gezellige dag hebben wij gehad naar ValkenburgHet was zoals altijd fantastisch.Rina en Ria bedankt voor de goede zorgen namens alle dames die mee waren.

Jenny Rijnbeek 16-10-17 10:32:44

wat een mooie herfstfoto heb je geplaatst José! KVG site ziet er weer fantastisch uit, bedankt hiervoor!

Els Hoogkamer 21-05-17 11:25:04

Op 19 mei ons jaarlijks dagje uit naar Antwerpen, was zoals Rina al zei: één met een gouden randje. Op weg er naar toe hebben we in Breda koffie met wat lekkers gedronken. In Antwerpen aangekomen, waar het bewolkt maar wel droog was konden we op onszelf de stad verkennen. Rond twee uur gingen we richting Mechelen waar we een rondleiding kregen in het Urselinen instituut een voormalig klooster/internaat. Het beste internaat van de wereld. We kregen een indrukwekkende rondleiding van twee uur. In Breda sloten we de dag af met een héérlijk buffet. Rina en Ria namens het bestuur bedankt voor dit mooie reisje. Els Hoogkamer

Maggie Verbeek 07-05-17 13:28:49

Beste Toos Groenewegen,
Ik wil bij deze u feliciteren met de Koninklijke Onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje Nassau, voor al uw inspanningen en enthousiasme o.a. voor uw werk voor Melania.
Ik wil iedereen een fijne vakantie toewensen met veel gezondheid en mooi weer.

Jeanne Droppert 08-04-17 04:16:40

Hallo José,
Wat heb je weer een ontzettend mooie website gemaakt.Ik wordt er heel vrolijk van.Dankjewel.
Gr. Jeanne Droppert

Annemarie Koene 07-04-17 19:51:39

Beste Jose, wat heb je weer je best gedaan....de website ziet er kleurig en fleurig uit!!

anita slond 10-01-17 12:28:42

Wat is het toch een wonder eigenlijk, dat wij zo'n geweldige vereniging hebben, terwijl om ons heen vele afdelingen van het kvg vechten voor hun bestaan of letterlijk omvallen!!
natuurlijk is dat voor een groot deel te danken aan ons geweldige bestuur, dat keer op keer de kwaliteit van het programma weet te handhaven. Dat kost veel inspanning en inzet, maar uit eigen ervaring weet ik hoe bijzonder het is om daaraan te mogen meewerken. Nogmaals, ik kan het iedereen echt anbevelen hoor.
Maar we danken het ook aan onze dankbare leden, want wat zijn ze altijd enthousiast! Het is ook leuk om je voor zulke mensen in te spannen. Dus, allereerst dank aan het bestuur dat weer zo'n uitdagend programma heeft voor 2017, maar ook aan onze trouwe leden. Wil ik ook José nog complimenteren met de schitterende website: wat een beeld van een winterfoto heb je weer geplaatst!
hopelijk gaan we nog jaren zo door, ik zou het kvg niet willen missen.
Anita Slond

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies