Els Hoogkamer 21-05-17 11:25:04

Op 19 mei ons jaarlijks dagje uit naar Antwerpen, was zoals Rina al zei: één met een gouden randje. Op weg er naar toe hebben we in Breda koffie met wat lekkers gedronken. In Antwerpen aangekomen, waar het bewolkt maar wel droog was konden we op onszelf de stad verkennen. Rond twee uur gingen we richting Mechelen waar we een rondleiding kregen in het Urselinen instituut een voormalig klooster/internaat. Het beste internaat van de wereld. We kregen een indrukwekkende rondleiding van twee uur. In Breda sloten we de dag af met een héérlijk buffet. Rina en Ria namens het bestuur bedankt voor dit mooie reisje. Els Hoogkamer

Maggie Verbeek 07-05-17 13:28:49

Beste Toos Groenewegen,
Ik wil bij deze u feliciteren met de Koninklijke Onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje Nassau, voor al uw inspanningen en enthousiasme o.a. voor uw werk voor Melania.
Ik wil iedereen een fijne vakantie toewensen met veel gezondheid en mooi weer.

Jeanne Droppert 08-04-17 04:16:40

Hallo José,
Wat heb je weer een ontzettend mooie website gemaakt.Ik wordt er heel vrolijk van.Dankjewel.
Gr. Jeanne Droppert

Annemarie Koene 07-04-17 19:51:39

Beste Jose, wat heb je weer je best gedaan....de website ziet er kleurig en fleurig uit!!

anita slond 10-01-17 12:28:42

Wat is het toch een wonder eigenlijk, dat wij zo'n geweldige vereniging hebben, terwijl om ons heen vele afdelingen van het kvg vechten voor hun bestaan of letterlijk omvallen!!
natuurlijk is dat voor een groot deel te danken aan ons geweldige bestuur, dat keer op keer de kwaliteit van het programma weet te handhaven. Dat kost veel inspanning en inzet, maar uit eigen ervaring weet ik hoe bijzonder het is om daaraan te mogen meewerken. Nogmaals, ik kan het iedereen echt anbevelen hoor.
Maar we danken het ook aan onze dankbare leden, want wat zijn ze altijd enthousiast! Het is ook leuk om je voor zulke mensen in te spannen. Dus, allereerst dank aan het bestuur dat weer zo'n uitdagend programma heeft voor 2017, maar ook aan onze trouwe leden. Wil ik ook José nog complimenteren met de schitterende website: wat een beeld van een winterfoto heb je weer geplaatst!
hopelijk gaan we nog jaren zo door, ik zou het kvg niet willen missen.
Anita Slond

adagroenewegen 13-12-16 21:59:50

Beste bestuursleden, wat hebben jullie weer een mooi en gevarieerd Jaarprogramma gemaakt, met voor elk wat wils. Het afgelopen jaar heb ik afscheid genomen van het bestuur, maar ik ben er heel trots op dat jullie zo eensgezind en met veel plezier weer verder gaan met de organisatie.Uit ervaring weet ik dat het veel, maar heel leuk werk is.Jose wat is de website weer mooi geworden in winterse sferen. Allemaal bedankt!!Mijn wens voor voor het bestuur en alle leden is: mooie en gezellige Kerstdagen en een gezond en Voorspoedig 2017, met veel,gezelligheid bij het KVG.Groetjes, Ada Groenewegen.

Jeanne Droppert 08-10-16 12:29:59

Hallo José,
Wat staat er weer een prachtige foto op de website.Mijn komplimenten!

marijke v d Eijk 07-10-16 19:04:28

Jose, een mooie website is het visitekaartje van de kvg , de foto van de herfst , is sfeervol mooie kleuren , ik ga in de herfstvakantie meestal met de kleinkinderen naar het ockenburgsebos, omdat ik geboren ben in Loosduinen ,dat is echt genieten .

Lydia van Santen 07-10-16 14:14:47

jose wat ziet het er weer mooi uit helemaal top.

Jacquelien de Bruijn 07-10-16 13:52:45

José, ik moet eerst zeggen, dat de herfst zo prachtig is ! Zo mooi !Nu ga ik de site bekijken.Jacquelien.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage