fischer 15-09-07 00:35:29

Jetze, u kunt niet lezen of u vertikt dat bewust. Als u niets zou zeggen, dan zou u nog voor wijs door gaan ; wat kanker betreft kijk eens op www.ngoo.nl ; uw weigering om inhoudelijk naar zaken te kijken plus uw gebruik van talrijke woorden die niet in het Nederlands bestaan doen mij aan iets denken ; kunt u al raden wat?

jetze 14-09-07 19:13:20

Fischer,

Uw voorstel was:

"Ik stel voor dat ik elke week een voorbeeld ga geven van kwakzalverij ; afwisselend complementair en regulier. Goed Fischer is back."

Er zijn inmiddels vier (4) weken verstreken en nog steeds blijft u in gebreke.

Niet ik bezig prietpraat maar u blijft roeptoeteren.
U geeft blijk van het feit dat iedereen (zoals u zelf doet) maar wat in de ruimte kan gaan lopen loelen, doch bij commentaar geeft u zelf niet thuis.

Het is in deze mijns inziens wel erg gemakkelijk om de mensen achter de stichting Skepsis en de Vereniging Tegen De Kwakzalverij af te serveren met uw geroeptoeter.

Kortom, kom eens ter zake, uw prietpraat blijft zonde van mijn tijd.

Fischer 14-09-07 09:04:08

Jetze,
Ik kom steeds met gerandomiseerd onderzoek als het gaat om feiten ten gunste van de complementaire geneeskunde en om feiten ten ongunste van de reguliere geneeskunde. Uiteraard heb je ook slechte complementaire en veel zeer goede reguliere geneeskunde. Ook citeer ik steeds uit peer-reviewed tijdschriften. U gaat daar niet op in, maar verkoopt wat prietpraat. Daarmee plaatst u zich buiten de wetenschappelijke orde.
Het hebben van een exacte achtergrond maakt dat je ook nog eens veel beter onderzoek kunt analyseren.

Jetze 13-09-07 18:01:07

Fischer,

"Overigens constateer ik dat Jetze rijmt op hetze."

Nja, in uw pietje gebeten ?

U stelt iets en bewijst niets, nietwaar. m.a.w. u roeptoetert maar wat en zodra u daar op aangesproken wordt blijft u hangen in infantiele naamgrapjes.

J.Visser,

"Komt paranormaal geloof altijd met een dosis paranoïa? Nog nooit eerder de naam Jetze gehoord?"

U weet blijkbaar wie ik ben en wat ik doe.

Niet dus.

Fischer 13-09-07 14:18:12

Nee : noch reguliere noch complementaire kwakzalverij is acceptabel. Verder is er genoeg reguliere kwakzalverij, die aan de definitie van Renckens etc. voldoet. Verder kan de VtdK natuurlijk bij reguliere kwakzalverij de andere kant opkijken ; een integere indruk maakt het niet. Nee, ik ga de komende tijd naast voorbeelden van kwakzalverij ook voorbeelden geven van goed onderbouwde complementaire therapieen. Let wel het afhouden van een goed onderbouwde complementaire therapie is even fout als het afhouden van goed onderbouwde reguliere behandelingen.

J. Visser 13-09-07 10:17:27

Komt paranormaal geloof altijd met een dosis paranoïa? Nog nooit eerder de naam Jetze gehoord?

Even een simpele vraag: waarom maken fouten van de één het toegestaan dat de ander (al dan niet opzettelijk) onzin mag verkopen?

Vraag 2: Als er al genoeg instanties toezien op voornoemde 'één', waarom mag een andere organisatie zich dan niet specifiek richten op de onzin van voornoemde 'ander'?

Mag je alleen iets van het kappen van de oerbossen zeggen als je zelf geen grasmaaier hebt?

fischer 12-09-07 18:02:50

Geachte Jetze

Van opereren is het nut bij Bell's parayse nooit aangetoond ; toch is het vaak toegepast ; als u mij geen gerandomiseerd onderzoek kunt overleggen dan was/is dat toch volgens de VtdK, kwakzalverij?
Prednison vaak toegepast werkt niet ; zie PMID 15495021. Nog steeds prednison geven kan dus niet.
Moxibustion (complementair) werkt wel ; zie gerandomiseerd onderzoek : 15498373.
Graag een reactie van Jetze. Is de echte naam van Jetze : Baturinski?

Fischer 12-09-07 17:42:45

Jetze, dit was een voorstel aan Skepter, waar ik nog geen reactie op mocht ontvangen. Overigens constateer ik dat Jetze rijmt op hetze. Complementaire kwakzalverij is bijvoorbeeld de zouttherapie tegen kanker kwakzalverij, omdat de in vitro dosering in vivo gewoon dodelijk is. Reguliere kwakzalverij : HRT op onjuiste indicatie en/of met onjuiste voorlichting.

 Sten Oomen 04-09-07 20:35:38

Hallo lezres.

Kjullie ook naar de Paravisie manifestatie, de drie finalisten van het Zesde Zintuig en niemand minder dan Robbert van den Broeke komen hun kunsten vertonen.

Jetze 03-09-07 18:00:54

"Ik stel voor dat ik elke week een voorbeeld ga geven van kwakzalverij ; afwisselend complementair en regulier. Goed Fischer is back."

Gelul in de ruimte Fischer, er zijn inmiddels al twee weken verstreken.
Roeptoeter Fischer is gone?

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies