Obi 27-03-17 13:23:46

Hallo Marleen en Bruno,de foto's zijn weer zeer tof ! Ons Obi heeft zo te zien weer een super leuke tijd gehad bij jullie. Het is voor ons altijd een troost om te zien dat, als we Obi brengen, ze dat helemaal niet erg vindt. Staartje kwispelt en ze kijkt dan zelfs niet meer echt naar ons om... Weeral nen dikke merci voor de goede zorgen die ze heeft gekregen.groetjes van Gerda en Harry en natuurlijk ook van ons trees

Anja 24-07-16 23:04:26

Dank je voor de geweldige foto's op jullie website. Heb er nu wel aan gedacht en we hebben genoten van onze Tess haar zotte stoten. En we hebben ook gezien dat ze haar maatje gevonden heeft in een Amerikaanse cocker namelijk jullie Bas. Ze ligt er zo gezellig bij in de zetel.
We zien op de foto's duidelijk onze Tess die net als wij ook op vakantie is en zich daar rot amuseert en dat doet ons zoveel deugd. Ik hoop dat jullie nog lang dit heerlijke oord kunnen blijven runnen zodat onze hond ook een echte vakantie heeft met haar vriendjes. Dus zou ik zeggen tot volgend jaar dan maar weer.
Gr. Anja

Musa - Marleen en Mon 24-01-16 15:01:52

Waf waf Marleen en Bruno... lik lik lik lik lik.... bedankt dat ik weer bij jullie in vakantie mocht komen, jullie zijn schatten! 't Was weer superfijn! Tot volgende keer! Woef Knuff... xxx Musa!

Marleen en Mon Beirinckx-Baren 15-02-15 10:33:40

Beste Marleen en Bruno, we zijn jullie heel dankbaar voor de lieve manier waarop jullie voor Musa zorgden. Musa is onze geweldige vriend en huisgenoot, weten dat ze liefdevol en vrolijk in huiselijke kring ook een supervakantie met andere vriendjes beleeft geeft ons een gerust en gelukkig gevoel.Hondenhotel Kwispels is het paradijs voor de honden, jullie doen dat fantastisch met een heel warm hart! Tot volgende keer! Musa x - Marleen en Mon

boogers ine 24-12-14 17:46:26

Marleen en Bruno Dank u voor uw wensen voor 2015 en voor de mooie foto van Lara.Wij willen u ook het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.Wij willen u ook nog eens danken voor de goede zorgen voor Lara.Tot onder het paasverlof.Ine en Lara

Van Roey 28-09-14 20:27:43

Marleen en Bruno
Mogen wij jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de liefdevolle zorg die onze Toby genoten heeft tijdens ons verlof.Jullie bezorgden hem ook een mooi en actief verlof!
Vriendelijke GroetenLou en Ludo

Tim en Lieve 23-04-14 12:43:05

Dag Marleen en Bruno,We willen jullie graag ook langs deze weg bedanken voor de goede zorgen van onze Gipsi. We zijn heel blij dat ze zo graag bij jullie op vakantie komt, dat is zeker een geruststelling voor ons! Ze heeft het erg naar haar zin gehad, jullie hebben een heel groot hart voor alle hondjes, jullie hotel is zeker 5 sterren waard, zelfs meer....Veel groetjes en tot een volgende keer!! Tim en Lieve en een knufje van Gipsi! x

Bieke 09-04-14 20:17:13

Goedenavond Marleen en Bruno,
Thirske heeft weer de tijd van haar leven gehad, na een badje ligt ze nu uitgeteld (voor een week?) op haar matje. Ze heeft het nog niet kunnen vertellen maar ik lees in haar ogen dat ze met pijn afscheid nam en weer uitkijkt naar een volgende keer! Bedankt, bedankt en bedankt voor de goede zorgen!
Bieke en Guy

Manuella 09-01-14 15:34:36

Hallo Marleen en Bruno, bedankt voor de leuke fotokes van Lowieke, ze zijn schitterend!
Lowieke heeft zo te zien een super tijd bij jullie gehad maar dat wisten we al toen we hem kwamen halen.
Jullie doen een geweldige job! Doe zo voort! Bedankt!
Vele groetjes, Manuella, Philippe en Niels

Romain 21-11-13 17:30:30

Zoals reeds vroeger vermeld een hondenhemel op aarde,dit is de werkelijkheid. Onze Felix gelukkig als hij opvakantie mag bij Marleen &Bruno, het is ongelofelijk hoedeze mensen zich voor hun gasten inzetten.Bedankt voor de mooie foto's en alle zorgen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies