Stevens - Moors 22-09-12 08:41:06

Beste Marleen en Bruno,
bedankt voor de fantastische opvang van onze twee kadees, ze hebben weeral met volle teugen genoten van jullie goede zorgen. Als ze bij jullie zijn genieten we zelf meer van onze vakantie omdat we weten dat ze heel goed verzorgd worden en graag gezien zijn door jullie.
Geniet nu maar van jullie welverdiende vakantie.
Groetjes Peter en Sabrina.
Vele pootjes en (natte) likjes van Conan en Jirka.

Tanja Van Gossum 07-08-12 11:09:58

Beste Marleen en Bruno,
Bedankt voor de hele leuke foto's! Pim en Sam hadden het wel naar hun zin zo te zien. Het was voor hen de eerste keer op hondenhotel, maar het is super goed meegevallen! Voor ons was het erger denk ik. Jullie zijn echt wel met de honden bezig. Nogmaals bedankt voor de goede opvang en misschien wel tot binnenkort!
Groetjes, Tanja, Pim en Sam

Tanja Van Gossum 06-08-12 20:55:39

Marleen en Bruno,
Bedankt voor de hele leuke foto's van Pim en Sam. Het was de eerste keer dat ze op hotel geweest zijn, maar het is bijzonder goed meegevallen. Ze hadden het zo te zien wel naar hun zin! Het was voor ons erger dan voor de hondjes! Bedankt voor de goede opvang en misschien wel tot binnenkort!
Groetjes, Tanja, Pim en Sam

Ilse Verschueren 15-07-12 09:52:59

Bedankt voor de foto's! Onze Zornik heeft zich blijkbaar weer heel goed geamuseerd, en was weeral zeer moe en vermoeiend . Dank jullie wel voor de goede zorgen. Groetjes van Gert, Ilse en Zornik.

Hilde en Jan Adé-De Bruyn 13-07-12 08:43:28

Beste Marleen en Bruno,
Net de foto's bekeken die jullie stuurden ivm het verblijf van Oshin bij jullie van 1 tot 10 juni. Zeer leuk!
Bij de aankomst "stormde" Oshin naar Marleen en verkende de omgeving opnieuw. Wij waren meteen overbodig .... en voelden ons daar goed bij want Oshin zou zeker omringd worden met de beste zorgen.
Beste dank nogmaals voor de opvang van onze deugniet die wij wellicht wel een beetje bederven, maar dat komt omdat het zo'n jolig beestje is.
Wellicht tot volgende vakantie ... voor ons. Genieten jullie binnenkort ook maar van een vakantie!
Hilde en Jan

ger en josé vrouwe 11-07-12 17:44:09

Lieve Marleen en Bruno ,
Nadat onze beagle Bisou haar laatste jaren van jullie heel veel liefde en een super verzorging heeft ontvangen zijn wij heel blij dat onze nieuwe beagle Daisy ( Dees) van bijna 7 jaar oud het ook tof vindt bij jullie . Het is altijd spannend een oudere hond die in korte tijd veel veranderingen heeft meegemaakt en waarvan je niet alles precies weet , alleen achter te laten bij voor haar vreemde mensen én honden . Maar ze vindt het heel fijn bij jullie , ook de " proefovernachting" ging heel goed , echt een hele geruststelling voor ons dat ze een fijne " tweede thuis" heeft waar ze eens lekker kan rennen en met soortgenootjes spelen . Ze zal zeker de liefde en het vertrouwen voelen dat jullie uit stralen . Ook de foto's zijn elke keer weer heel leuk en spreken boekdelen , dat ze zomaar bij Bruno op schoot springt , ongelooflijk , dat zegt toch eigenlijk al alles !
Wij hopen dat ons Dees nog vaak door jullie verwend en vertroeteld mag worden , jullie zijn echt super !
Lieve groetjes uit Tongerlo ,
Ger , José en Dees

Caroline en Gorky 11-07-12 16:07:09

Hallo Bruno en Marleen,
nen dikke merci om tijdens ons weekendje weg alweer
zo goed voor onze Gorky te zorgen.
Hij heeft het steeds weer naar zijn zin bij jullie!
grtjes Caroline en een likje van de Gorky
tot de volgende keer x

De Boeck Luc en Martine (Nenet 11-07-12 01:49:21

Marleen, Bruno,Bedankt voor de laatste reeks fotos.Ons Nenette heeft het bij jullie weer eens goed gehad.De opvang is zoals altijd heel goed gebeurd, hetgeen ons uiteraard gerust stelt. Telkens zij dan weer thuis komt, is het voor haar even wennen ... geen speelvriendjes meer, tenzij onze kat goed gezind is.Tot heel binnenkort.Luc en Martine

laureys annie 10-07-12 20:37:30

Bedankt voor de foto's alvast ,ze zijn wederom super en onze frits heeft er mee van genoten ,zoals hij geniet na zijn verblijf bij jullie ,, hij heeft alvast een goede stek gevonden ,waarook de baasjes met vertrouwen hun beestje achterlaten voor even , Zeker tot binnenkort en nogmaals bedankt voor alles xx

Sels - Van Hove ( Basil) 10-07-12 18:35:08

Beste en lieve Marleen en Bruno,
Hartelijk dank voor de foto's. Echt plezant! Op de foto's blijkt nogmaals hoe fantastisch hij het bij jullie gehad heeft. Bedankt!! Basil komt zeker nog terug.
Groetjes
Walter en Agnes
Pootje van Basil

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies