Stevens - Moors 07-06-12 10:14:48

Beste Marleen en Bruno,
ook nu willen we jullie weerom bedanken voor de fantastische opvang van onze Conan en Jirka. Ze hebben er weer een geweldige vakantie opzitten bij jullie, het is zo mooi om te zien hoe zot ze zijn als we bij jullie arriveren en wat een vriendschap ze van jullie krijgen. Als ze bij jullie op vakantie kunnen komen gaan wij ook met een gerust hart op vakantie, we weten dat ze geen betere opvang kunnen krijgen.
Nog vele groetjes, Peter en Sabrina.
En zeker ook nog vele pootje en (natte) likjes van Conan en Jirka.

Elza Defraeije 18-04-12 15:37:24

Geachte,

mijn dochter heeft een pomeranian van 1 jaar oud, waarvoor wij opvang zoeken in de laatste week van juni: heeft u dan nog plaats?

met vriendelijke groeten
Elza Defraeije
Molenvest 24
2200 Herentals

Suzy Van Reeth 10-04-12 19:00:57

Dag Marleen en Bruno,
Seppe kijkt er al naar uit om binnenkort nog eens enkele dagen op hotel te mogen gaan. Bedankt voor de goede zorgen.
Dikke poot van Seppe

Sophie John 11-02-12 14:36:43

Beste Marleen en Bruno, Voor Jules was het de eerste keer om een week buitenhuis te logeren bij heel wat andere honden en hij heeft het echt naar zijn zin gehad want we kregen na onze vakantie een heel gelukkige hond terug! Nogmaals dank. Groetjes Sophie, Ronny en Jade

Bertens. 07-02-12 21:59:36

Beste Marleen en Bruno,
Bedankt voor de goede zorgen voor ons Ona tijdens ons verlof.Wij hadden een goed hotel maar ons Ona was ook in een 5 sterren hotel. ze had all in met veel liefde en knuffels van jullie.
Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende maal.
Groeten Monique en Jean.

Fam. Sommer 07-02-12 20:47:12

Lieve Marleen en Bruno
We hebben net weer schitterende en ontroerende foto's ontvangen van het verblijf van onze Max en Pip tijdens de kerstvakantie.
Wat zien ze er toch ontspannen en gelukkig uit en wat een liefde straalt er toch van jullie uit naar de honden toe!
We zouden ons geen beter verblijf voor hen kunnen voorstellen. Mochten ze niet bij jullie terecht kunnen, dan zouden we niet met vakantie gaan!
Lieven groeten van de fam. Sommer en veel snuffels, knuffels en kwispels van Pip en Max!

Veerle Dils 07-02-12 14:53:23

Beste Marleen en Bruno,
Andermaal bedankt voor de goede zorgen voor onze Kookie tijdens onze vakantie ( en dank voor de leuke foto's ).
Als Kookie bij jullie op vakantie komt ben ik steeds gerust, want ik weet dat hij bij jullie goed verzorgd, geknuffeld enz wordt alsof hij jullie eigen hond is.
Voor ons is er geen andere optie meer voor als we op vakantie of weekeind gaan. Jullie zijn gewoon geweldig!N

Ann en Lien 04-02-12 10:46:53

Beste Marleen en Bruno,
Heel hartelijki bedankt voor de vele en mooie foto's.
Wij zijn zo blij dat Youki een super vakantieverblijf bij jullie gevonden heeft. Als we de naam Marleen en Bruno zeggen staat ze aan de deur met een kwispelende staart om te vertrekken naar jullie. Is dat geen eerlijk compliment! Lieve groetjes Ann en Lien en een pootje van Youki

natasja joris 20-12-11 21:15:16

Wij hebben onlangs onze max moeten laten adopteren omdat ons kind een heel zware hondenallergie had, en dit was niet te doen omdat onze max ook heel veel haren verloor. Het doet nog altijd pijn omdat we hem vreselijk hard missen. We horen er ook al een half jaar niks meer van en het doet ons toch nog pijn. Nu kregen we daarstraks van jullie een kerstkaartje aan met onze max op en ik begon te wenen, puur van vreugde. Jullie zijn de enige die er samen met ons nog aan gedacht hebben want buiten jullie spreekt niemand er nog over. Dit deed ons zo'n deugd om dat kaartje te krijgen van jullie en ik wil jullie hier hééééééél hard voor bedanken, jullie zijn echt warme en goede mensen, nogmaals bedankt voor dat prachtige kaartje en om nog mee aan ons maxje te denken hoewel hij niet meer bij jullie geweest is! xxx

Toon en Betty 22-09-11 14:12:07

Hallo Marleen & Bruno
Wij hebben de foto's van Ips haar vakantie bij jullie goed ontvangen.Zo te zien heeft zij er weer echt van genoten!!en wij gaan met een gerust hart op vakantie.Nogmaals hartelijk dank, en tot een volgende keer.Vele groetjes van ons,en dikke knuffels van Ips.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies