henk schroën 31-10-10 21:26:19

hoi henri

ik kijk regelmatig op je site,
en daar staan heel wat fotos op.
het ziet er allemaal goed uit,
succes en ga zo door.

Sjaak v Meel 29-09-10 21:35:37

Hoi Henri,
Via Geert Barents op deze site gekomen, veel oude foto's om van te genieten en inspiratiebron voor de modelbouw.Ga zo door, nette site.

MVG Sjaak

Peter Thijssen 05-09-10 17:59:01

Hallo Henri;

19 maart heb ik al eens gereageerd op deze website. Ik heb er daarna nog vaak genoeg op gekeken.
Toch heb ik nog een vraag, Henri. Bij de oude foto's van Interlimburg staat de naam van Armand Bastin. Hij is rond 1995 (denk ik) nog wel eens op bezoek geweest bij mijn ouders en na dat bezoek heeft hij een adres achtergelaten , maar daar woont hij niet meer. Misschien kan ik via jou er achter komen, waar hij nu woont?

Groetjes;
Peter Thijssen.

Jan Willem 04-09-10 14:42:19

Hallo,

wat een leuke site! Ik kwam ook foto's tegen van de Daf CF van Hendriks Lottum.
Zou je mij die willen sturen zodat ik deze kan gebruiken als wallpaper???

groet,

Jan Willem

John Wijnhoven 03-08-10 21:23:01

Hee Hallo !

Complimenten voor deze geweldige site, met name de echte Venloosche transportbedrijven doen bij mij veel herinneringen oproepen.
Vraag, zijn er evt foto's beschikbaar van Newexco Venlo ??
Vader Wijnhoven heeft een mensenleven gereden bij dit bedrijf en we hebben hier geen foto's van, zou erg leuk zijn !
Goede Groet,

John

peter duijkers 10-05-10 14:21:58

hallo ik wil je fotos op sturen van peters transport maastricht maar ik weet niet hoe (geen verstand van computer)

Gé Decker 20-04-10 21:46:01

Hallo, leuke foto's om herinneringen op te halen, ik heb er van Paul Willems NV/BV ook nog wel ergens liggen ( DB-13-50), zal ze bij gelegenheid eens zoeken en mailen. mbt. de opmerking van Paul hieronder sluit ik mij aan, oa. bij de site van Harrie Willems staan foto's die van voor die tijd waren, dus niets met Harrie te maken hebben en eerder bij de site van Paul Willems NV/BV horen.
Groet,
Gé Decker
Blerick

Frans Linssen 16-04-10 23:58:39

Hallo Henri,
echt een top site geweldig leuke foto's,ik heb zelf bij TH Cox gereden en heb nog een paar foto's van mijn Cox tijd was een hele goeie tijd,als ook van mij eigen firma (4 auto´s helaas voor jou allemaal DAF ) ik zou zeggen keep up de good work zodat we nog veel trug kunnen kijken.

Groetjes Frans Linssen

Peter Thijssen 19-03-10 20:46:02

Hallo Henri,

Als zoon van een vroegere vrachtwagen chauffeur, heb ik deze side van jou al heel vaak bekeken. Ik kan er heel veel in terug vinden, van bedrijven waar mijn vader gereden heeft.B.v. InterLimburg, Harry Willems en Kempen. Maar er zijn ook 2 bedrijven die ik er niet in kan vinden, namelijk W. Benders uit Tegelen en A.C. Janssen uit Amsterdam (of omgeving).Van dit laatste bedrijf heb ik een foto, dat ze medio jaren 60 een Fiat hadden, die voor onderhoud naar de garage bij InterLimburg ging.(Helmes). Zij hadden ook eerst het dealerschap van Krupp, Fiat en Mercedes.

Groetjes;

Peter Thijssen.

Ton Peeters 10-03-10 15:56:31

Hoi Henri, blij verrast te zien dat er ook 'n site met Limburgse bedrijven bestaat. Dank zij Jou! Omdat ik ik vroeger bij Jonker Scheuer in Veendam heb gewerkt weet ik dat er wel zoiets bestond voor de noordelijke provincies, maar miste iets dergelijks in het zuiden. Ik wens jou heel veel succes met het uitbreiden van de site, daarom heb ik je enkele foto's opgestuurd, ondanks de VUT en het FNV blijf ik toch nog steeds bij m'n oude vak betrokken. Eens chauffeur -altijd chauffeur, en ik deel de scania passie nog steeds met andere fanaten....

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies