Giel van Alphen 11-02-16 20:42:31

Afgelopen zaterdag waren wij aanwezig tijdens carnaval bij een FANTASTICH optreden van jullie in cafe Buitenlust in Oirschot. Ondanks de beperkte ruimte voor jullie en het stampvolle cafe, maakten jullie er een verbluffende avond van voor iedereen!!!Werkelijk iedereen was enthousiast en ondanks de beperkte ruimte en de hitte, gingen de voetjes gewoon van de vloer, er werd volop gedanst en gehost!! Wij waren het groepje die het dichts bij jullie in de buurt stond en jullie het eerst hadden voorzien van de nodige verkoeling in de vorm van bier.Hierop was jullie vraag wat wij graag wilde horen,jullie zagen mijn T-shirt van AC/DC..... en ja hoor daar kwamen jullie meteen met Highway to hell, geweldig, de sfeer zat er meteen goed in en was niet meer stuk te krijgen! Het hele repertoire van muziek kwam voorbij,Van flauwe hollandse liedjes, tot disco en van echte Duitse schlagers tot hardrock, en van carnavalskrakers tot Rock 'n Roll alles!!Met daarnaast nog de kunde om het publiek er helemaal bij te betrekken, ja zelfs mee laten zingen!!Chapo, petje af, gewoon geweldig, namens onze hele groep, graag tot de volgende keer!!Met vriendelijke groet,Giel van Alphen.

Ben en Emmy 19-12-14 10:19:47

Zaal Aquarest 13 december, Ben en Emmy 40 jaar getrouwd.Wij willen jullie ook namens ook al onze gasten, waarvan wij heel veel bedankjes hebben ontvangen zoals: geweldige band, bedanken. Het is een super superfeest geworden, mede dank zij jullie.Jullie zijn echt een aanrader. Als wij weer een feestje geven zullen wij zeker weer contact opnemen met jullie. Hele fijne feestdagen en de allerbeste wensen.

Feesttent Veghel zaterdag 5 ju 09-07-14 20:41:37

Superoptreden. Echt van heel veel gasten complimenten ontvangen.
Mede dankzij jullie is ons feest een perfect, onuitwisbare herinnering geworden. Bedankt en wellicht tot een volgende keer.
Triny en Hermien van Rooij uit Veghel

..was e-mail aan band 01-07-14 09:43:17

Alles was perfect verzorgd en wij en onze gasten hebben genoten van jullie optreden.
We wilden graag een knalfeest en dat is door jullie voor de volle 100 % ingevuld.
Ook onze kleine meid was niet bij jullie weg te slaan.
Haar eerste concert en zeker niet haar laatste.

Hardstikke bedankt daar voor en we zullen jullie bij iedereen aanraden.


Groeten van Pascalle, Ton en ook zeker van onze kleine Brittje

Tom Blom 28-11-13 22:48:09

Ik zag jullie vanavond in de Witte Zwaan. Fantastisch. Liefde voor muziek en liefde voor het publiek. En gelijk alles spelen. Ik moest vroeg weg en mocht nog een verzoek indienen. Ik vroeg om Proud Mary. Direct klonk het intro. De vonken vlogen eraf. Geweldig. Ik heb genoten. Mijn complimenten. De volgende keer blijf ik tot het afgelopen is. Veel succes. Tom Blom. www.tomblom.nl

Frans, Hetty en Anouk 27-10-13 16:20:03

Lieve Nathalie, Adri, Michel en de rest van La Ligna,We hebben zóveel complimenten gehad op onze openingsact, die dank zij jullie spontane medewerking tot een succesnummer is geworden. Trouwens heel de avond was top door jullie verzorgd, het voelde en klonk zo vertrouwd de sound van La Ligna!!! Super dat Frans nog enkele nummers mee kon spelen, dat was supergaaf...allemaal goed bezig! Ook onze gasten waren onder de indruk van jullie kwaliteiten, we hebben echt héél véél positieve reacties gehad..We kijken terug op een zeer geslaagde feestavond en zullen hier nog lang van nagenieten.Liefs, Frans, Hetty en Anouk xxx

Dagorkest St Michaël 22-06-13 23:25:08

Donderdag hebben jullie, door bemiddeling van ons aller Harry Verdonk, het jaarlijks uitje van ons Dagorkest muzikaal opgeluisterd. En hoe!! Iedereen was enthousiast en heeft genoten van jullie warme klanken. Mede dankzij jullie is het weer een geslaagde dag geworden. Bedankt.

Hélène 29-03-13 12:28:56

Lieve Bendeleden.... op 6 april kom ik met een aantal vrienden en vriendinnen op jullie party in Kasteel Heeswijk om dansend swingend mijn bijna 66 jaren in te luiden.Tot dan dan en we verheugen ons erop. Hélène

Webmaster 24-11-12 13:25:08

Onderstaande bericht hebben wij per e-mail ontvangen, de foto's waarover gesproken wordt, vind je bij bij 'Foto en video', 'La Ligna live in Kasteel Heeswijk 2011 en 2012'. Te beginnen bij de, spontaan onstane, polonaise ;-)
Erik (webmaster).

Beste mensen van La Ligna.


Wat een super feest hebben wij gehad. Schitterende
locatie, maar bovenal wat een geweldige band zijn jullie.


Alles kunnen spelen en wat nog belangrijker is: een goede interactie met het
publiek.


Zonder te overdrijven kunnen wij zeggen dat het slagen van ons feest mede te danken is aan jullie optreden!

Heel veel dank.

Zoals beloofd hierbij nog enkele foto's van het feest (beetje laat).Nogmaals bedankt,Medewerkers
Laboratorium Klinische Chemie en Hematologie.


Jeroen Bosch Ziekenhuis

Mariëtte en Nelly 02-09-12 21:48:01

Lieve leden van de band La Ligna, Op 10 juni vierden we feest en jullie waren er weer bij om dit muzikaal te begeleiden. Evenals 10 jaar geleden, toen jullie op onze trouwdag met jullie band aanwezig waren.Het was weer top en we hebben er ontzettend van genoten.Tot over 10 jaar!
Liefs Mariëtte en Nelly

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!