Nicky Parent Oelegem 26-12-10 17:30:15

Hallo Griet,
Heb eens naar jullie website 'gezapt' en was echt onder de indruk. Inderdaad is je website prachtig gemaakt, een juweeltje, net als julle peperkoekenhuisje ! Ik hoop echt daar eens te mogen verblijven.
Groetjes Nicky

Dirk 30-12-09 18:58:56

Wauw, het ziet er prachtig uit! Hopelijk kunnen mijn vrouw en ik daar eens naartoe gaan. Is er openbaar vervoer tot aan de deur mijnheer of mevrouw? Hopelijk wel...

jan 19-10-09 08:59:26

heb zojuist nog eens genoten van de fotos...
kwas direkt met mijne kop terug op een onvergetelijke vakantie!
We hebben er met volle teugen van genoten,ook al was het een tikkeltje te warm om te gaan wandelen.
merci,twas plezant,we komen zeker nog eens terug (als we mogen tenminste)!

mieke 25-09-09 08:30:13

Proficiat met jullie mooie website. Een vakantie in jullie huisje is een aanrader om volledig tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur. Wij hebben er in elk geval heel mooie herinneringen aan en hopen er nog eens naartoe te kunnen gaan.
Mieke

paul d uit s 24-09-09 13:59:39

Hele mooie website ! Bij deze veel succes met jullie huisje ginder... waar het zonder meer gezellig vertoeven zal zijn.....
Mooie uitvalsbasis voor de oude dag en.... walter.........die foto met die geiten.........ik zie het zo voor mij met uwen baard en een hoedje.......
bien a vous

Ingrid 24-09-09 12:45:40

Een pracht van een peperkoeken huisje, om er helemaal tot rust te komen! Wij hebben er genoten enkele jaren geleden! Ik hoop er nog eens terug naar toe te kunnen gaan met mijne schildersezel!
groetjes,
Angelo en Ingrid

Bart Hellemans 24-09-09 10:10:18

als het huisje zo leuk is als jullie website wil ik het zeker ook eens van binnen en van buiten komen bekijken.
Vooral de reptieltjes en amfibieŽn mogen al een bewonderaar in hun midden zien opduiken (niet om te vangen hť want beestjes horen thuis in de natuur)
Groetjes van uw hofleverancier der loodgieters,Bart

Erna en Leo, ZoŽ en Inez 23-09-09 21:26:54

Iedere ochtend een jong roodborstje dat rond je ontbijttafel zit te huppelen, het Winterkoninkje dat in de struiken zit te kwetteren en de boomklever die de acrobaat uithangt. zo begint de zomerdag in Le Fournil en hij eindigt bij een knappend kampvuur terwijl de Ransuilen hun beste oehoe's rond je oren slingeren. Daartussenin hoef je alleen nog maar met volle teugen te genieten, van het water, het bos en de boswandeling en al het mooie dat de natuur ons biedt. En zelfs een dagje regen beleef je met plezier want wordt het een beetje kil, dan verplaats je het kampvuur naar de lekkere ouderwetse kachel, waar je in een knusse zetel een mooi boek of leuke strip kan verslinden. - Waar de kinderen het meeste van genoten... op jacht gaan, naar salamanders, kikkertjes en vlinders. Die waren er bij de vleet. Luzernevlinders, prachtig gewoon. Kolibrivlinder, spectaculair en vele andere prachtige soorten. De minpunten - jaja natuurlijk, als je van rust houdt, het kan er enorm druk zijn, soms wel vijf auto's op ťťn dag in de straat. Dus wij gaan dit huisje niet aanbevelen aan jullie, we gaan liever zelf.
Speciale dank aan de supperlieve mensen die aan ons verhuurd hebben.
Groetjes van Erna en Leo, ZoŽ en Inez.

mohamed 23-09-09 19:57:32

Menier,
Kunne wij huiske hure met mijne familie? Wij zijn met 8 persoon en zoeke ne rustige plaats om mijne schape te slachte.Dus ist maar voer ni lang 1ne week en zijn dan allemaal geslacht.
PS
Moge wij make ne put in de hof?voor te veel schaap in te steke?
Mohamed

Wilfried 23-09-09 19:19:37

Prachtige webpagina's, ik ben er zeker van dat 'Le Fournil' daar even professioneel is klaargemaakt voor de vakantiegangers...

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!