Rini Aarts 12-08-22 23:51:49

Hele leuke en duidelijke website, Met foto's die er mogen zijn als je het al zo lang doet met die passie is dat grandioos en Top. Hoop nog veel foto's van je te mogen zien en als fotograaf ze ook te mogen maken.

Michael O. 08-01-22 20:59:46

Dacht dat jij al even gestopt was met model staan. Verkeerd gedacht , maar wat steek jij een berg werk in je portfolio zeg, heb je mooi gedaan, knappert , neus nog even rond hier, grtjs Michael...

JFF 06-01-22 23:53:09

Elk beeld bevat emotie, expressie en prachtig poseerwerk.Hier zo anders dan de doorsnee, gemiddelde portfolio/site ten toon gesteld. Hopelijk worden we verder verwend met nieuw werk. Een 'fan', mvrgr (JFF69869@outlook.com)

Luc Marchal 02-01-22 12:35:45

Een pracht van een portfolio. Echt mooie foto's van je . Kijk er naar uit om je in maart in m'n studio te mogen ontvangen om een artistieke shoot te doen. Doe zo verder , de foto's zijn een streling voor het oog !

Jeeweepix 04-05-21 21:32:31

Goeiedag,ik hoe wel van je uitstraling, zou ik je kunnen warm maken voor een shoot door mij ( bij wijze van spreken). Je kan desgewenst eens een kijkje nemen op mijn website?https://www.jeeweepix.com
Laat iets van je horen.MVGJohny Willemyns

Peter L 10-04-21 07:38:05

Beste bezoekers, fotografen en vooral Sall, graag bedank ik de bezoekers voor het langskomen en liken van de inhoud van de website. Wil bij deze ALLE fotografen bedanken vooral voor de vele mooie , heel mooie en nu en dan een iets mindere foto, maar dat is allicht smaak. Maar vooral Trutje om tot op sommige momenten meer dan 1000 bezoekers per maand van hun fb pagina te halen om hierheen te komen, waardoor ik de 1e maal onder de indruk was, het is daarna tot op heden eigenlijk vele malen voorgevallen thx Trut, het is hierdoor dat veel mensen mijn werk hebben kunnen zien en beoordelen door naar de verschillende samenwerkingen met verschillende fotografen te komen rondneuzen tss de ondertss toch wel duizenden fotos. Bedankt voor deze kans, vertrouwen ondanks tegenwind en bumpy stukken bleef je me de kans geven... Iedereen vernoemd was om mij deze site te laten bouwen, even noodzakelijk als een model een fotograaf nodig heeft en omgekeerd. Alles binnen deze euh toch wel iets aparte wereld, heeft me op 1 of andere manier minstens dingen doen bijleren. En vooral Sall bedankt voor geduld en vertrouwen, ben meer dan eens aangenaam verrast geweest en danig onder de indruk. Heb het laatste half jaar een gigantische kennis bijgekregen qua netwerk, internet, hosting en coderen. Heb me na veel jaren het uit te stellen een oud maar degelijk foto toestel digitaal aangeschaft, om minstens te weten waar ik over praat. Het verdere verloop van deze, lijkt het vrij ongelimiteerde hobby qua mogelijkheden, zien we hoe het loopt...Uiteraard heb ik van gans deze ervaring veel geleerd, van alle samenlopen van omstandigheden wat ons tot dit moment hebben gebracht... Een voor mij totaal nieuwe, toch wel hehe vrij unieke ervaring ...
Dit gezegd zijnde, geniet van uw verblijf hier, bezorg ons aub nog meer mooie fotos. We doen ons best om uw werk alle eer aan te doen...... Have fun en peace out ....Peter L. what a ride.

Bert Bosch 22-02-21 11:14:35

Hoi.

Uitgebreid je website bekeken leuk en ook mooie foto's van jou ik kij er naar uit om na de covid samen een s een shoot te doen.
Grtz Bert Bosch van www.straatgezichten.nl

Remaut Nic 19-02-21 22:50:10

Hele mooie en gevarieerde portfolio. Proficiat met je beelden . Leuke website om te bekijken , doe zo verder .

Grts Nic

Edward 19-02-21 22:36:40

Dat is een mooi portfolio en een leuke site ! ????????

Filip fotograaf 17-02-21 07:42:11

Leuke samenwerking gehad Sally Hopelijk kunnen we nog eens samenwerken
Mooie website

1 2
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies