Henriette 03-06-09 22:23:09

Een heel leuk resverslag heb je weer geschreven Bianca, heb het in één ruk uitgelezen. Heb je vorige reisverslagen ook gelezen en heb veel informatie en tips gehaald uit jullie reisverslag van 2007. Nog iets meer dan 6 weken dan gaan we bijna reis doen maar dan omgekeerd
Groetjes Henriette

Marion 01-06-09 18:49:00

Hoi Bianca en Jerry,
Wat een heerlijk reisverslag hebben jullie weer bijgehouden, super om te lezen!!! Helaas zit het er alweer op voor jullie. Volgend jaar weer???
Gr Marion(margijs)6nx

 Monique 29-05-09 22:36:04

Hey Bianca,
Ik heb met veel plezier jullie reisverslagen gelezen! Echt hartstikke leuk en jullie hebben weer heel veel om op terug te kijken. Dat Little Finland is echt geweldig mooi zeg! Wij gaan daar ook naar toe over een aantal weken. We lazen dat het met de routebeschrijving van Hanz & Henriëtte heel goed te vinden is dus we gaan het zeker doen! Bedankt voor het laten meegenieten!!
Groetjes,
Monique

paula 28-05-09 15:56:51

Beter laat dan nooit zullen maar zeggen, maar ik heb net pas je belevenissen van LF gelezen, wat een super foto's, vooral die van Jerry staande uit de Hummer is erg leuk. En al die panoramafoto's zijn zo schitterend. Wat een mooi gebied daar zeg, jammer dat we niet in de buurt komen daar dit jaar maar ja zo blijft er nog wat te wensen over he?
Ik kan me wel voorstellen dat je na zo'n dagje helemaal op bent en neerploft op je bed en niet achter de laptop gaat zitten, gelukkig voor ons had Jerry nog wel de energie.
Hoop dat je alweer een beetje bijgekomen bent van alles en je draai weer een beetje gevonden hebt hier en geen jetlag-verschijnselen meer hebt.
Liefs, Paula

 Marjon (Vana) 25-05-09 21:08:02

Jammer dat her er al weer op zit voor jullie, wat gaat dat toch snel voorbij. Ik hoop dat jullie een prettige vlucht hebben gehad.
Ik heb genoten van jullie reisverslag.
Groetjes Marjon

 Bauke 25-05-09 11:35:03

Ik heb mij eindelijk de tijd gegund om jullie verslag eens door te lezen. Erg leuk!
Mooie foto's en ook heel informatief. Ik had eigenlijk niet verwacht dat je in zo'n korte tijd zoveel moois zou kunnen zien.
Jammer dat het alweer voorbij is he!
Wel een supertripje en mooie herinnering.

groetjes,
Bauke (AA)

 carine 23-05-09 07:04:14

Ik ben jaloers Bij jiullie is het zo lekker warm en in Phoenix en Sedona regent het en is het koud! Wij komen jullie richting uit!

H&H 22-05-09 13:02:49

Hoi Jerry en Bianca,
Op verzoek van Sonja en David, die op dit moment in Torrey zitten, heb ik jullie een emailtje gestuurd (naar jullie @home email-adres). Met aanvullingen op de routebeschrijving naar Little Finland. Ik hoop dat jullie een hele goeie rit en een prachtige wandeling zullen hebben daar, Jaap en Harry ook natuurlijk. Groetjes vanuit Noord-Brabant...

 esther (ess aa forum) 21-05-09 08:15:10

Hoi Hoi,
Misschien heb je nou dit berichtje dubbel.... Maar er is iets niet geod gegaan, dat je niet denk dat ik jullie stolk!!
Eigenlijk wel een beetje natuurlijk want ik lees elke dag jullie web-log
Wat een leuke plekken bozoeken jullie echt schitterend. Ik heb overal van genoten maar vooral Cathedral Gorge State Park vond ik heeeeel mooi. En mijn complimenten voor de foto's, mooi genomen.
Nou nog veel plezier,
Groetjes Ess

 Marjon (Vana) 20-05-09 12:03:40

Hoi Bianca en HJerry,
Op de één of andere manier was me helemaal ontgaan dat jullie een liveverslag bijhouden.
Ik had dus heel wat bij te lezen en heb genoten van jullie belevenissen tot nu toe.Wat een leuke reis maken jullie en wat hebben jullie al veel gezien. Ik wist niet dat er in die omgeving zoveel te doen was. Mooie foto's ook.
Veel plezier nog,
Marjon

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage