Marianne van Kleef 05-12-15 11:05:33

Hoi Linda & Hans.Ik heb laatst een mail gestuurd met de vraag of jullie op Nook wilde stemmen op de Melk & Puurverkiezing van de Britse Korthaar Club op Facebook, moet je hem natuurlijk wel mooi vinden! Maar ik vraag mij af of julliedie mail hebben ontvangen meestal reageert Linda wel op een mailtje. Dus bij deze kijk svp nog even want het isvandaag voor het laatst en als hij deze ronde door is dan gaan 3 echte keurmeesters de katten beoordelen die door zijn want het gaat om de mooiste Brit. Alvast bedankt!!Er staan 3 foto's van Nook op een lichtblauwe achtergrond. Zittend, kijkt hij achteruit een soort theemuts, zittend met pootje op houtstronk, staand kopje naar rechts en staart in het verlengde van zijn rug.

Marianne van Kleef 28-10-15 15:49:07

Hoi Linda & Hans.Ik heb eens lekker zitten snuffelen op jullie site, allemaalmooi. Ook nog Ozzie gezien en Sky natuurlijk en zijnbroertjes en nog vele anderen leuke bekende poesjes, feestder herkenning.De show in Baarn was geen succes, Nook was 4 in de ringkeuring, vond ik erg knap van de keurmeester want volgens mij heeft hij hem helemaal niet in handen gehad!Krijg ik gister een mail dat zijn oorkonde niet goed was en men vroeg mij welke plaats hij had, 4 dus. Op de oorkonde stond 7, vanochtend kreeg ik een nieuwe oorkonde. Ging allemaal geweldig daar.Lieve groet van Sky & Marianne.

saskia en chris 02-07-15 12:01:22

proficiat met jullie huwelijk en geniet er maar van.
saskia en chris en natuurlijk de katten

 Vabank 10-09-14 09:15:24

Hello!
Lovely website and wonderful cats! Congratulations! We wish you all the best in breeding!
Best wishes from Poland,Sylwia & British Cats from Vabank *PL

Annemiek 24-08-14 13:31:36

Hoi Linda,We zijn helemaal gelukkig met het uitzoeken van onze twee nieuwe huisgenootjes Xem en Zenna.Dat wordt super genieten met twee kleine poezenhummeltjes!Groetjes Annemiek, Rene en Matthijs

 Katrin Schneemann 08-05-14 14:00:42

Hallo,
sie haben wirklich wunderschöne Katzen.
Ich bin schon ganz gespannt, auf die nächsten Babys

Liebe Grüße aus Deutschland
Katrin

 Nadja 22-03-14 08:13:33

Hello Linda and Adrie!My name is Nadja, I am from Russia, Tambov. I felt in love with your beautiful cats with the first sight. I would like to know if it is possible to reserve one of your female kittens from Unzip and Bijou(or Miracle). I need a kitten for the breeding. Or, if it is possible, put me in your waiting list please. I have a british shorthair cattery too, you can look at my homepage.
Sincerely yours,Nadja.

Marianne van Kleef 10-01-14 10:08:46

Hoi Linda.
Ik heb weer eens jouw poezenkindertjes bekeken, knapperds hoor! Ik heb er een ontplofte Brit bij, spierwit met oranje ogen, hij is zo mooi en ook nog eens een bijzonder lief en leuk karakter. Ook nog 2 logeerkatten van mijn kat, het lijkt wel een cattery hier. Maar het hele spul gaat wonderwel heel goed met elkaar om en selen leuk. De vader van mijn nieuwe aanwinst is Weshly van Chivers, ook al zo'n beauty. Nanook is 100% goed horend, ze hebben de Bear test bij hem gedaan. Nanook= grote witte Eskimo ijsbeer, lief, aardig. Dus dat klopt aardig,

gr. Marianne en een kopje van Sky.

 Aleksandra 22-12-13 11:37:05

Hello, my name is Aleksandra. I live in Russia. I very much liked your pets. I too have one British kitty of ny (21)25 33 and I look for for it a suitable cat. Very much I hope for your answer concerning my desire to get a golden kitten from your nursery. With respect, Andreeva Aleksandra.

Lillian Kroes 03-12-13 21:49:59

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Lillian ik woon samen met mijn vriend. Zelf zit ik nog op school in Rotterdam op de kunst academie, het is mijn laatste jaar. Mijn vriend werkt fulltime. Mijn zus heeft sinds kort een Britse Korthaar. Sinds dien zijn wij helemaal weg van het ras door hun geweldig lieve karakter en daarnaast vinden we het ras ook ontzettend mooi. Wij zijn dus ook op zoek naar een nestje waar we een kitten uit kunnen kiezen. We zijn specifiek op zoek naar de Black Shaded Golden Britse Korthaar. Op deze manier ben ik via internet gaan zoeken naar Cattery's die dit type fokken en zo ben ik bij jullie terecht gekomen. De Britse korthaar is erg geliefd en ik snap ook dat het nu misschien niet de tijd van het jaar is voor nestjes. Maar ik vroeg me af of het mogelijk is om op een wachtlijst gezet te worden zodat wij als een van de eerste op de hoogte worden gehouden als er kittens geboren zijn? Graag hoor ik van u.


Met vriendelijke groet,


Lillian

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies