ikke 01-10-13 19:52:10

ff rondkijke

mooie site hoor

Miriam 25-09-13 19:02:42

Hoi Laura,
wij hadden afgelopen zondag onze jaarlijkse familiedag met de westie-club. Ze vonden daar allemaal dat Shona zo mooi getrimd was!!!Ik heb toen eerlijk gezegd dat we op jouw advies haar voortaan laten scheren.
De fokkkers c.q. trimmers vonden je advies om haar te gaan scheren een heel overwogen advies gezien haar huid en zijn het helemaal met je eens.
Dus je kunt nu met heel veel vertrouwen Ayla net zo'n mooi uiterlijk geven....het is nu al hard nodig!!!!

Petra Visser 08-04-13 19:09:40

Hoi Laura, ben even koekeloeren op jouw prachtige lieve site,, Wouw leuk om te zien en je verhaal,,, Je bent voor mij een echte kanjer!!
Maar ik wilde je ook bedanken voor je gave kaartje samen met je ouders,,, jullie zijn ook niet te geloven he,, hihi Woensdag ga ik speciaal op jullie proosten!
IK hoop dat ik jou en je mams vrijdag ook weer zie,, altijd leuk om weer zo'n klein knuffelhondje fris en fruitig binnen te zien komen.

Sharita en Sita 16-03-13 13:14:49

Lieve Laura,

Ik ben blij dat ik jou heb ontmoet en dat je de verzorgster bent van Sita. Je neemt de tijd voor het hondje en als er iets is, dan stuur je een kaartje en houd he mail contact. Zo bijzonder!!! En dit is een leuke site!! Ik was op zoek naar een trimster. IK kwam o deze site terecht, omdat dit zo lief en schattig en professioneel overkomt, besloot ik gelijk jou te mailen (alweer zo een drie jaar geleden?)En wat ook toppie is: jouw facebook pagina!! Echt: we zijn blij jou te kennen en dat je voor Sita zorgt: dat ze altijd weer een dame is en lekker ruikt!!
Knuffel Sita en groetjs Sharita

Nick Kollau 15-03-13 22:38:17

Beste/ Lieve Laura!

Wat een goede site!Zeer professioneel,met zeer goede referenties.Ook vind ik het erg knap van jou dat je dit allemaal bereikt hebt.De honden/hondjes bij jou worden vast en zeker als prinsen en prinsesjes behandeld!?
Nogmaals erg goed gedaan en ga zo door!
Ik ben trots op je!

xxx Nick

damien 30-12-12 14:34:26

Goed doel Brook Hospital
Veel gezondheid en geluk voor 2013

Mama 18-12-12 20:32:49

Lieve Laura,
Wat een mooi gebaar voor Brooke.
Die kunnen het wel gebruiken.
En alle kleine beetjes helpen.

Wens je voor 2013 veel Liefde Licht en Kracht toe.
Ook jij kan dat gebruiken.
Want als geen ander weet ik met hoeveel Pijn en Moeite je die paar hondjes nog doet.
Die jou zo nodig hebben.
Liefs,
Mama

Miriam de Roos 03-09-12 09:08:39

Hoi Laura, vandaag las ik toevallig even je verhaal op je website.....wat een indrukwekkende geschiedenis en wat knap dat je al weer zo aan de slag bent.
Jammer dat je niet in de gelegenheid om grote honden te trimmen maar ik ben wel blij dat onze westies Shona en Ayla bij jou terecht kunnen...ze zijn niet altijd gemakkelijk te modelleren vanwege hun lastige vacht en hun ongeduld maar jij slaagt er heel goed in!!!
Geniet van je maand vakantie en doe zoveel mogelijk leuke dingen!!
groeten Miriam, Jacques en een knuffel van Shona en Ayla

Piet van der Kerff (buurman) 20-12-11 22:05:23

Hallo Laura
Wat een mooie site. Ik heb met verwondering jou hele site bekeken. Alles heel duidelijk en met zeer mooie foto`s. Ook de Salon, waarvan ik kan weten hoe het er uitzag in orginele staat, is verbazend mooi. Ik heb zitten kijken tijdens een voetbal wedstrijd maar daar heb ik niets van gezien. Jou site trok mijn volle aandacht. Ik heb ook net jou brief nog gelezen die jij mij had gestuurd voor mijn 80e verjaardag en daarbij komt die herinnering aan jou weer volledig terug. We hebben inderdaad uren zitten praten over je spullen die je weer had gekocht voor jou paard.Ja Laura dat waren gezellige tijden. Helaas is er sindsdien wel heel veel veranderd maar mijn bewondering voor jou is nooit verminderd.Ik spreek je moeder af en toe nog wel en hoor dan weer wat er met jou gebeurd is. Dat zijn heel vervelende en pijnlijke voorvallen waar je je weer uit moet knokken maar jou kennende kom je er ook altijd weer sterk uit. Ik wens je heel veel sterkte en gezondheid toe

Tevens wens ik jou heel fijne feestdagen en een voorspoedig 2012 toe met vooral veel geluk met de Trimsalon.
Je vroegere buurman.........Piet.

Mama 19-12-11 23:25:39

Ook ik wil weer wat neer zetten in je gastenboek.
Als geen ander weet ik hoeveel moeite het je kost om de hondjes nog te doen.
Alleen door jouw wil is de trimsalon nog steeds open.
Je houdt veel van je werk en daarom vind ik het dubbel triest.Dat het zo zwaar is voor je.Maar ook dat er mensen zijn die geen begrip hebben voor de situatie.
En toch maar blijven proberen.Maar lieve mensen die tijd is geweest.
Nu is het Laura die belangrijk is.En zij zou jullie allemaal dolgraag willen helpen.
Maar helaas.
Ik wens jou schat een nieuwjaar toe waarvan ik hoop dat het een jaar zal worden.
Met vooral minder pijn.
Je bent en blijft mijn kanjer.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!