Willeke & Harrie  

Hoe beschrijf je nu dat gevoel, wanneer de poort opengaat, je zeker weet, yesss we zijn er weer. Nieuwe eigenaren, dat is spannend. De camping hetzelfde? Is dat fijne zwembad er nog?
En dan….
Zwembad geweldig.
Camping geweldig.
Manita & Gerrit Jan, gastvrij en behulpzaam en steeds bezig om ervoor te zorgen dat je verblijf op en top is.
Kortom deze camping blijft een aanrader!!

Willeke en Harrie

Jan en Suzan  

Begin september kwamen we op de bonnefooi vanuit de Pyreneeen op Le Marcassin terecht. Een schot in de roos, precies waar we naar op zoek waren. Rustig, kleinschalig en een hele goede uitvalsbasis voor de prachtige omgeving. Manita en Gerrit Jan zijn heel gastvrij en de gezamenlijke wekelijkse maaltijd is gezellig om bij aan te sluiten.

Carla en Michiel  

Wij hebben in september 2022 heerlijk gestaan op deze camping. Normaal gaan we met onze camper na ongeveer 4 dagen weer verder, maar we zijn 10 dagen gebleven. Mooie plekken, mooie omgeving, mooi zwembad en heerlijk gegeten bij Manita en GerritJan. Tot ziens!

Susan en Gerro  

Wij zijn dit jaar voor het eerst op deze camping geweest en dat is ons uitstekend bevallen. Prima ligging om te fietsen en te wandelen. Mooie ruime plaatsen en een fijn zwembad. De gezamenlijke maaltijden waren goed en vooral gezellig.
Wij zijn erg gastvrij ontvangen ; wij gaan niet vaak terug naar dezelfde camping maar deze camping gaan wij zeker nogmaals bezoeken.
Eindelijk een naturistencamping die via een normale goed berijdbare weg te bereiken is.
Wij danken Manita en GerritJan voor dit fijne verblif

Jos en Yvonne  

Wij zijn afgelopen zomer op deze camping geweest. We zijn zeer gastvrij, behulpzaam en persoonlijk ontvangen. Het is een mooie camping met voldoende privacy en afwisselend zonnige en schaduwrijke plaatsen. Een nadeel is dat de zonnige plekken wat moeilijker bereikbaar zijn voor caravans en campers. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe eigenaren hierin meedenken met oplossingen. De camping heeft een heerlijk zwembad met ligstoelen.
Enkele keren in de week wordt er heerlijk voor je gekookt en is er de mogelijkheid om medevakantiegangers te ontmoeten.
De gastvrijheid, de rust van een kleine camping en vriendelijke bejegening maken het tot een heerlijk verblijf.

frans en liesbeth reynders  

Afgelopen september een week doorgebracht op Le Marcassin.Een zeer zonnige week met alle mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.
In deze tijd van het jaar was de camping super rustig, wij stonden "laag" vanaf nr.7 twee terrassen met drie grote kampeerplekken en nog lager een groot ruim veld met deels vrij uitzicht, afhankelijk waar je staat.Heerlijk plekje hadden wij,proefkamperend met een (gehuurde) Kip Shelter.Lekkere gezamenlijke maaltijden en een gastvrij welkom door Gerrit Jan en Anita.
Mooi zwembad (nu wat koud..)
Sanitair is netjes maar we vragen ons af of het niet dringen is in de zomerperiode.Twee toiletten, twee douches en twee wastafels in dezelfde ruimte vonden wij nogal krap en niet echt prettig.Maar dat heeft de aandacht van de kersverse eigenaren!
Gelukkig is er elders een invalidentoilet en douche waar we gebruik van maakten, ook dichterbij onze standplaats.
Al met al een prima week hier doorgebracht en komen we nog eens terug maar dan met onze tent in het voorseizoen.


Reactie:
Een opmerking: ook buiten zijn er twee douches en een WC.

Pepe en Aimée  

Voor ons was Le Marcassin een onbekende camping toen we aankwamen in de zomer van 2022. Klein, maar fijn ontdekten we. Zo konden we na een paar dagen verhuizen naar een plek met meer schaduw met onze vouwwagen die een ruime plaats vraagt. Jullie aandacht is hartverwarmend en maakt dat je langer wilt blijven dan gepland. Jammer genoeg was het vooral de aanhoudende hitte die ons deed afreizen naar andere oorden. Gezamenlijke maaltijden met zorg en liefde bereid, ook voor ons vegetariërs. Genoten van het heerlijke zwembad en de bloemenweelde (Manita, dank!) eromheen. Prettig contact met mede campinggasten. De sfeer vonden we kalm, vriendelijk en licht. Een camping om bij te komen en op te laden.

Aad & Annelies  

Ook dit jaar (zomer 2022) hebben we enorm genoten van ons verblijf van enkele weken in het ‘gele huisje’ van Le Marcassin. Uiteraard waren we benieuwd naar de kennismaking met de nieuwe eigenaren Manita en Gerrit Jan.
Vanaf het eerste moment voelden we ons weer thuis. De ons zo dierbare sfeer van rust en eenvoud bleek gewaarborgd te zijn. Van de gastvrijheid, behulpzaamheid en persoonlijke aandacht van Manita en Gerrit Jan hebben wij zeer genoten. We blikken terug op deze (heel warme) zomer en we verheugen ons nu al op de mogelijkheid in 2023 opnieuw ‘thuis’ te komen in St.-Aubin de Nabirat !

Aad & Annelies

erik Eerenberg  

Hallo Manita en Gerrit Jan, Wij hebben het heerlijk gehad op camping Le Marcassin. Wat zijn jullie super aardige, goede gastmensen! We hebben genoten van het mooie weer, het prachtige, schone zwembad met de mooie bloemen en de heerlijke buitendouches. We zijn helemaal tot rust gekomen. Ook de gezamenlijke maaltijden waren heel gezellig en lekker en we hebben heel veel leuke mensen ontmoet. We hebben geluncht bij authentique Franse restaurants en het Zadkine museum bezocht. In het dorpje les Arques is een theesalon en een restaurant met authentique Franse gerechten. Die staan voor een volgende keer op de planning. Wij komen zeker nog een keer terug. !! Hartelijke groet, Erik en Jolanda

Ronald en Annelies  

Opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen, was het ons nog niet gelukt om een review van onze fantastische vakantie (3 weken) op Le Marcassin te schrijven.
Het was meer dan goed!
Manita en Gerrit-Jan zijn geweldig aardige mensen die, als er wat is, altijd voor je klaarstaan.
De gezamenlijke maaltijden waren overheerlijk en gezellig. Manita en Gerrit-Jan hadden voor mij (Annelies) een heerlijke vegetarische maaltijd bereid toen ik het vlees, dat op het menu stond, niet lustte.
Er is een mooi zwembad en het sanitair is heel schoon.
Last but not least, er hing een gemoedelijke sfeer. Iedereen was vriendelijk naar elkaar toe.
Kortom, wij hebben een superfijne vakantie gehad en zijn heel ontspannen weer richting huis gereden.
Tot de volgende keer.

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies