Adri  

In augustus brachten we weer een bezoek aan deze goed onderhouden camping. We werden hartelijk ontvangen door Hedwig en Ad, die ons na het welkomstdrankje naar het “blauwe huisje” bracht. Prima huisje met alles erop en eraan en lekker in de schaduw. We hadden heel mooi weer met temperaturen boven de 25°C. Het is dan heerlijk om verkoeling te zoeken aan het goed onderhouden zwembad met ligstoelen. Ook het sanitair werd erg goed bijgehouden. We hebben dit jaar weer, samen met andere campinggasten, kunnen genieten van de héérlijke maaltijden van Ad. Tijdens de gezamenlijke etentjes, waar je je voor kunt aanmelden, ontstonden ook dit jaar leuke nieuwe contacten. Je komt na zo’n gezellig etentje elkaar op de camping weer tegen als “goede kennis” en dat voelt goed.
Le Marcassin is een kleinschalige, rustige camping met ruime plekken, veel natuur, genoeg privacy en volop mogelijkheden om het gezellig met elkaar te hebben.
Vooral ook door de wijze waarop Hedwig en Ad voor iedereen klaarstaan is Le Marcassin een aanrader. Hedwig en Ad bedankt voor de leuke tijd en tot een volgende keer !
Frank en Adri

Johan en Ineke  

Bent u op zoek naar een droomplek?
Wij denken deze gevonden te hebben.

Met een tip van vakantie vrienden.

In Frankrijk hopen wij het te gaan ontdekken.
Naturisten camping Le Marcassin.

Dit schreven wij in 2015! En jawel onze droom is uit gekomen.

In 2016 direct een fijne klik, geslaagd!

Jaarlijks bezochten wij de camping. Helaas moesten wij in 2020 thuis blijven i.v.m covid. Maar dit jaar bezochten wij onze droom plek weer voor 4 weken.
Het gast echtpaar ontving ons als vrienden. Gastvrij met Brabantse en Achterhoekse roots.

Het recreëren met veel rust, ruimte, natuur, gezelligheid en de geweldige omgeving met vele toeristische mogelijkheden.

Een aanrader voor iedereen!!

Wij hopen dat ons verhaal en de ervaring voor andere een aansporing zijn onze droomplek te bezoeken. En daar hun eigen droomplek van te maken.

Afsluitend met een naturistische groet,
Johan en Ineke Hermsen

Marijke  

Wat is het een feest geweest voor mij om op 9 juni 2021 mijn vakantie te beginnen op Le Marcassin.
Fijn om Ad en Hedwig eindelijk weer te zien en me te kunnen installeren in het Blauwe huisje, waar ik me al 5 jaar zó thuis voel. In de ochtend word ik wakker met de vogeltjes die fluiten en kan ik op mijn comfortabele ligbed genieten van een P mooi boek met boven me de bladeren van de bomen waar ik naar kijk. Hoe bijzonder is dit.
Elke dag van de vakantie genoten met dierbare vrienden van ons samen-zijn.
Heerlijke en gezellige maaltijden met elkaar door Ad gemaakt en Hedwig die ons voorzag van lekkere wijn of een biertje .
Als ik deze 5 jaar op een rijtje zet, dan kan ik alleen maar zeggen wat heb ik geboft dat ik hier kon zijn.
Alle mensen die het lezen kan ik het alleen maar aanraden er naartoe te gaan.
Je blijft genieten.!!
Het is een vakantie geworden met een gouden randje, zeker door de mooie plek, het prachtige zwembad, altijd schoon sanitair en Corona proef, mooie boeken die je kunt lezen, fleurige potten met bloemen door Hedwig verzorgd, Ad’s grappige kunstwerken en ga zo maar door.
Wens jullie een goed seizoen, ondanks al het gedoe met de Corona .
En vooral ook de juiste kopers, die jullie prachtige camping willen behouden als een naturisten camping.
Hedwig en Ad jullie zijn me dierbaar en ..... goede vrienden zijn als sterren.
Je kunt ze soms niet zien, maar je weet dat ze er altijd zijn.
Duizend maal dank voor alles en tot ziens.
Marijke

Rick en Wilma  

16 juli 2021

Hebben er 2 heerlijke weken opzitten in Frankrijk, ondanks de laatste corona maatregelen is het er goed vertoeven. Voor de 3e keer op Le Marcassin, de enige camping waar we zo vaak zijn geweest. En dat is niet alleen vanwege t mooie terrein, schoon en goed onderhouden, t zwembad en de ruime plekken: de eigenaars maken t zo bijzonder! Hedwig en Ad zijn een geweldige gastvrouw en gastheer, denken mee, helpen bij praktische problemen, organiseren in t hoogseizoen wekelijks twee maaltijden waar je je voor kunt opgeven, gezellig eten en drinken met elkaar, convivialité. Wij bevelen deze camping van harte aan.
Rick en Wilma

G.A.M. Beuting  

7 juli 2021

Voor de 5e keer, ook dit jaar weer naar Le Marcassin. Frankrijk stond bezoek weer toe en zo reden we op 10 juni de camping binnen en zoals altijd, hartelijk welkom geheten door Hedwig en Ad.
Na een drankje ons plekje opgezocht met een heerlijk vooruitzicht om hier weer 3 1/2 week te kunnen genieten van de zon en de natuur.
Een prachtig gelegen zwembad, mooie wandel- en fietsmogelijkheden, alsmede 2x per week de gelegenheid om aan een gezellige, smaakvolle, gezamenlijke maaltijd deel te kunnen nemen.
Het was weer heerlijk vertoeven op deze camping, waar een babbeltje snel gemaakt is, waar van Corona weinig te bespeuren valt, maar wel de nodige voorzieningen getroffen zijn om een eventuele besmetting te voorkomen.
De camping staat te koop, maar het is zeker de intentie van de eigenaar dat deze naturistisch zal blijven.
Alles bij elkaar de moeite waard voor een heerlijke vakantie.
Will & Antoine

Fabienne Eechaute  

Très agréable camping avec des emplacements spacieux.
Nous avons été chaleureusement accueillis avec une tasse de café et ensuite guidés dans le camping pour trouver l’emplacement idéal pour une tente.
Les propriétaires sont extrêmement serviables et sympathiques.
Les sanitaires sont très propres. Il y a aussi une piscine avec des transats.
Et le matin des croissants et du pain frais sont disponibles.
Le camping est très bien situé pour visiter cette belle région. Il y’a aussi de belles pistes cyclables aménagées pour faire des randonnées à vélo.
Nous donnons 10 sur 10 pour ce petit camping dans un beau jardin bien entretenu.
Merci Ad et Hedwig de nous avoir si gentiment accueilli.
Espérant vous revoir l’année prochaine.
Fabienne et Eddy

Rob de Jongh  

Bij binnenkomst werden wij zeer gastvrij onthaald door Ad en Hedwig met een heerlijke kop koffie.
Voor ons was dit een van de eerste ervaringen met het naturisme. Wij waanden ons in een prachtige “saunatuin” , mede door de rustige en gemoedelijke sfeer die de camping en zijn gasten uitstraalt. Kortom, een heerlijke plek waar we graag terugkomen! Ook de gezamenlijke maaltijd is zeker een aanrader! Beregezellig! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, lieve Ad en Hedwig en hopelijk tot volgend jaar!
Rob de Jongh en Armanda van den Hoek

Cor & Elly  

Het is weer voorbij die hete zomer....
En weer thuis denken we terug aan de heerlijke weken die we doorbrachten op "Le Marcassin".
Rust, Ruimte, een geweldig zwembad en speciaal deze zomer in coronatijd: EEN HEEL VEILIG GEVOEL.
Was het sanitair altijd al buitengewoon schoon en goed verzorgd- dit jaar kwamen daar de extra corona maatregelen nog bovenop: ontsmettende gel & spray ontbraken nergens!
Kortom; wij voelden ons zo veilig, dat we besloten om onze hele vakantie op Le Marcassin te blijven.
Waarom ergens anders heen gaan als het hier zo goed is!
Dank Ad & Hedwig voor jullie geweldige zorg.
Wij komen zeker weer terug.
Cor & Elly.

Harry en Karin willems  

Dit jaar hadden wij ons voorgenomen om de vakantie te vieren in het eigen land. Met het Corona gebeuren wilden wij liever niet naar het buitenland. Echter de regels werden wat soepeler en Frankrijk, ons favoriete land, was toch mogelijk. Onze keuze viel op Le Marcassin. De vele positieve reacties, de streek en de afstand beviel ons wel. De reservering werd gemaakt en nog dezelfde dag kregen we een berichtje van Ad Maas dat we welkom waren. Bij aankomst was het net of we bekende waren. We werden heel gastvrij ontvangen door Hedwig en Ad. Eerst maar even de camper aan de kant zetten en dan een vers bakje koffie ter kennismaking nuttigen onder de verkoeling van de vele bomen om het terras. We kregen wat informatie van de camping, de beschikbare plaatsen en waar alles te vinden was, zwembad, douches, toiletten enz. Le Marcassin is een kleine camping, ongeveer 20 kampeerplaatsen zijn er. Maar wat zijn die mooi aangelegd. Ruimte zat en ook voldoende privacy. Vooral de plaatsen op het terrassen gedeelte, prachtige uitzichten vanaf elke kampeerplaats. De voorzieningen waren goed onderhouden. het zwembad helemaal top. Je kon er uren lekker liggen in alle rust. In onze periode werden temperaturen van meer dan 40 graden bereikt. Afkoelen in het zwembad en lekker chillen in de schaduw van de vele bomen. Twee keer per week was er een gezamenlijke maaltijd. Dat was een gezellige ervaring met gasten uit alle streken van Nederland. Ja, het was een enclave met hoofdzakelijk Nederlanders. Soms kwamen er wel wat Fransen, een Belg en een Duitser. Maar we hebben het goed naar onze zin gehad. Ook de streek is prachtig om te wandelen. Er zijn zat wandelroutes te verkrijgen op de camping voor wandelingen in de directe omgeving. Om te fietsen is het ook een hele fijne streek. Soms wel wat pittige colletjes, maar met een E-bike geen enkel probleem. In de omgeving is voldoende te bezichtigen. Echter door de Corona hebben wij besloten om de drukte te mijden. Wij hebben twee weken een geweldige vakantie gehad. Wij komen zeker nog eens terug. De camping staat op dit moment te koop. Wij hopen dat de nieuwe eigenaar deze prachtige naturisten camping zal voortzetten zoals Ad en Hedwig het gedaan hebben.

Veel succes met de verkoop en hartelijk dank dat we bij jullie te gast mochten zijn.

groetjes Harry en Karin

jos en antonet  

dit jaar bijna 3 weken verbleven op Le Marcassin en ons geen moment verveelt. dankzij het fijne zwembad. kortom voor ons was het dit jaar ondanks alle corona perikelen een zeer geslaagde. Zeker een aanrader voor mensen dit toch nog dit jaar op vakantie willen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies