Ton en Mattie van Eijk  

Wij waren benieuwd naar de, voor ons, nieuwe camping in de Dordogne.
Nou het is een schot in de roos geworden, ook al was het weer niet zoals we dat in de Dordogne gewend waren maar was het een feest om in hun intieme, gezellige chalet te verblijven.
Wat een gastvrije eigenaren Manita en Gerrit Jan.
We werden na het openen van de poort door hen welkom geheten en begon voor ons een heerlijke week waarin we ons "thuis" voelden o.a. door het open contact en gesprekken welke we met elkaar gehad hebben.
Het is een kleine camping met mooie plaatsen voor hen die van kamperen houden, wij houden het liever bij het overnachten in een van hun chalets.
Tot volgend jaar, maar dan wat langer dan een week.

Daphne  

Als eerste gasten van het seizoen werden we gastvrij ontvangen door Gerritjan en Manita. Een heerlijke kleinschalige camping met een prima zwembad om in af te koelen. De gezamenlijke maaltijd op vrijdag was de perfecte afsluiting van een heerlijke week! Zeker aan te raden!

Mieke en Rob  

Om te beginnen kunnen we niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we waren toen we, na het verlies van onze nieuwe lekke tent, bij de Marcassin gebruik konden maken van de persoonlijke tent van de eigenaren voor verhuur. We zijn daar echt lief opgevangen. Nog 2 heerlijke weken hebben we door kunnen brengen op deze fijne camping. Echt een plek om naar terug te gaan, wat we dan ook gaan doen deze zomer. Lieve groeten aan Gerrit-Jan en Manita

Grietje en Dirk  

Nu het echt is gaan winteren in Nederland is het tijd om terug te kijken. We hadden deze zomer een vakantie gepland in de Dordogne en de Lot. De geplande 5 dagen tot een week bij Le Marcassin werden uiteindelijk 2 weken. Dat mede dankzij de goede zorgen van Gerrit Jan en Mannita. Fijn uitgerust daar en prima gegeten op deze heerlijk kleine camping en in zijn prachtige omgeving. Kortom: we hebben genoten en komen vast nog eens terug!

Leo en Ellen  

Inmiddels buiten een paar graden onder nul, verlangen we terug naar de warmte van de zon op onze huid.
Wat hebben we genoten, deze zomer! Ruim twee weken op Le Marcassin bij de uiterst gastvrije en zorgzame Manita & Gerrit Jan. Na ons eerste bezoek vijf jaar geleden waren we wel nieuwsgierig om terug te keren. En dat is dus heel goed bevallen!
Met onze tent op het uiterste puntje van de camping, volledig vrij zicht, met onze 'buiten keuken' onder te tarp was het goed toeven, af en toe plonsen in het heerlijke zwembad om af te koelen. De temperaturen eind augustus - begin september al niet meer zo extreem, dus heerlijk om ook dagelijks te wandelen en fietsen.
Twee keer per week schoven we graag aan bij de gezamenlijke maaltijden, heerlijk bereid door Manita & Gerrit Jan, maar vooral heel gezellig en prettig contact gemaakt met andere campinggasten.

Niet vaak keren wij terug naar dezelfde plek om teleurstelling te voorkomen, maar hier overwegen wij dat toch zeker!

Leo en Ellen

Willeke & Harrie  

Hoe beschrijf je nu dat gevoel, wanneer de poort opengaat, je zeker weet, yesss we zijn er weer. Nieuwe eigenaren, dat is spannend. De camping hetzelfde? Is dat fijne zwembad er nog?
En dan….
Zwembad geweldig.
Camping geweldig.
Manita & Gerrit Jan, gastvrij en behulpzaam en steeds bezig om ervoor te zorgen dat je verblijf op en top is.
Kortom deze camping blijft een aanrader!!

Willeke en Harrie

Jan en Suzan  

Begin september kwamen we op de bonnefooi vanuit de Pyreneeen op Le Marcassin terecht. Een schot in de roos, precies waar we naar op zoek waren. Rustig, kleinschalig en een hele goede uitvalsbasis voor de prachtige omgeving. Manita en Gerrit Jan zijn heel gastvrij en de gezamenlijke wekelijkse maaltijd is gezellig om bij aan te sluiten.

Carla en Michiel  

Wij hebben in september 2022 heerlijk gestaan op deze camping. Normaal gaan we met onze camper na ongeveer 4 dagen weer verder, maar we zijn 10 dagen gebleven. Mooie plekken, mooie omgeving, mooi zwembad en heerlijk gegeten bij Manita en GerritJan. Tot ziens!

Susan en Gerro  

Wij zijn dit jaar voor het eerst op deze camping geweest en dat is ons uitstekend bevallen. Prima ligging om te fietsen en te wandelen. Mooie ruime plaatsen en een fijn zwembad. De gezamenlijke maaltijden waren goed en vooral gezellig.
Wij zijn erg gastvrij ontvangen ; wij gaan niet vaak terug naar dezelfde camping maar deze camping gaan wij zeker nogmaals bezoeken.
Eindelijk een naturistencamping die via een normale goed berijdbare weg te bereiken is.
Wij danken Manita en GerritJan voor dit fijne verblif

Jos en Yvonne  

Wij zijn afgelopen zomer op deze camping geweest. We zijn zeer gastvrij, behulpzaam en persoonlijk ontvangen. Het is een mooie camping met voldoende privacy en afwisselend zonnige en schaduwrijke plaatsen. Een nadeel is dat de zonnige plekken wat moeilijker bereikbaar zijn voor caravans en campers. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe eigenaren hierin meedenken met oplossingen. De camping heeft een heerlijk zwembad met ligstoelen.
Enkele keren in de week wordt er heerlijk voor je gekookt en is er de mogelijkheid om medevakantiegangers te ontmoeten.
De gastvrijheid, de rust van een kleine camping en vriendelijke bejegening maken het tot een heerlijk verblijf.

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies