Grietje en Dirk  

Nu het echt is gaan winteren in Nederland is het tijd om terug te kijken. We hadden deze zomer een vakantie gepland in de Dordogne en de Lot. De geplande 5 dagen tot een week bij Le Marcassin werden uiteindelijk 2 weken. Dat mede dankzij de goede zorgen van Gerrit Jan en Mannita. Fijn uitgerust daar en prima gegeten op deze heerlijk kleine camping en in zijn prachtige omgeving. Kortom: we hebben genoten en komen vast nog eens terug!

Leo en Ellen  

Inmiddels buiten een paar graden onder nul, verlangen we terug naar de warmte van de zon op onze huid.
Wat hebben we genoten, deze zomer! Ruim twee weken op Le Marcassin bij de uiterst gastvrije en zorgzame Manita & Gerrit Jan. Na ons eerste bezoek vijf jaar geleden waren we wel nieuwsgierig om terug te keren. En dat is dus heel goed bevallen!
Met onze tent op het uiterste puntje van de camping, volledig vrij zicht, met onze 'buiten keuken' onder te tarp was het goed toeven, af en toe plonsen in het heerlijke zwembad om af te koelen. De temperaturen eind augustus - begin september al niet meer zo extreem, dus heerlijk om ook dagelijks te wandelen en fietsen.
Twee keer per week schoven we graag aan bij de gezamenlijke maaltijden, heerlijk bereid door Manita & Gerrit Jan, maar vooral heel gezellig en prettig contact gemaakt met andere campinggasten.

Niet vaak keren wij terug naar dezelfde plek om teleurstelling te voorkomen, maar hier overwegen wij dat toch zeker!

Leo en Ellen

Willeke & Harrie  

Hoe beschrijf je nu dat gevoel, wanneer de poort opengaat, je zeker weet, yesss we zijn er weer. Nieuwe eigenaren, dat is spannend. De camping hetzelfde? Is dat fijne zwembad er nog?
En dan….
Zwembad geweldig.
Camping geweldig.
Manita & Gerrit Jan, gastvrij en behulpzaam en steeds bezig om ervoor te zorgen dat je verblijf op en top is.
Kortom deze camping blijft een aanrader!!

Willeke en Harrie

Jan en Suzan  

Begin september kwamen we op de bonnefooi vanuit de Pyreneeen op Le Marcassin terecht. Een schot in de roos, precies waar we naar op zoek waren. Rustig, kleinschalig en een hele goede uitvalsbasis voor de prachtige omgeving. Manita en Gerrit Jan zijn heel gastvrij en de gezamenlijke wekelijkse maaltijd is gezellig om bij aan te sluiten.

Carla en Michiel  

Wij hebben in september 2022 heerlijk gestaan op deze camping. Normaal gaan we met onze camper na ongeveer 4 dagen weer verder, maar we zijn 10 dagen gebleven. Mooie plekken, mooie omgeving, mooi zwembad en heerlijk gegeten bij Manita en GerritJan. Tot ziens!

Susan en Gerro  

Wij zijn dit jaar voor het eerst op deze camping geweest en dat is ons uitstekend bevallen. Prima ligging om te fietsen en te wandelen. Mooie ruime plaatsen en een fijn zwembad. De gezamenlijke maaltijden waren goed en vooral gezellig.
Wij zijn erg gastvrij ontvangen ; wij gaan niet vaak terug naar dezelfde camping maar deze camping gaan wij zeker nogmaals bezoeken.
Eindelijk een naturistencamping die via een normale goed berijdbare weg te bereiken is.
Wij danken Manita en GerritJan voor dit fijne verblif

Jos en Yvonne  

Wij zijn afgelopen zomer op deze camping geweest. We zijn zeer gastvrij, behulpzaam en persoonlijk ontvangen. Het is een mooie camping met voldoende privacy en afwisselend zonnige en schaduwrijke plaatsen. Een nadeel is dat de zonnige plekken wat moeilijker bereikbaar zijn voor caravans en campers. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe eigenaren hierin meedenken met oplossingen. De camping heeft een heerlijk zwembad met ligstoelen.
Enkele keren in de week wordt er heerlijk voor je gekookt en is er de mogelijkheid om medevakantiegangers te ontmoeten.
De gastvrijheid, de rust van een kleine camping en vriendelijke bejegening maken het tot een heerlijk verblijf.

frans en liesbeth reynders  

Afgelopen september een week doorgebracht op Le Marcassin.Een zeer zonnige week met alle mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.
In deze tijd van het jaar was de camping super rustig, wij stonden "laag" vanaf nr.7 twee terrassen met drie grote kampeerplekken en nog lager een groot ruim veld met deels vrij uitzicht, afhankelijk waar je staat.Heerlijk plekje hadden wij,proefkamperend met een (gehuurde) Kip Shelter.Lekkere gezamenlijke maaltijden en een gastvrij welkom door Gerrit Jan en Anita.
Mooi zwembad (nu wat koud..)
Sanitair is netjes maar we vragen ons af of het niet dringen is in de zomerperiode.Twee toiletten, twee douches en twee wastafels in dezelfde ruimte vonden wij nogal krap en niet echt prettig.Maar dat heeft de aandacht van de kersverse eigenaren!
Gelukkig is er elders een invalidentoilet en douche waar we gebruik van maakten, ook dichterbij onze standplaats.
Al met al een prima week hier doorgebracht en komen we nog eens terug maar dan met onze tent in het voorseizoen.


Reactie:
Een opmerking: ook buiten zijn er twee douches en een WC.

Pepe en Aimée  

Voor ons was Le Marcassin een onbekende camping toen we aankwamen in de zomer van 2022. Klein, maar fijn ontdekten we. Zo konden we na een paar dagen verhuizen naar een plek met meer schaduw met onze vouwwagen die een ruime plaats vraagt. Jullie aandacht is hartverwarmend en maakt dat je langer wilt blijven dan gepland. Jammer genoeg was het vooral de aanhoudende hitte die ons deed afreizen naar andere oorden. Gezamenlijke maaltijden met zorg en liefde bereid, ook voor ons vegetariërs. Genoten van het heerlijke zwembad en de bloemenweelde (Manita, dank!) eromheen. Prettig contact met mede campinggasten. De sfeer vonden we kalm, vriendelijk en licht. Een camping om bij te komen en op te laden.

Aad & Annelies  

Ook dit jaar (zomer 2022) hebben we enorm genoten van ons verblijf van enkele weken in het ‘gele huisje’ van Le Marcassin. Uiteraard waren we benieuwd naar de kennismaking met de nieuwe eigenaren Manita en Gerrit Jan.
Vanaf het eerste moment voelden we ons weer thuis. De ons zo dierbare sfeer van rust en eenvoud bleek gewaarborgd te zijn. Van de gastvrijheid, behulpzaamheid en persoonlijke aandacht van Manita en Gerrit Jan hebben wij zeer genoten. We blikken terug op deze (heel warme) zomer en we verheugen ons nu al op de mogelijkheid in 2023 opnieuw ‘thuis’ te komen in St.-Aubin de Nabirat !

Aad & Annelies

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies