frans en liesbeth reynders  

Afgelopen september een week doorgebracht op Le Marcassin.Een zeer zonnige week met alle mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.
In deze tijd van het jaar was de camping super rustig, wij stonden "laag" vanaf nr.7 twee terrassen met drie grote kampeerplekken en nog lager een groot ruim veld met deels vrij uitzicht, afhankelijk waar je staat.Heerlijk plekje hadden wij,proefkamperend met een (gehuurde) Kip Shelter.Lekkere gezamenlijke maaltijden en een gastvrij welkom door Gerrit Jan en Anita.
Mooi zwembad (nu wat koud..)
Sanitair is netjes maar we vragen ons af of het niet dringen is in de zomerperiode.Twee toiletten, twee douches en twee wastafels in dezelfde ruimte vonden wij nogal krap en niet echt prettig.Maar dat heeft de aandacht van de kersverse eigenaren!
Gelukkig is er elders een invalidentoilet en douche waar we gebruik van maakten, ook dichterbij onze standplaats.
Al met al een prima week hier doorgebracht en komen we nog eens terug maar dan met onze tent in het voorseizoen.


Reactie:
Een opmerking: ook buiten zijn er twee douches en een WC.

Pepe en Aimée  

Voor ons was Le Marcassin een onbekende camping toen we aankwamen in de zomer van 2022. Klein, maar fijn ontdekten we. Zo konden we na een paar dagen verhuizen naar een plek met meer schaduw met onze vouwwagen die een ruime plaats vraagt. Jullie aandacht is hartverwarmend en maakt dat je langer wilt blijven dan gepland. Jammer genoeg was het vooral de aanhoudende hitte die ons deed afreizen naar andere oorden. Gezamenlijke maaltijden met zorg en liefde bereid, ook voor ons vegetariërs. Genoten van het heerlijke zwembad en de bloemenweelde (Manita, dank!) eromheen. Prettig contact met mede campinggasten. De sfeer vonden we kalm, vriendelijk en licht. Een camping om bij te komen en op te laden.

Aad & Annelies  

Ook dit jaar (zomer 2022) hebben we enorm genoten van ons verblijf van enkele weken in het ‘gele huisje’ van Le Marcassin. Uiteraard waren we benieuwd naar de kennismaking met de nieuwe eigenaren Manita en Gerrit Jan.
Vanaf het eerste moment voelden we ons weer thuis. De ons zo dierbare sfeer van rust en eenvoud bleek gewaarborgd te zijn. Van de gastvrijheid, behulpzaamheid en persoonlijke aandacht van Manita en Gerrit Jan hebben wij zeer genoten. We blikken terug op deze (heel warme) zomer en we verheugen ons nu al op de mogelijkheid in 2023 opnieuw ‘thuis’ te komen in St.-Aubin de Nabirat !

Aad & Annelies

erik Eerenberg  

Hallo Manita en Gerrit Jan, Wij hebben het heerlijk gehad op camping Le Marcassin. Wat zijn jullie super aardige, goede gastmensen! We hebben genoten van het mooie weer, het prachtige, schone zwembad met de mooie bloemen en de heerlijke buitendouches. We zijn helemaal tot rust gekomen. Ook de gezamenlijke maaltijden waren heel gezellig en lekker en we hebben heel veel leuke mensen ontmoet. We hebben geluncht bij authentique Franse restaurants en het Zadkine museum bezocht. In het dorpje les Arques is een theesalon en een restaurant met authentique Franse gerechten. Die staan voor een volgende keer op de planning. Wij komen zeker nog een keer terug. !! Hartelijke groet, Erik en Jolanda

Ronald en Annelies  

Opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen, was het ons nog niet gelukt om een review van onze fantastische vakantie (3 weken) op Le Marcassin te schrijven.
Het was meer dan goed!
Manita en Gerrit-Jan zijn geweldig aardige mensen die, als er wat is, altijd voor je klaarstaan.
De gezamenlijke maaltijden waren overheerlijk en gezellig. Manita en Gerrit-Jan hadden voor mij (Annelies) een heerlijke vegetarische maaltijd bereid toen ik het vlees, dat op het menu stond, niet lustte.
Er is een mooi zwembad en het sanitair is heel schoon.
Last but not least, er hing een gemoedelijke sfeer. Iedereen was vriendelijk naar elkaar toe.
Kortom, wij hebben een superfijne vakantie gehad en zijn heel ontspannen weer richting huis gereden.
Tot de volgende keer.

Marja en Hans  

We hebben het weer erg naar ons zin gehad op Le Marcassin. We verbleven halverwege augustus in het rode chaletje. Lekker knus, met alles wat je nodig hebt,behalve een wc dan, maar die is vlakbij dus geen enkel probleem. Wat vooral super is, is het balkon met zon én schaduw aan de achterkant, met een fraai uitzicht op de omgeving. Een mooie aanvulling op de veranda aan de voorkant. We komen graag weer!

Ellen en Patrick  

We zouden 5 nachten blijven . Het zijn er 8 geworden en nog steeds waren we er nog niet klaar voor om weer te vertrekken . We hebben een fantastische week gehad op Le Marqasin . Wat een vriendelijkheid en vooral ook gezelligheid . In een mooie omgeving op een kleine maar ontzettende heerlijke plek . De eigenaren doen hun best om het het de gasten naar hun zin te maken . Er is een mooi zwembad en het sanitair is heerlijk schoon . Kortom een prima plek voor een lekkere vakantie . Wij wensen Gerrit-Jan en Manita dan ook alle goeds toe en hebben er het volste vertrouwen in dat het een succes wordt . Tot de volgende keer .

Quint en Olga  

Wat hebben we een heerlijke zomer gehad op le Marcassin bij Gerrit-Jan en Manita. We kwamen voor een weekje, maar het was zó fijn dat we de volle 5 weken van onze vakantie bleven. Zo heerlijk tot rust gekomen en genoten van de goede sfeer, de ruimte, de prachtige camping, de gevarieerde omgeving, de roodborstjes, eekhoorn, hertjes in de buurt en nog zoveel meer! We zijn enorm verwend en Gerrit-Jan en Manita stonden steeds voor ons klaar. Wij wensen hen een zeer succesvolle carrière als campingbaas en bazin, en hebben er alle vertrouwen in dat ze dit heel goed kunnen!!

Uno en Ellen  

Hallo Manita en Gerrit Jan,

We hebben genoten op jullie prachtige camping. Toen we kwamen konden we nog een mooie plek kiezen met schaduw en zon.
Heerlijk gezwommen in het zwembad met uitzicht op de prachtige bloemen die iedere morgen liefdevol verzorgd werden door Manita en in diezelfde tijd zorgde Gerrit Jan dat er vers brood gehaald werd.
Ook twee keer per week was er een gezamenlijke maaltijd en konden we genieten van jullie kookkunsten en de gezelligheid van de andere campinggasten.
Kortom een fijne camping om nog eens terug te keren.
Veel succes de komende jaren!

Groeten,Uno en Ellen

Leon  

Tweede keer op Marcassin. Dan weet je wat je gaat zien, echter, met nieuwe eigenaren. Manita en Gerrit-Jan. Eerste seizoen, dus 'draaiend maken'. Of houden, beter gezegd. De nieuwe eigenaren hebben hier en daar al een beetje een eigen stempel gezet, verder is Le Marcassin wat we verwachtten: kleinschalig, leuke plaatsen, informeel en rust. Wellicht minder voor kinderen, maar da's een keuze, niks mis mee. Niks voor kinderen? Als die een beetje fantasie hebben mogen ontwikkelen in hun opvoeding, is er genoeg te doen voor hun, takjes, bladeren, hut maken? Een (re)animatieteam is er (gelukkig) niet. Keuzes! Nee, zoals Ad en Hedwig een plekje hadden naar ons zin, zo hebben Manita en Gerrit-Jan dat ook. Blijvertje!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies