Aad en Annelies  

Vanochtend las ik jullie COVID-19 informatie op het mededelingenbord en ik zag toen ook hoe zorgvuldig jullie alles hebben geregeld bij de sanitairhoek met o.a. echte ‘Ad-houders’. Complimenten!
Aad en Annelies

Theo en Irma  

Van 15 t/m 27 juni 2020 weer bij Ad en Hedwig op de camping geweest in het gele huisje. Normaal gesproken gaan we met de caravan op pad, maar nu een keer in een huisje.
Op 15 juni ging de grens met Frankrijk weer open, na de Corona crisis, en zijn we direct op pad gegaan. We hebben weer genoten op de camping, het was er erg rustig. In Frankrijk merkte je erg weinig van de Corona crisis, het was gemakkelijk boodschappen doen en ook de musea, tuinen en andere bezienswaardigheden waren goed te bereiken zonder ingewikkelde toestanden.
We komen nu zo’n 12 jaar bij Ad en Hedwig en het voelt elke keer weer als thuiskomen. Ieder jaar aan het begin of einde van de vakantie gaan we wel een paar dagen naar Le Marcassin, heerlijk!!!

Dominique et Sabine  

Un accueil chaleureux, un endroit splendide propre et très bien entretenu. Que dire de plus si ce n'est à très bientôt. Merci Hedwig en Ad

Janneke en Robert  

Wij komen al jaren met veel plezier terug op le Marcasin bij Ad en Hedwig. Wij vinden het fantastisch. In het najaar genieten we nog na en rond de kerst beginnen we weer af te tellen: wanneer mogen we weer. Heerlijk zwembad, fijne plek, prachtige omgeving, niets meer aan toe te voegen. Groetjes van ons.

Marjo en Hennie  

Voor het eerst hebben we met een tent gekampeerd op deze camping. Keuze uit zonnige of schaduw rijke plaatsen. We zijn 9 nachten gebleven en hebben genoten van de gastvrijheid van Hedwig en Ad en van hun lekkere gezellige maaltijden. Ook is het zwembad met voldoende plek in zon of schaduw een prima plek om af te koelen of even lekker te zwemmen. Sanitair is prima en heel schoon. Laatste nacht overnacht in een van de chalets die van alle gemakken voorzien was.
Wij komen zeker nog eens terug naar deze camping met zijn mooie omgeving. Hierover is op de camping naast de nodige fiets en wandelroutes veel informatie te vinden.
Hedwig en Ad:heel erg bedankt voor de fijne tijd.

Hannie en Adri  

Met ons tentje reizen we in de vakantie ieder jaar door landen in Europa. Daarbij kiezen we telkens bewust een camping waar we nog nooit zijn geweest. Le Marcassin is daarop een uitzondering. Dit jaar waren we weer in de buurt en ik geloof dat het al de 5e keer is dat we de camping bezochten. Niet alleen de hartelijke ontvangst door Hedwig en Ad, het schone sanitair, het zwembad, maar vooral ook de kleinschaligheid en rust op deze mooie camping laten ons telkens terug komen. Ook dit jaar hebben we tijdens het etentje met campinggasten en de verjaardagsborrel van Ad weer mogen proeven van de geweldige sfeer die er heerst. Daarbij opgeteld een dosis humor tussendoor (aan een boom hangt bijvoorbeeld een koekenpan met daarop de tekst "te leen bij onmin" maakt, dat we met veel plezier terugdenken aan de mooie dagen die we op deze camping hebben gekend. Ad en Hedwig bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan een goede sfeer. Zijn we in de buurt, dan moeten we ook even naar Le Marcassin.

Jaap en Marjan  

Dit jaar voor het eerst naar le marcassin geweest. Wij houden van kleinschalige campings en deze beantwoorde volledig aan onze wensen. De ontvangst was zeer hartelijk en we voelden ons gelijk thuis. De camping was zeer relaxed. Heerlijk zwembad!! Met heerlijke ligbedjes!! Hygiëne was voortreffelijk. Kortom als het even kan komen we terug. Ook omdat de omgeving nog lang niet volledig bekeken is!
Ad en Hedwig, bedankt voor de gezellige tijd!
Groet, Jaap en Marjan.

Margriet en Joop  

Eind mei hebben we weer genoten op Le Marcassin, voor de vierde keer! De rust, de ruimte, het prachtige groen met doorkijkjes op het dorp in de verte, het gezang van de vogels, het heerlijke zwembad: een paradijs!
Met het warme welkom en de oprechte aandacht van Hedwig en Ad voelen we ons hier thuis, inclusief de verzorging van een gezamenlijke maaltijd met andere gasten.
De rustige, landelijke omgeving nodigt uit tot kortere of langere wandelingen vanuit de camping.
Diverse uitgestippelde, prachtige routes liggen klaar. En verderop blijft ook na vier jaar genoeg boeiende cultuur te ontdekken.
Het comfort van het gele huisje is super! En was dit jaar het gebruik van eigen rollator op het pad een goede keus.

Gerda bij de Vaate  

Ons verblijf in het gele huisje op deze camping was top!!!
Gezellig ingericht en erg comfortabel. Aan alles was gedacht. Zeer vriendelijke ontvangst ter kennismaking met een drankje. Als welkom een fles wijn op tafel in ons huisje waarvoor nog onze hartelijke dank!
Gezellige maaltijd met de andere gasten in de serre zodat je meteen alle campinggasten leerde kennen!
Onze eerste kennismaking met deze rustige kleine camping voldeed boven alle verwachtingen en die waren al hoog! Mooie omgeving, veel te zien en te wandelen. Voor herhaling vatbaar! Veel succes deze zomer met veel gezellige gasten op jullie terrein toegewenst.
Groet van Bram en Gerda.

Herman en Lucie  

Wij waren dit jaar voor de eerste keer op Marcassin bij Ad en Hedwig.
Bij de ontvangst bleek al wat een vriendelijke en bijzonder aardige mensen Ad en Hedwig zijn.
Hun vriendelijke houding en behulpzaamheid zet zich ook voort in het sfeertje op de camping.
Het is een prachtig gelegen camping in een rustige maar zeer mooie aantrekkelijke omgeving.
Leuke kleine dorpjes in de buurt waar je heerlijk kunt eten. Zoek je wat meer toeristisch, de Dordongne is ook vlak bij.
Het sanitair op de camping is brandschoon.
Als je wilt kun je een paar keer per week meegenieten van een heerlijke gezamenlijke maaltijd. Elke morgen is er vers brood op bestelling. Ook een prachtig zwembad op de camping.
Wij kamperen al jaren op naturisten campings maar wij hebben nog nooit zulke vriendelijke en toegewijde eigenaren meegemaakt als Ad en Hedwig.
Wij komen er zeker weer!

Echt een aanrader.

Herman en Lucie

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies