erik Eerenberg  

Hallo Manita en Gerrit Jan, Wij hebben het heerlijk gehad op camping Le Marcassin. Wat zijn jullie super aardige, goede gastmensen! We hebben genoten van het mooie weer, het prachtige, schone zwembad met de mooie bloemen en de heerlijke buitendouches. We zijn helemaal tot rust gekomen. Ook de gezamenlijke maaltijden waren heel gezellig en lekker en we hebben heel veel leuke mensen ontmoet. We hebben geluncht bij authentique Franse restaurants en het Zadkine museum bezocht. In het dorpje les Arques is een theesalon en een restaurant met authentique Franse gerechten. Die staan voor een volgende keer op de planning. Wij komen zeker nog een keer terug. !! Hartelijke groet, Erik en Jolanda

Ronald en Annelies  

Opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen, was het ons nog niet gelukt om een review van onze fantastische vakantie (3 weken) op Le Marcassin te schrijven.
Het was meer dan goed!
Manita en Gerrit-Jan zijn geweldig aardige mensen die, als er wat is, altijd voor je klaarstaan.
De gezamenlijke maaltijden waren overheerlijk en gezellig. Manita en Gerrit-Jan hadden voor mij (Annelies) een heerlijke vegetarische maaltijd bereid toen ik het vlees, dat op het menu stond, niet lustte.
Er is een mooi zwembad en het sanitair is heel schoon.
Last but not least, er hing een gemoedelijke sfeer. Iedereen was vriendelijk naar elkaar toe.
Kortom, wij hebben een superfijne vakantie gehad en zijn heel ontspannen weer richting huis gereden.
Tot de volgende keer.

Marja en Hans  

We hebben het weer erg naar ons zin gehad op Le Marcassin. We verbleven halverwege augustus in het rode chaletje. Lekker knus, met alles wat je nodig hebt,behalve een wc dan, maar die is vlakbij dus geen enkel probleem. Wat vooral super is, is het balkon met zon én schaduw aan de achterkant, met een fraai uitzicht op de omgeving. Een mooie aanvulling op de veranda aan de voorkant. We komen graag weer!

Ellen en Patrick  

We zouden 5 nachten blijven . Het zijn er 8 geworden en nog steeds waren we er nog niet klaar voor om weer te vertrekken . We hebben een fantastische week gehad op Le Marqasin . Wat een vriendelijkheid en vooral ook gezelligheid . In een mooie omgeving op een kleine maar ontzettende heerlijke plek . De eigenaren doen hun best om het het de gasten naar hun zin te maken . Er is een mooi zwembad en het sanitair is heerlijk schoon . Kortom een prima plek voor een lekkere vakantie . Wij wensen Gerrit-Jan en Manita dan ook alle goeds toe en hebben er het volste vertrouwen in dat het een succes wordt . Tot de volgende keer .

Quint en Olga  

Wat hebben we een heerlijke zomer gehad op le Marcassin bij Gerrit-Jan en Manita. We kwamen voor een weekje, maar het was zó fijn dat we de volle 5 weken van onze vakantie bleven. Zo heerlijk tot rust gekomen en genoten van de goede sfeer, de ruimte, de prachtige camping, de gevarieerde omgeving, de roodborstjes, eekhoorn, hertjes in de buurt en nog zoveel meer! We zijn enorm verwend en Gerrit-Jan en Manita stonden steeds voor ons klaar. Wij wensen hen een zeer succesvolle carrière als campingbaas en bazin, en hebben er alle vertrouwen in dat ze dit heel goed kunnen!!

Uno en Ellen  

Hallo Manita en Gerrit Jan,

We hebben genoten op jullie prachtige camping. Toen we kwamen konden we nog een mooie plek kiezen met schaduw en zon.
Heerlijk gezwommen in het zwembad met uitzicht op de prachtige bloemen die iedere morgen liefdevol verzorgd werden door Manita en in diezelfde tijd zorgde Gerrit Jan dat er vers brood gehaald werd.
Ook twee keer per week was er een gezamenlijke maaltijd en konden we genieten van jullie kookkunsten en de gezelligheid van de andere campinggasten.
Kortom een fijne camping om nog eens terug te keren.
Veel succes de komende jaren!

Groeten,Uno en Ellen

Leon  

Tweede keer op Marcassin. Dan weet je wat je gaat zien, echter, met nieuwe eigenaren. Manita en Gerrit-Jan. Eerste seizoen, dus 'draaiend maken'. Of houden, beter gezegd. De nieuwe eigenaren hebben hier en daar al een beetje een eigen stempel gezet, verder is Le Marcassin wat we verwachtten: kleinschalig, leuke plaatsen, informeel en rust. Wellicht minder voor kinderen, maar da's een keuze, niks mis mee. Niks voor kinderen? Als die een beetje fantasie hebben mogen ontwikkelen in hun opvoeding, is er genoeg te doen voor hun, takjes, bladeren, hut maken? Een (re)animatieteam is er (gelukkig) niet. Keuzes! Nee, zoals Ad en Hedwig een plekje hadden naar ons zin, zo hebben Manita en Gerrit-Jan dat ook. Blijvertje!

Esther en Leo  

Wij waren in juli 7 dagen op de camping van Manita en Gerrit-Jan, de nieuwe eigenaren van deze knusse en leuke camping, die prima verzorgd is: goed sanitair, buitendouche’s en een mooi zwembad. We hebben een heerlijke week gehad.
We werden heel vriendelijk ontvangen, rondgeleid en konden (gelukkig) nog kiezen uit een aantal plaatsen, mét of zonder zon.
Door het enigszins forse formaat van de caravan moest er iets gesnoeid worden en ook dát werd direct aangepakt. Tijdens de table d’hôte leerden we direct een aantal andere gasten kennen, het was heerlijk en leuk.
Echter de tocht met de caravan terug omhoog leverde vanuit onze plaats een aantal “knelpunten” op. Maar het is gelukt om weer boven te komen.
We hadden al gehoord dat er een andere uitgang gebruikt kon worden via het land van een naburige boer, klopt dat? Wij hadden daar op dat moment niet aan gedacht.
Áls jullie om tips vragen: verruim het pad enigszins op de jullie inmiddels bekende plaatsen. Wij zullen vast niet de enige gasten zijn met een grote caravan. Of benut zo mogelijk het ruimere pad van de buurman, als dat inderdaad kan.
Wij komen in elk geval heel graag terug en hebben al reclame voor le Marcassin gemaakt.
We wensen jullie op alle fronten succes en hopen dat jullie nog heel veel tevreden gasten mogen ontvangen.
Hartelijke groet van Esther en Leo

Christien en Jan  

In juni stonden we met onze caravan 10 dagen op deze prachtige camping!
Bij Ad en Hedwig ( de vorige eigenaren) voelden we ons altijd thuis. Gelukkig is dat ook bij de nieuwe eigenaren Manita en Gerrit Jan. We hebben een heerlijke vakantie gehad en kijken op een fijn verblijf terug!

Ilse en Ronald  

Begin juli 2022 zijn we aangekomen op Marcassin,we werden hartelijk en liefdevol ontvangen door Manita en Gerrit Jan, we hebben een tour door de camping gekregen met de nodige uitleg, meteen de beschikbare plekken bekeken van in de zon tot volledig in de schaduw, verscholen in de natuur of een open plek. Wat ons meteen opviel was de intense rust en veel groen. Het is een soort van thuis komen….het is onze eerste keer maar voelde al zo vertrouwd!
Sanitair is schoon en buiten douches zijn geweldig én met dat uitzicht begint je dag goed. Zwembad, ligbedden, de bieb, broodservice, zijn allemaal top, de mappen met info voor wandelingen en wat te doen in de omgeving maakt het heel makkelijk om uitstapjes te plannen.
Het is een camping waar je tot rust komt, maar ook zeker voor de sportieveling een aanrader, wandelen, fietsen kanovaren, zwemmen aan de Dordogne en de mooie fotogenieke stadjes niet te vergeten.
Ook zeker geschikt voor kleine kinderen die met papa en mama een plons kunnen nemen in het zwembad en een afgeschermd terrein geeft veiligheid. Er is geen animatie camping( joepie)maar geeft de geest weer ruimte om eens lekker te niksen, een spelletje te doen boekje te lezen en hangmat hangen…ff een goed gesprek en de natuur te ontdekken!!!
We zijn positief verrast en komen graag weer terug op dit mooie paradijsje en de eigenaren voelen goed aan wat een mens nodig heeft … ga zo door !
Liefs Ronald en Ilse ( de space-runner kampioenen)

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies