Koen en peggy  

Manita en Gerrit Jan
We hebben enorm genoten van ons verblijf op de camping.het rode huisje vonden we super,en het terras achter het huisje was zalig vertoeven.de camping is klein,gezellig ,rustig en het zwembad heel leuk.de bibliotheek vond ik ook heel leuk en ook de wandelingen die in de map zitten.
Het avondmaal was lekker en niet duur,ook tof dat we iedere dag verse baguette hadden die Gerrit Jan haalde.
De omgeving is mooi,rustig en heel veel natuur. De camping is gemoedelijk en jullie zijn heel behulpzaam,alles was proper en de buiten douches zalig.
Onze hond was ook zeer welkom en graag gezien door iedereen.
We hebben een heel leuke vakantie gehad,wat 1 week was is 2 weken geworden .
We komen zeker nog terug
Veel succes verder en jullie zijn goed bezig.

Ellen en Guus  

Manita en Gerrit Jan,
We hebben genoten op jullie camping. We waren van plan om een paar dagen te blijven, maar dat werden ruim twee weken. En het was moeilijk om te besluiten om verder te gaan. Wat een prachtig terrein. Schaduw of zon naar keuze op ruime staanplaatsen; wakker worden met de zang van de wielewaal en vooral de nachtegaal; mooi schoon sanitair; brood service. Keuze om mee te doen aan het sociale leven op de camping of je heerlijk af te zonderen als ultime rustzoeker. Mooie fietstochten in de omgeving voor de sportieve fietser of E-biker.
Veel succes met jullie eeste seizoen op de camping. We hopen zeker terug te kunnen komen.

Benno en Ingrid  

Voor de 11e keer naar Le Marcassin, benieuwd wat ons te wachten staat nu de camping overgenomen is. Gerrit Jan en Manita blijken prima opvolgers te zijn van Ad en Hedwig. Wij voelden ons weer helemaal thuis op deze heerlijk rustige camping. Fijn zwembad met ligbedden, eenvoudig sanitair, maar prima schoongehouden en mooie plekken om je caravan, tent of camper te plaatsen. . Wij komen graag weer terug en wensen Gerrit Jan en Manita veel succes!

Rit en Bart  

Een lekker rustige vakantie genoten in juni 2022. De camping was nog niet lang open door de nieuwe eigenaars. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het was er super proper en heel verzorgd. We zaten in het gele huisje met alles er op en er aan.
Nog heel veel succes gewenst!

marleen en eric uit antwerpen  

onze eerste en zeker niet de laatste keer dat wij dit paradijsje hebben bezocht,ontzettend lieve hartelijke ontvangst van de nieuwe eigenaren gerrit-jan en manita, nog een echte natuurlijke authentieke naturistencamping met toch de nodige voorzieningen, proper sanitair, mooi verzorgd zwembad, ruime plaatsen en naar keuze met zon of schaduw, wij wensen hen een schitterende toekomst en verwachten dat ze hun droom zullen verwezenlijken, het ga jullie goed!

Adriaan Klaase  

Ik heb ruim een week doorgebracht op deze intieme camping met zowel besloten als open plaatsen. Dit was het eerste seizoen voor de nieuwe sympathieke eigenaren Manita en Gert-Jan die alles in het werk stellen om je er thuis te laten voelen en je een fijn verblijf te bezorgen. Manita en Gert-Jan bedankt heel veel succes en tot de volgende gelegenheid.

Erik van den Born  

De nieuwe eigenaren van Le Marcassin, Gerrit Jan en Manita, hebben ons begin juni een mooie week bezorgd. Het zijn no-nonsense doorpakkers om de camping netjes te onderhouden en gastvrije mensen waar we zeker nog weer terug komen. Zoals we dat bij Ad en Hedwig ook deden. Eigenaren wisselen, maar de sfeer bij Marcassin is nog dezelfde. Een knusse camping met een X-factor.

Paulien en Erik, juni 2022

Meekes  

Fijne rustige camping met attente eigenaren (kinderbadje voor mijn hond die het te warm had!).
Prettige sfeer, ook tijdens maaltijden voor de gasten, met smakelijk eten.
veel succes Gerrit Jan en Manita!

Ton en Rietje Smal en hondje G  

We hebben een heerlijke week in de natuur gehad. Het zwembad is heerlijk na de warmte van de zon of gewoon s morgens vroeg je bedje uit even zwemmen. De plekken geven je een gevoel van privacy en prachtige vergezichten. Heerlijk om vanuit de camping mooie wandeltochten te maken. De routes zijn goed beschreven, zo prachtig lopen door de korenvelden met klaprozen omringt door notenbomen. En dan lunch in het dorp hoe geweldig wil je het hebben. De gezamenlijke maaltijden zijn echt een feestje op zich met heerlijk biologische producten. Gerrit Jan en Marita weten een sfeer neer te zetten van het goede vrije leven.
Ik heb heel veel inspiratie opgedaan voor nieuwe schilderijen. En zelfs op de camping heb ik geschilderd. Deze schilderijen zijn echt juweeltjes geworden. Je vindt ze op mijn website www.RietjeArt.nl Ik ben benieuwd of je de sfeer herkend.

We hebben de ons verblijf als zeer prettig ervaren.

Namens Ad  

Nieuwe eigenaren op camping Le Marcassin
Le Marcassin is een kleinschalige, rustige camping met ruime plekken, altijd schoon sanitair, veel natuur, een prachtig zwembad, genoeg privacy en volop mogelijkheden om het gezellig met elkaar te hebben. Ad en Hedwig hebben jaren met veel liefde en passie vorm gegeven aan de sfeer en mogelijkheden op deze camping.
Ze zijn dankbaar dat in de jaren dat het hun camping was, zoveel gasten de weg naar Le Marcassin wisten te vinden (vaak zelfs meerdere jaren achter elkaar). Dankbaar ook voor het vertrouwen dat in hen gesteld werd en de vele zeer lovende kritieken die in dit gastenboek geuit werden.
De camping is dit jaar verkocht aan Gerrit Jan Griepsma en Manita van der Linden en blijft gelukkig een naturistencamping. Vol vertrouwen zien we onder hun beheer een mooie tijd voor Le Marcassin tegemoet. Het gastenboek is nu weer leeg, zodat ook Gerrit Jan en Manita mooie recensies in ontvangst kunnen nemen. We wensen hen en Le Marcassin een zeer mooie toekomst toe.

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies