Esther en Leo  

Wij waren in juli 7 dagen op de camping van Manita en Gerrit-Jan, de nieuwe eigenaren van deze knusse en leuke camping, die prima verzorgd is: goed sanitair, buitendouche’s en een mooi zwembad. We hebben een heerlijke week gehad.
We werden heel vriendelijk ontvangen, rondgeleid en konden (gelukkig) nog kiezen uit een aantal plaatsen, mét of zonder zon.
Door het enigszins forse formaat van de caravan moest er iets gesnoeid worden en ook dát werd direct aangepakt. Tijdens de table d’hôte leerden we direct een aantal andere gasten kennen, het was heerlijk en leuk.
Echter de tocht met de caravan terug omhoog leverde vanuit onze plaats een aantal “knelpunten” op. Maar het is gelukt om weer boven te komen.
We hadden al gehoord dat er een andere uitgang gebruikt kon worden via het land van een naburige boer, klopt dat? Wij hadden daar op dat moment niet aan gedacht.
Áls jullie om tips vragen: verruim het pad enigszins op de jullie inmiddels bekende plaatsen. Wij zullen vast niet de enige gasten zijn met een grote caravan. Of benut zo mogelijk het ruimere pad van de buurman, als dat inderdaad kan.
Wij komen in elk geval heel graag terug en hebben al reclame voor le Marcassin gemaakt.
We wensen jullie op alle fronten succes en hopen dat jullie nog heel veel tevreden gasten mogen ontvangen.
Hartelijke groet van Esther en Leo

Christien en Jan  

In juni stonden we met onze caravan 10 dagen op deze prachtige camping!
Bij Ad en Hedwig ( de vorige eigenaren) voelden we ons altijd thuis. Gelukkig is dat ook bij de nieuwe eigenaren Manita en Gerrit Jan. We hebben een heerlijke vakantie gehad en kijken op een fijn verblijf terug!

Ilse en Ronald  

Begin juli 2022 zijn we aangekomen op Marcassin,we werden hartelijk en liefdevol ontvangen door Manita en Gerrit Jan, we hebben een tour door de camping gekregen met de nodige uitleg, meteen de beschikbare plekken bekeken van in de zon tot volledig in de schaduw, verscholen in de natuur of een open plek. Wat ons meteen opviel was de intense rust en veel groen. Het is een soort van thuis komen….het is onze eerste keer maar voelde al zo vertrouwd!
Sanitair is schoon en buiten douches zijn geweldig én met dat uitzicht begint je dag goed. Zwembad, ligbedden, de bieb, broodservice, zijn allemaal top, de mappen met info voor wandelingen en wat te doen in de omgeving maakt het heel makkelijk om uitstapjes te plannen.
Het is een camping waar je tot rust komt, maar ook zeker voor de sportieveling een aanrader, wandelen, fietsen kanovaren, zwemmen aan de Dordogne en de mooie fotogenieke stadjes niet te vergeten.
Ook zeker geschikt voor kleine kinderen die met papa en mama een plons kunnen nemen in het zwembad en een afgeschermd terrein geeft veiligheid. Er is geen animatie camping( joepie)maar geeft de geest weer ruimte om eens lekker te niksen, een spelletje te doen boekje te lezen en hangmat hangen…ff een goed gesprek en de natuur te ontdekken!!!
We zijn positief verrast en komen graag weer terug op dit mooie paradijsje en de eigenaren voelen goed aan wat een mens nodig heeft … ga zo door !
Liefs Ronald en Ilse ( de space-runner kampioenen)

Koen en peggy  

Manita en Gerrit Jan
We hebben enorm genoten van ons verblijf op de camping.het rode huisje vonden we super,en het terras achter het huisje was zalig vertoeven.de camping is klein,gezellig ,rustig en het zwembad heel leuk.de bibliotheek vond ik ook heel leuk en ook de wandelingen die in de map zitten.
Het avondmaal was lekker en niet duur,ook tof dat we iedere dag verse baguette hadden die Gerrit Jan haalde.
De omgeving is mooi,rustig en heel veel natuur. De camping is gemoedelijk en jullie zijn heel behulpzaam,alles was proper en de buiten douches zalig.
Onze hond was ook zeer welkom en graag gezien door iedereen.
We hebben een heel leuke vakantie gehad,wat 1 week was is 2 weken geworden .
We komen zeker nog terug
Veel succes verder en jullie zijn goed bezig.

Ellen en Guus  

Manita en Gerrit Jan,
We hebben genoten op jullie camping. We waren van plan om een paar dagen te blijven, maar dat werden ruim twee weken. En het was moeilijk om te besluiten om verder te gaan. Wat een prachtig terrein. Schaduw of zon naar keuze op ruime staanplaatsen; wakker worden met de zang van de wielewaal en vooral de nachtegaal; mooi schoon sanitair; brood service. Keuze om mee te doen aan het sociale leven op de camping of je heerlijk af te zonderen als ultime rustzoeker. Mooie fietstochten in de omgeving voor de sportieve fietser of E-biker.
Veel succes met jullie eeste seizoen op de camping. We hopen zeker terug te kunnen komen.

Benno en Ingrid  

Voor de 11e keer naar Le Marcassin, benieuwd wat ons te wachten staat nu de camping overgenomen is. Gerrit Jan en Manita blijken prima opvolgers te zijn van Ad en Hedwig. Wij voelden ons weer helemaal thuis op deze heerlijk rustige camping. Fijn zwembad met ligbedden, eenvoudig sanitair, maar prima schoongehouden en mooie plekken om je caravan, tent of camper te plaatsen. . Wij komen graag weer terug en wensen Gerrit Jan en Manita veel succes!

Rit en Bart  

Een lekker rustige vakantie genoten in juni 2022. De camping was nog niet lang open door de nieuwe eigenaars. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het was er super proper en heel verzorgd. We zaten in het gele huisje met alles er op en er aan.
Nog heel veel succes gewenst!

marleen en eric uit antwerpen  

onze eerste en zeker niet de laatste keer dat wij dit paradijsje hebben bezocht,ontzettend lieve hartelijke ontvangst van de nieuwe eigenaren gerrit-jan en manita, nog een echte natuurlijke authentieke naturistencamping met toch de nodige voorzieningen, proper sanitair, mooi verzorgd zwembad, ruime plaatsen en naar keuze met zon of schaduw, wij wensen hen een schitterende toekomst en verwachten dat ze hun droom zullen verwezenlijken, het ga jullie goed!

Adriaan Klaase  

Ik heb ruim een week doorgebracht op deze intieme camping met zowel besloten als open plaatsen. Dit was het eerste seizoen voor de nieuwe sympathieke eigenaren Manita en Gert-Jan die alles in het werk stellen om je er thuis te laten voelen en je een fijn verblijf te bezorgen. Manita en Gert-Jan bedankt heel veel succes en tot de volgende gelegenheid.

Erik van den Born  

De nieuwe eigenaren van Le Marcassin, Gerrit Jan en Manita, hebben ons begin juni een mooie week bezorgd. Het zijn no-nonsense doorpakkers om de camping netjes te onderhouden en gastvrije mensen waar we zeker nog weer terug komen. Zoals we dat bij Ad en Hedwig ook deden. Eigenaren wisselen, maar de sfeer bij Marcassin is nog dezelfde. Een knusse camping met een X-factor.

Paulien en Erik, juni 2022

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies