Bep en Ans  

In één woord een PARADIJSJE, wat n gezellige ontvangst weer en een heerlijke plek met mooi uitzicht over het lager gelegen "dal".
Gewekt worden met vogelgefluit. Vlinders, stilte èn gezelligheid. Als je mee eet is geen moeite te veel om het je naar de zin te maken.
In 2008 was ik hier voor het laatst en was bang dat ik het te mooi voorgesteld had aan mn vriendin Bep. MAAR NIETS DAARVAN; we hebben weer heerlijke weken gehad. Met (electrische) vouwfietsen iedere dag gefietst. Naar VIDE GRENIERS (rommelmarkten), musea en ateliers geweest, gegeten , heel gezellig en lekker! Enkele keren gegeten bij Le Diable Fraise op 1,5 km afstand van de camping. Heerlijk eten voor een mooi prijsje. We blijven Nederlanders tenslotte....
Kortom leuke mensen ontmet. Bij het fijne zwembad gezeten, in de kleine bibliotheek, folders en fietsroutes gebruikt. We hebben genoten!!!
Als alles goed gaat komen we volgend jaar weer.
BEDANKT.
Bep en Ans juli 2015

Theo en Simone  

Onze vakantie begon de laatste week van mei, met de bedoeling om er een trek-vakantie van te maken, maar dat liep toch wel heel anders. Aangekomen op Le Marcassin, we werden door Ad welkom geheten, en kregen een lekker glaasje rode wijn aangeboden. Heerlijk. Het weer was lekker maar het liep nog niet over maar altijd beter dan in Nederland. Samen met Ad een plekje opgezocht en vervolgens zet Ad de caravan voor je op de plek. Fantastisch . De omgeving is werkelijk waar prachtig veel te zien en te doen. Op de camping zijn er wandelroute's aanwezig. Wij zelf golfen en dat is ook binnen een uurtje rijden van de camping heel goed te doen. Het weer werd steeds beter, en de gezelligheid op de camping nam ook toe. Door gezamenlijk maaltijden kom je ook snel in contact met je mede kampeervrienden. Zeker een aanrader. Het zwembad is een plaatje. Het water heerlijk. Maar kortom de trekvakantie was snel op zij gezet, want het weer zat mee en i.p.v een week werden het goed 3 weken, en daarna gingen we met pijn in ons hart weer richting Nederland. De camping is klein, schoon. Wij komen hier zeker nog weer terug. Dank voor de gastvrijheid.

Anny enWim  

5-6-2015

We hebben 'n heerlijk weekje bij jullie gehad, het weer werkte goed mee, en het zwembad was nog wel koud maar heerlijk verfrissend.
We werden s'morgens met vogelgezang wakker, en s'avonds er mee naar bed, het huisje is heel netjes en mooi.
Mooie omgeving waar veel te zien is, en vooral het plaatsje Domme.
Dit is een plekje om vaak wakker te worden.
Wij komen zeker terug.

Groetjes Anny en Wim

Robert en Janneke  


Nog even een berichtje van ons voor op de website.
We hebben genoten vorig jaar en kijken erg uit naar onze vakantie dit jaar, die alweer geboekt is bij jullie.
We zullen zeker weer genieten van de rust en het heerlijke zwembad. En natuurlijk ook van de mooie omgeving, de plaatsjes, de markten, de natuur. Heerlijk!
Een aanrader voor iedereen die van rust houd en een mooie natuur. Groetjes van ons , Robert en Janneke

E&T  

Beste Ad en Hedwig
We kozen Le Marcassin op de grens van Lot en Dordogne als eerste bestemming van onze vakantie, om uit te rusten. Wat hebben we het hier heerlijk gehad!
We hebben enorm genoten van het kleinschalige karakter, jullie ongeëvenaarde gastvrijheid en het prettige publiek van collega-rustzoekers. Geen moeite was jullie te veel om het ons, iedereen naar de zin te maken. Het We hebben genoten van de rust, het romantisch, dromerige uitzicht, de gezelligheid met de andere gasten tijdens de maaltijden en de WK-wedstrijden.
Door de weersvoorspellingen (ongewoon nat voor deze tijd van het jaar) zijn we met (pijn in het hart) vervolgens doorgereisd verder naar zuidelijker bestemming. Onderweg kregen we al spijt dat we doorgereisd waren, dat zegt wel genoeg, denken we.

We hopen jullie hier volgend jaar weer terug te zien!
Hartelijke groet, Els en Thijs

Irene L.J.Rhemrev-Klunder  

Afgelopen jaar kwamen wij eind mei op de camping aan waarna op de 1e dag mijn man voor de 2e keer weer in coma raakte. Wat volgde was eerst een opname in het ziekenhuis in Sarlat en daarna 14 dagen in Bordeaux.
Ad en Hedwig zijn daarbij voor mij van onschatbare waarde geweest. Zij hebben mij eerst naar Sarlat en daarna naar Bordeaux gebracht en voor onderdak gezorgd. Ik zal ze hiervoor altijd dankbaar zijn.
Kortom Ad en Hedwig zijn een geweldige gastheer/vrouw. Om op te bouwen.
Misschien tot komende zomer (dit hangt af van de gezondheid van mijn man).

Ap en Coba  


Een heerlije ontvangst door Ad met verse koffie en een fijne en rustige plek met een mooi uitzicht
mooie wandelingen gemaakt in de omgeving
we komen hier zeker weer terug

Piet Roberts  

Deze camping is een absolute aanrader voor mensen die van rust houden. Gelegen in een prachtige omgeving; dicht bij het mooie plaatsje Domme aan de Dordogne en enkele kilometers van het historische Gourdon. In het dorpje Nabirat (3 km. van de camping) kun je voor €13,- genieten van een menu du jour; in Payrignac (6 km.van de camping, aan een meer) zelfs voor €12,50. Je waant je hier echt in 'la France profonde'.
In de omgeving zijn er prachtige wandelingen te maken met verrassende uitzichten. Fietsmogelijkheden zijn er ook voldoende. In de zomermaanden zijn er mogelijkheden om in de omgeving klassieke concerten te bezoeken, die zeer de moeite waard zijn (echt een avondje uit).
De camping heeft een mooi zwembad, waar het zeer goed toeven is na een bezoek aan een dorp of stad, na een wandeling of een fietstocht. Ad Maas (de eigenaar)is een uiterst vriendelijke Brabander die je hartelijke verwelkomt en er voor zorgt dat je je meteen thuis voelt; tevens zorgt hij er voordat er 's morgens versgebakken brood is. Derhalve alle reden om dit pareltje met een bezoekje te vereren.

André en Josée  

We zijn er dit jaar voor het eerst geweest, maar het zal zeer zeker niet bij deze ene keer blijven!! We vonden het jammer om na 3 weken weer te moeten vertrekken!! Wat een fantastische camping! Vooral heerlijk rustig en prachtige campeerplekken. Het zwembad is ook erg ruim met heerlijke ligbedden. Ad doet echt alle moeite om het iedereen naar de zin te maken en dat lukt hem erg goed. Hij is zeer gastvrij en zorgt voor een goede sfeer!! Ook zorgt hij elke ochtend voor heerlijk vers brood. De omgeving is ook erg mooi en er zijn prima restaurantjes in de nabijheid. Kortom: helemaal geweldig, zeker als je van rust houdt.

Ad & Margriet  

Het enige wat ons rest zijn de vele foto,s, en de leuke herinneringen. We sluiten ons helemaal aan bij alle voorgaande positieve verhalen in dit gastenboek, iets negatiefs valt eenvoudigweg niet te verzinnen!
Met dank aan Ad,en via dit boek; groet aan allen die tijdens ons verblijf ook op de camping waren, waarbij we nog even speciaal terugblikken op het Leffe-uurtje dat we meebeleefden met Hendrik Jan de tuinman en vrouw, de verjaardag van Ad, der Hunter und seiner Oberleutnant und die Frau vom Hause, en de notenboomvrienden !

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!