Thea en Albert  

Alweer een week thuis van onze vakantie in Frankrijk. Onze eerste camping was Le Marcassin op aanraden van vrienden.
We werden hartelijk welkom geheten door Hedwig en Ad en onder het genot van een glaasje wijn vertelden zij over de camping.
Hedwig liet ons de vrije plaatsen zien en we hebben een heerlijk zonnige plaats gekozen met mooi uitzicht.
Het zwembad is heerlijk en het sanitair lekker schoon. Je moet zeker deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd. Prima verzorgd en gezellig. Zelfs na de tijd met elkaar muziek gemaakt en gezongen.
Kortom we hebben genoten en komen zeker nog eens terug.

peter en hetty jansen  

Wij zijn inmiddels weer even terug in Nederland en we denken met heel veel plezier terug aan de twee weken, die we in juni op Le Marcassin hebben doorgebracht.
Tot dan toe kampeerden wij altijd in een tent. Nu wilden we iets meer comfort, zoals een goed bed en een koelkast en bij slecht weer toch buiten op de veranda een glaasje wijn kunnen drinken.Maar wel het gevoel van kamperen behouden; voor gebruik van toilet en douche ga je gewoon naar het sanitairgebouwtje.
Die verwachting is met het gebruik van het blauwe huisje helemaal uitgekomen.Een aanrader voor kampeerders voor wie een tent net te weinig comfort biedt.
Le Marcassin is daarbij ook een aanrader. Ad en Hedwig zijn zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren van een mooi gelegen, rustige camping.

dINEKE EN LOURENS  

datum vergeten.
geschreven :maandag 13 juni 2016

dineke en lourens  

Wij zijn gisteren weer in Nederland aangekomen na een heerlijke vakantie op Le Marcassin.
We zijn er 3 weken geweest en hebben genoten van de mooie camping.
Wat een rust en wat een gezellige camping.

Veel lieve mensen ontmoet en wat hebben we lekker en gezellig gegeten met medekampeerders.

We hebben totaal geen hinder ondervonden op de Franse wegen.
Wij gaan nog wat nagenieten van de fijne weken.

Lucie duperray  

Bonjour
Nous sommes interesses par votre chalet jaune. Pouvez-vous nous dire s'il est disponible pour la derniere semaine de juillet?
Avec mes remerciements
Lucie Duperray

marieke & don  

Complimenten voor de voortreffelijke hulp bij een ongelukje. Wij seinden de kinderen: " Maak je niet ongerust, we staan op een bijzonder vriendelijke camping!"

Piet en Marijke Zwaneveld  


Onlangs hebben wij een heerlijke vakantie bij jullie doorgebracht. Prettige ontvangst, mooie zonnige plek, heerlijk (noten)brood, het zwembad, een buitendouche maar vooral jullie warme aanwezigheid heeft gemaakt dat wij ons thuis hebben gevoeld op jullie camping in de prachtige Dordogne. Ook hebben wij genoten van een heerlijke, door Ad gefabriceerde, maaltijd in een prettig gezelschap. Dank voor deze fijne onverwachte ervaring. Nu jullie fijne vakantie gewenst! vriendelijke groet,
Piet en Marijke Zwaneveld

Marie-José en Ruud Corveleijn  


Wat een prachtige site hebben jullie en wat zien de foto's er geweldig uit. Voor de eerste keer zien we het nieuwe sanitair. Mogen wij als buren een keer een rondleiding hebben op de camping, die wij van 10 jaar geleden kennen. Dat zouden we leuk vinden.

Mooie reacties ook in jullie gastenboek van zeer tevreden campinggasten. De tam tam vertelde ons, dat jullie onlangs volledig vol zaten (20 plaatsen bezet).

Wij wensen jullie nog vele voorspoedige jaren.

Jullie buren,
Ruud en Marie-José

J en J  

Le Marcassin de Saint Aubin is een heerlijke, gastvrije en rustige camping waar je kunt genieten!
Met elke ochtend verse (noten) brood wat Ad bij de bakker haalt (houtgestookte oven) en wat smaakt als een gebakje!
Veel bezienswaardigheden in een prachtige omgeving. Een aanrader!
J en J

Bep en Ans  

In één woord een PARADIJSJE, wat n gezellige ontvangst weer en een heerlijke plek met mooi uitzicht over het lager gelegen "dal".
Gewekt worden met vogelgefluit. Vlinders, stilte èn gezelligheid. Als je mee eet is geen moeite te veel om het je naar de zin te maken.
In 2008 was ik hier voor het laatst en was bang dat ik het te mooi voorgesteld had aan mn vriendin Bep. MAAR NIETS DAARVAN; we hebben weer heerlijke weken gehad. Met (electrische) vouwfietsen iedere dag gefietst. Naar VIDE GRENIERS (rommelmarkten), musea en ateliers geweest, gegeten , heel gezellig en lekker! Enkele keren gegeten bij Le Diable Fraise op 1,5 km afstand van de camping. Heerlijk eten voor een mooi prijsje. We blijven Nederlanders tenslotte....
Kortom leuke mensen ontmet. Bij het fijne zwembad gezeten, in de kleine bibliotheek, folders en fietsroutes gebruikt. We hebben genoten!!!
Als alles goed gaat komen we volgend jaar weer.
BEDANKT.
Bep en Ans juli 2015

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies