Meekes  

Fijne rustige camping met attente eigenaren (kinderbadje voor mijn hond die het te warm had!).
Prettige sfeer, ook tijdens maaltijden voor de gasten, met smakelijk eten.
veel succes Gerrit Jan en Manita!

Ton en Rietje Smal en hondje G  

We hebben een heerlijke week in de natuur gehad. Het zwembad is heerlijk na de warmte van de zon of gewoon s morgens vroeg je bedje uit even zwemmen. De plekken geven je een gevoel van privacy en prachtige vergezichten. Heerlijk om vanuit de camping mooie wandeltochten te maken. De routes zijn goed beschreven, zo prachtig lopen door de korenvelden met klaprozen omringt door notenbomen. En dan lunch in het dorp hoe geweldig wil je het hebben. De gezamenlijke maaltijden zijn echt een feestje op zich met heerlijk biologische producten. Gerrit Jan en Marita weten een sfeer neer te zetten van het goede vrije leven.
Ik heb heel veel inspiratie opgedaan voor nieuwe schilderijen. En zelfs op de camping heb ik geschilderd. Deze schilderijen zijn echt juweeltjes geworden. Je vindt ze op mijn website www.RietjeArt.nl Ik ben benieuwd of je de sfeer herkend.

We hebben de ons verblijf als zeer prettig ervaren.

Namens Ad  

Nieuwe eigenaren op camping Le Marcassin
Le Marcassin is een kleinschalige, rustige camping met ruime plekken, altijd schoon sanitair, veel natuur, een prachtig zwembad, genoeg privacy en volop mogelijkheden om het gezellig met elkaar te hebben. Ad en Hedwig hebben jaren met veel liefde en passie vorm gegeven aan de sfeer en mogelijkheden op deze camping.
Ze zijn dankbaar dat in de jaren dat het hun camping was, zoveel gasten de weg naar Le Marcassin wisten te vinden (vaak zelfs meerdere jaren achter elkaar). Dankbaar ook voor het vertrouwen dat in hen gesteld werd en de vele zeer lovende kritieken die in dit gastenboek geuit werden.
De camping is dit jaar verkocht aan Gerrit Jan Griepsma en Manita van der Linden en blijft gelukkig een naturistencamping. Vol vertrouwen zien we onder hun beheer een mooie tijd voor Le Marcassin tegemoet. Het gastenboek is nu weer leeg, zodat ook Gerrit Jan en Manita mooie recensies in ontvangst kunnen nemen. We wensen hen en Le Marcassin een zeer mooie toekomst toe.

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies