E&T  

Beste Ad en Hedwig
We kozen Le Marcassin op de grens van Lot en Dordogne als eerste bestemming van onze vakantie, om uit te rusten. Wat hebben we het hier heerlijk gehad!
We hebben enorm genoten van het kleinschalige karakter, jullie ongeëvenaarde gastvrijheid en het prettige publiek van collega-rustzoekers. Geen moeite was jullie te veel om het ons, iedereen naar de zin te maken. Het We hebben genoten van de rust, het romantisch, dromerige uitzicht, de gezelligheid met de andere gasten tijdens de maaltijden en de WK-wedstrijden.
Door de weersvoorspellingen (ongewoon nat voor deze tijd van het jaar) zijn we met (pijn in het hart) vervolgens doorgereisd verder naar zuidelijker bestemming. Onderweg kregen we al spijt dat we doorgereisd waren, dat zegt wel genoeg, denken we.

We hopen jullie hier volgend jaar weer terug te zien!
Hartelijke groet, Els en Thijs

Irene L.J.Rhemrev-Klunder  

Afgelopen jaar kwamen wij eind mei op de camping aan waarna op de 1e dag mijn man voor de 2e keer weer in coma raakte. Wat volgde was eerst een opname in het ziekenhuis in Sarlat en daarna 14 dagen in Bordeaux.
Ad en Hedwig zijn daarbij voor mij van onschatbare waarde geweest. Zij hebben mij eerst naar Sarlat en daarna naar Bordeaux gebracht en voor onderdak gezorgd. Ik zal ze hiervoor altijd dankbaar zijn.
Kortom Ad en Hedwig zijn een geweldige gastheer/vrouw. Om op te bouwen.
Misschien tot komende zomer (dit hangt af van de gezondheid van mijn man).

Ap en Coba  


Een heerlije ontvangst door Ad met verse koffie en een fijne en rustige plek met een mooi uitzicht
mooie wandelingen gemaakt in de omgeving
we komen hier zeker weer terug

Piet Roberts  

Deze camping is een absolute aanrader voor mensen die van rust houden. Gelegen in een prachtige omgeving; dicht bij het mooie plaatsje Domme aan de Dordogne en enkele kilometers van het historische Gourdon. In het dorpje Nabirat (3 km. van de camping) kun je voor €13,- genieten van een menu du jour; in Payrignac (6 km.van de camping, aan een meer) zelfs voor €12,50. Je waant je hier echt in 'la France profonde'.
In de omgeving zijn er prachtige wandelingen te maken met verrassende uitzichten. Fietsmogelijkheden zijn er ook voldoende. In de zomermaanden zijn er mogelijkheden om in de omgeving klassieke concerten te bezoeken, die zeer de moeite waard zijn (echt een avondje uit).
De camping heeft een mooi zwembad, waar het zeer goed toeven is na een bezoek aan een dorp of stad, na een wandeling of een fietstocht. Ad Maas (de eigenaar)is een uiterst vriendelijke Brabander die je hartelijke verwelkomt en er voor zorgt dat je je meteen thuis voelt; tevens zorgt hij er voordat er 's morgens versgebakken brood is. Derhalve alle reden om dit pareltje met een bezoekje te vereren.

André en Josée  

We zijn er dit jaar voor het eerst geweest, maar het zal zeer zeker niet bij deze ene keer blijven!! We vonden het jammer om na 3 weken weer te moeten vertrekken!! Wat een fantastische camping! Vooral heerlijk rustig en prachtige campeerplekken. Het zwembad is ook erg ruim met heerlijke ligbedden. Ad doet echt alle moeite om het iedereen naar de zin te maken en dat lukt hem erg goed. Hij is zeer gastvrij en zorgt voor een goede sfeer!! Ook zorgt hij elke ochtend voor heerlijk vers brood. De omgeving is ook erg mooi en er zijn prima restaurantjes in de nabijheid. Kortom: helemaal geweldig, zeker als je van rust houdt.

Ad & Margriet  

Het enige wat ons rest zijn de vele foto,s, en de leuke herinneringen. We sluiten ons helemaal aan bij alle voorgaande positieve verhalen in dit gastenboek, iets negatiefs valt eenvoudigweg niet te verzinnen!
Met dank aan Ad,en via dit boek; groet aan allen die tijdens ons verblijf ook op de camping waren, waarbij we nog even speciaal terugblikken op het Leffe-uurtje dat we meebeleefden met Hendrik Jan de tuinman en vrouw, de verjaardag van Ad, der Hunter und seiner Oberleutnant und die Frau vom Hause, en de notenboomvrienden !

Hedwig  

Een echte aanrader, deze kleine gemoedelijke camping in een landelijke heuvelachtige omgeving tussen de korenvelden en walnotenbomen!
Ik zag mensen enthousiast en verwaaid terugkomen van een heerlijke fietstocht (wel veel versnellingen of elektriek nodig!). Wij genoten vooral van kleinere wandelingen (tot 1,5 uur) in de directe omgeving. Een dagwandeling staat op mijn wensenlijstje.
In twee verschillende dorpjes in de buurt, hebben we tussen de arbeiders in een restaurantje kunnen genieten van een typische Franse 5 gangen-lunch (een aanrader!).
O.a. Domme en Sarlat (Dordogne)waren het bezichtige meer dan waard: qua historie, maar ook om de gezellige terrasjes, winkeltjes en markt. Maar er is véél meer te ontdekken in deze heerlijke regio (ook Lot).
Op de camping wachtte me daarna een verkoelend fijn zwembad waar na een heerlijke duik zowel in de zon als in de schaduw genoten kon worden van een boek uit de bibliotheek.
En heel basaal, en niet voor niets steeds benoemd: le patron draagt naast de zorg voor een goede sfeer ook zorg voor het sanitair: goed werkend en erg schoon!
Ik kom er graag terug, en niet op lange termijn!

Cecile D. van Agtmaal  

Naast de rust die het kleinschalige kwaliteitsterrein Le Marcassin uitstraalt en die er zeker ook te vinden is, waren het vooral de gastvrije en betrokken ‘propriétaire’ en de goede bibliotheek die mijn vakantie warmgekleurd hebben. Lezen in een goed boek, op een goede ligstoel bij een kraakhelder zwembad: wie wil er nog meer? Maar het waren ook de sympathieke campinggasten, die een terrein als dit vanzelf aantrekt, waar ik erg van genoten heb.

Nog het vermelden waard zijn: natuurlijk opgebouwd terrein, mooie staplaatsen in zowel zon als schaduw, elke dag vers brood en een omgeving met veel wandelgelegenheden, volop cultuur (vooral Gotiek en Renaissance in de architectuur) en veel fraaie markten en vide greniers.
Ik ben uiterst tevreden huiswaarts gegaan met het besluit om zeker weer terug te gaan. Het was overigens al mijn 3e keer.
U moet er zeker eens heen gaan.

Cecile van A.
juli 2012

Robert Dikkeboom en Janneke va  

Beste lezers,

Wat een heerlijke camping. We zijn vorig jaar ruim 4 weken geweest, het was heerlijk. We komen dit jaar beslist weer terug. Fantastisch zwembad, mooi uitzicht, goed en schoon sanitair, heel veel rust en wij hadden heel mooi weer. De omgeving is echt heerlijk, zo mooi groen, veel leuke plaatsjes om te bekijken, vaak met leuke marktjes. Ook veel kastelen en grotten en natuurlijk de Dordogne.
Kortom alles wat we willen. Ad tot gauw.
Vriendelijke groeten van Robert en Janneke

Berry en Jacobien Verlinden  

Beste lezers,

In augustus/september 2010 maakten wij met ons kleine vliegtuigje een tocht naar Portugal en Spanje. Op de terugweg Le Marcassin aangedaan, eigenlijk allen omdat er een vliegveld dicht in de buurt was; de camping kende we niet. Ad haalde ons van het vliegveld (Sarlat), leidde ons direct langs een supermarché voor de nodige inkopen, om ons vervolgens een plek aan te bieden op zijn schitterende camping. De bedoeling was dat we slechts 1 of 2 dagen zouden blijven. Het werden er 8. Wat een heerlijke tijd! Wat een gastvrijheid en een mooie omgeving. Beste Ad, we vliegen zeker weer eens langs, dan wel om te blijven natuurlijk.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand