marieke & don  

Complimenten voor de voortreffelijke hulp bij een ongelukje. Wij seinden de kinderen: " Maak je niet ongerust, we staan op een bijzonder vriendelijke camping!"

Piet en Marijke Zwaneveld  


Onlangs hebben wij een heerlijke vakantie bij jullie doorgebracht. Prettige ontvangst, mooie zonnige plek, heerlijk (noten)brood, het zwembad, een buitendouche maar vooral jullie warme aanwezigheid heeft gemaakt dat wij ons thuis hebben gevoeld op jullie camping in de prachtige Dordogne. Ook hebben wij genoten van een heerlijke, door Ad gefabriceerde, maaltijd in een prettig gezelschap. Dank voor deze fijne onverwachte ervaring. Nu jullie fijne vakantie gewenst! vriendelijke groet,
Piet en Marijke Zwaneveld

Marie-José en Ruud Corveleijn  


Wat een prachtige site hebben jullie en wat zien de foto's er geweldig uit. Voor de eerste keer zien we het nieuwe sanitair. Mogen wij als buren een keer een rondleiding hebben op de camping, die wij van 10 jaar geleden kennen. Dat zouden we leuk vinden.

Mooie reacties ook in jullie gastenboek van zeer tevreden campinggasten. De tam tam vertelde ons, dat jullie onlangs volledig vol zaten (20 plaatsen bezet).

Wij wensen jullie nog vele voorspoedige jaren.

Jullie buren,
Ruud en Marie-José

J en J  

Le Marcassin de Saint Aubin is een heerlijke, gastvrije en rustige camping waar je kunt genieten!
Met elke ochtend verse (noten) brood wat Ad bij de bakker haalt (houtgestookte oven) en wat smaakt als een gebakje!
Veel bezienswaardigheden in een prachtige omgeving. Een aanrader!
J en J

Bep en Ans  

In één woord een PARADIJSJE, wat n gezellige ontvangst weer en een heerlijke plek met mooi uitzicht over het lager gelegen "dal".
Gewekt worden met vogelgefluit. Vlinders, stilte èn gezelligheid. Als je mee eet is geen moeite te veel om het je naar de zin te maken.
In 2008 was ik hier voor het laatst en was bang dat ik het te mooi voorgesteld had aan mn vriendin Bep. MAAR NIETS DAARVAN; we hebben weer heerlijke weken gehad. Met (electrische) vouwfietsen iedere dag gefietst. Naar VIDE GRENIERS (rommelmarkten), musea en ateliers geweest, gegeten , heel gezellig en lekker! Enkele keren gegeten bij Le Diable Fraise op 1,5 km afstand van de camping. Heerlijk eten voor een mooi prijsje. We blijven Nederlanders tenslotte....
Kortom leuke mensen ontmet. Bij het fijne zwembad gezeten, in de kleine bibliotheek, folders en fietsroutes gebruikt. We hebben genoten!!!
Als alles goed gaat komen we volgend jaar weer.
BEDANKT.
Bep en Ans juli 2015

Theo en Simone  

Onze vakantie begon de laatste week van mei, met de bedoeling om er een trek-vakantie van te maken, maar dat liep toch wel heel anders. Aangekomen op Le Marcassin, we werden door Ad welkom geheten, en kregen een lekker glaasje rode wijn aangeboden. Heerlijk. Het weer was lekker maar het liep nog niet over maar altijd beter dan in Nederland. Samen met Ad een plekje opgezocht en vervolgens zet Ad de caravan voor je op de plek. Fantastisch . De omgeving is werkelijk waar prachtig veel te zien en te doen. Op de camping zijn er wandelroute's aanwezig. Wij zelf golfen en dat is ook binnen een uurtje rijden van de camping heel goed te doen. Het weer werd steeds beter, en de gezelligheid op de camping nam ook toe. Door gezamenlijk maaltijden kom je ook snel in contact met je mede kampeervrienden. Zeker een aanrader. Het zwembad is een plaatje. Het water heerlijk. Maar kortom de trekvakantie was snel op zij gezet, want het weer zat mee en i.p.v een week werden het goed 3 weken, en daarna gingen we met pijn in ons hart weer richting Nederland. De camping is klein, schoon. Wij komen hier zeker nog weer terug. Dank voor de gastvrijheid.

Anny enWim  

5-6-2015

We hebben 'n heerlijk weekje bij jullie gehad, het weer werkte goed mee, en het zwembad was nog wel koud maar heerlijk verfrissend.
We werden s'morgens met vogelgezang wakker, en s'avonds er mee naar bed, het huisje is heel netjes en mooi.
Mooie omgeving waar veel te zien is, en vooral het plaatsje Domme.
Dit is een plekje om vaak wakker te worden.
Wij komen zeker terug.

Groetjes Anny en Wim

Robert en Janneke  


Nog even een berichtje van ons voor op de website.
We hebben genoten vorig jaar en kijken erg uit naar onze vakantie dit jaar, die alweer geboekt is bij jullie.
We zullen zeker weer genieten van de rust en het heerlijke zwembad. En natuurlijk ook van de mooie omgeving, de plaatsjes, de markten, de natuur. Heerlijk!
Een aanrader voor iedereen die van rust houd en een mooie natuur. Groetjes van ons , Robert en Janneke

E&T  

Beste Ad en Hedwig
We kozen Le Marcassin op de grens van Lot en Dordogne als eerste bestemming van onze vakantie, om uit te rusten. Wat hebben we het hier heerlijk gehad!
We hebben enorm genoten van het kleinschalige karakter, jullie ongeëvenaarde gastvrijheid en het prettige publiek van collega-rustzoekers. Geen moeite was jullie te veel om het ons, iedereen naar de zin te maken. Het We hebben genoten van de rust, het romantisch, dromerige uitzicht, de gezelligheid met de andere gasten tijdens de maaltijden en de WK-wedstrijden.
Door de weersvoorspellingen (ongewoon nat voor deze tijd van het jaar) zijn we met (pijn in het hart) vervolgens doorgereisd verder naar zuidelijker bestemming. Onderweg kregen we al spijt dat we doorgereisd waren, dat zegt wel genoeg, denken we.

We hopen jullie hier volgend jaar weer terug te zien!
Hartelijke groet, Els en Thijs

Irene L.J.Rhemrev-Klunder  

Afgelopen jaar kwamen wij eind mei op de camping aan waarna op de 1e dag mijn man voor de 2e keer weer in coma raakte. Wat volgde was eerst een opname in het ziekenhuis in Sarlat en daarna 14 dagen in Bordeaux.
Ad en Hedwig zijn daarbij voor mij van onschatbare waarde geweest. Zij hebben mij eerst naar Sarlat en daarna naar Bordeaux gebracht en voor onderdak gezorgd. Ik zal ze hiervoor altijd dankbaar zijn.
Kortom Ad en Hedwig zijn een geweldige gastheer/vrouw. Om op te bouwen.
Misschien tot komende zomer (dit hangt af van de gezondheid van mijn man).

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies