Dujardijn Luc 09-09-19 18:47:06

hallo Arianne wij hebben in augustus fietsen met streken gedaan de Kempen het was een mooie vierdaagse tot in de puntjes verzorgd een geweldige ontvangst overal voor herhaling vatbaar ook de restaurants waren dik in orde en de b&b waren super en niet te vergeten de ontvangst bij jullie met vriendelijke groeten van ons en dank u vriendelijk voor de mooie foto groetjes

Chris en Ineke 20-08-19 21:55:30

Afgelopen weekend hebben wij met z'n vieren enorm genoten van de voortreffelijk georganiseerde fietstocht door de Kempen.Prachtige routes door bos, heide en leuke dorpjesDe 3 B&B s waren uitzonderlijk mooi en overal werden we gastvrij ontvangen. Heerlijk om na een fietstocht aan te komen en te zien dat je bagage al is gearriveerd. Tot in de puntjes verzorgd.Kortom: een aanrader!

Ineke 20-08-19 13:40:49

Afgelopen weekend hebben wij genoten van het perfect georganiseerde arrangement Fietsen met Streken. Prachtige locaties, heerlijk eten en leuke verrassingen. Kortom, een aanrader!

Herman &Ria 28-07-19 21:14:29

Hallo Arianne &HarryFietsen met streken !Gaan jullie dat doen ? maar dat is hartstikke leuk werd er gezegd Van de week zelf ondervonden !super super gaaf wat was dat leuk Overal een hartelijk en warm welkom ( soms 40 gr) Prachtige kamers aan alles was gedacht Heerlijk gegeten elke dag een andere formule Mooie fiets routes waar we zelf nooit zijn geweestBij eke B&B weer een andere verrassing En als eind verassing nog een schone fiets (bedankt Harry)Het was TOP!

Coen en Jose Jansen De Lier 25-07-19 19:08:13

Beste Arianne en Familie, Wat hebben wij genoten van vier dagen fietsen door de Kempen. Fijne ontvangst met streeklunch en verdere info van wat ons te wachten staat de komende dagen. Het werd 'n groot succes met B&B 's die er allen mochten zijn. Mooie routes in rustige omgeving echt met zorg in elkaar gezet. ook de bezienswaardigheden werden zeer gewaardeerd. Al met al 'n aanrader voor iedere fietsliefhebber die houdt van rust en het zijn in de natuur.

Marja en Arie de Bruine 22-06-19 15:25:12

Hallo, Arianne en familieWe hebben genoten van de Peel ,de heide, de bossen, de zandverstuivingen,alle B&B,s Hotel en alle service eromheen. Het was alles uitstekend, en een aanrader voor ieder die fietsend de natuur wil zien.

Chris en Willy 20-05-19 14:50:41

Zorgeloos genieten van een fietsvakantie, dan doe je dit met het arrangement " Fietsen met streken". Hartelijke ontvangst met een lekkere lunch, en van fietsroutes (beschrijving en kaart) tot verblijf in B&B, lunch, diner, alles inbegrepen en perfect voor je geregeld dank zij Arriane en familie. We genoten van deze fietsdagen in de Kempen, een echte aanrader. DOEN!! SUPPER arrangement!!

Marie en Gilbert 17-05-19 16:16:23

Hallo Arianne,
Dank je wel voor het organiseren van onze fietstocht in de Kempen !Wat een werk om alles zo correct neer te schrijven in het boekje !Het was leuk, de natuur is er fantastisch! De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam.De huisjes, de B&Bs waren heel gezellig, het eten was heel lekker, de service prima.Kortom meer moet dat niet zijn!Zeker voor herhaling vatbaar!Groetjes van ons en nogmaals dank !Marie en Gilbert

Ria en Ton uit Baarlo 13-08-18 15:58:30

Hallo Arianne en Harry,Bedankt voor de hele mooie dagen die jullie voor ons gecreëerd hebben in het prachtige Brabantse land. Na een hartelijke ontvangst kon het feest meteen beginnen en dat duurde wel 5 dagen lang. Fietsen, lekker eten, mooie natuur, gastvrije mensen, mooie B&B's en goede fietsen. Jammer dat het voorbij is en niet langer duurde. We hopen dat er nog veel mensen van genieten.

Toos en Jan uit Heibloem 10-08-18 17:42:41

Hallo Arianne,
We hebben genoten van de fietstocht door de Kempen en de verassende streken van jullie onderweg, zullen we niet verklappen, De ontvangst was geweldig en wat een enthousiasme straal je uit als je de uitleg over de gang van zaken van de tocht uitlegt. We stonden te popelen om te beginnen.De B&B 's waren geweldig, het eten onderweg verrassend en erg lekker. Geweldige routes door een fantastische omgeving waarbij het weer af en toe wat streken had, maar ook dat was prachtig.Bedankt voor een fantastische vakantie.
Toos en Jan

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies