Henk en Petra uit Vlierden 04-08-18 12:22:36

Hallo Arianne,
Na de hartelijke ontvangst met overheerlijke lunch waren onze verwachtingen hoog maar je hebt ze waargemaakt! Wat een verrassende b&b's met zeer goede verzorging, heerlijke maaltijden en vooral verrassende fietsroutes. De vele tips voor bezienswaardigheden waren zeer de moeite waard. Wat hebben we genoten, zelfs het weer was prachtig.

Emmy en Theo van der Zanden 22-07-18 13:14:41

Hallo Ariane ,
Wij hebben genoten van vijf dagen fietsen door de Peel.Het was een geweldige ervaring en alles super geregeld.Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen en de mooie streken die je ons geleverd hebt.
Groetjes Emmy Theo

Lievens Willylievens 21-06-18 20:47:18

Beste ArianneWe willen je nog eens bedanken voor die mooie week .We hebben er van genoten en willen het iedereen aanraden , we hebben maar een woord gewoon schitterend van dag een tot de laatste .Groeten Willy en Marie-Jeanne .

Patrick en Lieve Van Rompaey 19-04-18 19:22:46

Beste Arianne,
Het was weer een geweldige vakantie.Al de B&B waren weer picobello.De restaurants top.En het weer zat voor 200% mee.Vijf geweldige dagen met zonneschijn en warme temperaturen.

Ria en Leo 12-09-17 11:18:35

Vijf dagen De Kempen, dat was genieten van prachtige natuur, hele mooie B&B lokaties, hele vriendelijke mensen en lekker eten.Goed geregeld allemaal met, daar waar nodig, aangevulde routes. Op elke lokatie een "streek" van Arianne en zowaar ook eentje voor onderweg. Als je met z'n tweeen fietst staat er op de ene beschrijving: "voor het spoor links". En op de tweede staat: "voor het spoor rechts".Ja dat was even puzzelen natuurlijk. Niet gelijk bellen, want dit is een intelligentie test (dachten wij).We zijn er uit gekomen zonder hulp van anderen.In deze tijd van het jaar heerlijk rustig op de weg, weinig toeristen en veel bos en heide routes met zelfs een roedel runderen. Prachtig gezicht.Ja, wat nu? De Peel hebben we ook al gereden, dus Arianne, doe je best met misschien nog een andere route.We zijn benieuwd.Hartelijk dank voor alles en tot ziens.Ria en Leo.

Carla & Frans 09-08-17 10:14:58

Beste Arianne en Harrie,We hebben zelf "moeten" fietsen, voor de rest hebben we alleen maar hoeven te genieten van al het moois dat jullie via Fietsen met Streken aanbieden. Aan alles is gedacht en dat is dan tot in in de puntjes verzorgd. Het was een heerlijke vakantie, dank daarvoor.

Marjo Scheurwater 06-08-17 16:09:44

Wat een super leuke week hebben we weer gehad, zó goed verzorgd, én niet één keer verkeerd gereden 😉, dankjewel Ariane!🚲😁

bart en henny nelissen 03-08-17 19:47:15

We hebben echt genoten ,van het weer , de B&B's , de geweldige restaurants en de mooie fietstochtenmet met de goede uitleg.Kortom het was perfect geregeld. Een aanbeveling voor iedereen die fietsen houdt

Marijke Rodenburg 01-08-17 10:31:50

wat hebben we dit jaar weer genoten. Vorig jaar de Kempen en dit jaar de Peel gefietst.Mooie B&B, heerlijk eten en een prachtige route.Arianne, complementen voor de goede verzorging!!!!Heel hartelijk dank.

Bruno & Tine 20-04-17 10:34:39

Arianne,
prachtig georganiseerde fietsvakantie. Een zalige manier om de Nederlandse Kempen van A tot Z te ontdekken. Zou de Peel even mooi zijn ?Allemaal heel hartelijke mensen in de verschillende B&B's en ook de restaurants waren stuk voor stuk voltreffers. Elke keer anders, elke keer uniek, en elke keer top !Overigens was de laatste streek ook een geweldig fijne verrassing.Liefs, en nog veel succes.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies