Jan & Saskia 28-06-10 18:10:57

Wij zijn zojuist tereuggekomen en dan wordt ons toch nog een streek geleverd ! Erg leuk. Wij hebben een hele leuke vakantie gehad op het brabantse land. Gezellige mensen, goed eten, goed weer (ja ook dat wordt geregeld) goede accomodaties en werkelijk perfect geregeld tot in de details. Een echte aanrader. Gewoon doen !

Thea Kerstens 28-06-10 10:38:05

VERWENNEN dat is de grootste streek die ons is geleverd in deze dagen. We hebben met volle teugen genoten van de eerste tot de laatste minuut dankzij iedereen die hieraan meewerkt! We kijken er met veel plezier op terug en verheugen ons op de toekomst als er een nieuwe streek wordt aangeboden.

Familie Theys 07-06-10 10:59:06

Wij gaan al vele jaren samen op reis , maar dit hadden we nog nooit mogen ervaren , telkens aangename verrassingen, geweldig genoten van de mooie fietstochten, het mooie weer en de natuur. Wij zijn tevens culinair verwend , wat moet een mens nog meer hebben....Proficiat en Dank U wel Arianne

Wil en Geer Graber 21-05-10 11:04:54

Geachte mevr. v.d. Mierden,

Net terug van “Fietsen met Streken” ...

Wij hebben waarlijk genoten van de tocht ! Alles was perfect georganiseerd en het hat wel wat met tegenstellingen, zoals slapen in een eenvoudig, maar propere en vriendelijke B & B en ’s avonds in een super restaurant verwend te worden en ook nog per taxi vervoerd te worden.
Hetgeen beslist NIET wil zeggen dat de andere gelegenheden minder waren!
Schitterend waren ook de diverse “streken” (we gaan er niet op in, om geen verrassingen voor anderen te verstoren), inclusief de laatste ! Dit getuigd van een enorm oog voor het detail en liefde voor het vak en de klandizie.

Nogmaals onze hartelijke dank aan u beiden en aan hen die hieraan hun medewerking gegeven hebben.

Wij houden ons voor een nieuwe verrassingsroute aanbevolen !

Met vriendelijke groeten,


Wil en Geer Graber

Jan en Tineke Oomen & Peter en 18-05-10 20:08:04

Lang weekend van Hemelvaart genoten van het uitstekend verzorgd fietsarrangement. Verwend met fraaie verblijflocaties met goed verzorgd ontbijt door enthousiaste gastvrouwen en/of mannen. Geboft met het zonnetje vanaf zaterdag en het sporadisch spatje regen. Het werkt ook zeer ontspannen als je zo zorgeloos door de mooie Kempen mag fietsen. Een aanrader voor elke fietsliefhebber die zich een aantal dagen wil laten verwennen. En dan ook nog heerlijke streekproducten mee naar huis mogen nemen.

D&J.v.d.Zande 10-05-10 16:11:33

Het was een fijne beleving afgelopen week!
Goed verzorgd, Om over te doen. Vr.Gr.

Judith Romijn 04-05-10 21:23:54

Wat was het fantastisch, gelukkig zat het weer ook mee.

<< < 14 15 16 17 18
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies