Van Rompaey Patrick 12-04-17 22:15:36

Beste Arianne en Harry

Bedankt voor de mooie foto die we vandaag hebben ontvangen. Het was een geweldige 5 daagse.
Het culinaire en de fietstochten waren geweldig.
Ook hadden wij het mooie weer mee.
De B&B's en het hotel waren uistekend.
Wij komen zeker terug voor de Peel !!!

Met vriendelijke groeten,

Lieve, Patrick Van Rompaey - Lieve,Jan Daeleman

Maarten en Hannelore 11-04-17 21:02:03

Beste Arianne en Harry,
Dankjewel voor de prachtige foto als herinnering aan onze wel heel geslaagde fietsvakantie in De Kempen!
Alles was perfect geregeld, we hebben er met volle teugen van genoten.
Dankjewel voor het aanbod, en de goede ontvangst!

Marjo 30-08-16 11:28:10

Gisteren de laatste dag van fietsen in de Kempen gehad, super mooi weer, super georganiseerd, en Arianne, wat ken jij de mensen goed!! De aanwijzingen, lees 'lessen' van Harry zijn wel 'streng', hoor, we hebben Harry elke dag regelmatig genoemd, bijv bij het parkeren van de fietsen, het inpakken van de fietstassen Ik heb genoten!

Marijke 30-08-16 09:25:02

Ik ben gisteren thuis gekomen van een geweldige vakantie. Het was genieten en zit thuis op de bank nog na te genieten met een kopje thee. Alles is super geregeld tot in de puntjes. Ik kom zeker terug!!! Hartelijk dank Arianne en Harry. Heel veel complimenten!!!!

Maria 25-08-16 22:53:54
We hebben echt
genoten van fietsen met streken Alles was tip top in orde .Hele goede b&b
en de rest waren super .Het is een aangename manier om de streek te leren
kennen.Jullie doe dat super goed.doe zo voort Wij vertellen het verder

vele groetjes

Dhondt fernand en maria adriansens

Zeger & Jannie 22-08-16 21:20:45

We hebben een geweldige week gehad. Alles perfect geregeld. Fietsen in een schitterende omgeving met steeds verrassende streken. Dank aan Arianne & Harrie voor hun goede zorgen.

Coby 04-08-16 22:53:47

Geweldig, wat hebben we genoten. Heerlijke fietstochten, goed verzorgd met alles erop en eraan. Zeker een aanrader. Een pluim voor Arianne en Harry. Groet, Frans, Margriet, Jan en Coby

Lode en Lieve 03-08-16 21:01:09

dag Arianne ,We hebben er van genoten: de Peel vlakbij huis en meer dan de moeite.Mooie tochten, overal goede ontvangst en alles prima geregeld.We popelen om door jouw ogen ook onze Kempen te herontdekken.Lode en Lieve

Simonne en Denis, Luc en Erna 02-08-16 11:35:13

Beste Arianne en Harry,We genoten vorige week van een prachtige vijfdaagse 'Fietsen met streken in de Peel'. Het was een prachtweek!Vriendelijke en gastvrije mensen, prachtige B&B's, fietsen door de mooie natuur en gezellige dorpen. Niet te vergeten: de super lekkere en verfijnde diners! ZALIG!Wij denken aan een vervolg en wensen jullie nog heel veel succes met deze prachtige formule!

Joke en Joost 27-07-16 20:17:22

Lieve Arianne en HarryWat hebben wij WEER genoten van jullie georganiseerde fietsvakantie in Brabant!Deze keer fietsten wij Fietsen met Streken 2 en 3 jaar terug Fietsen met Streken 1.Beide keren was het fantastisch geregeld door jullie…..Harry de fietsen en Arienne de B&B.Toptoptop hoor, alles was perfect!!!Hele goede beschrijvingen en leuke tips van bezienswaardigheden onderweg om even aan te doen.De B&B adressen waren heel mooi en de gastvrouw en heren heel gastvrij en zeker ook heel enthousiast, wat het verblijf bij hun tot een feest maakte!!!Al met al was dit een fietsvakantie in het mooie Brabant die wij iedereen kunnen aanbevelen.Lieve groetjes van Joke en Joost Bakkum uit Egmond-Binnen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies