Croonen Sabine 02-05-16 22:42:32

Wat een fantastische vakantie! De eerste maal FMS maar we zijn het unaniem eens, volgend jaar doen we nr 2. Een paar dingetjes liepen even fout (of waren dat ook streken) maar die werden direct weer rechtgezet. We zijn echt verwend geweest en houden een warm gevoel over aan onze vakantie. Bedankt aan alle gastvrouwen en gastheren en een bijzondere dank aan een fantastische madam, Ariane4 Belgische dames, Lutgart, Marina, Nancy, Sabine

Jan, Rita, Co en Marian 02-05-16 22:17:07

Negen jaar geleden Fietsen met Streken 1 gedaan. De hoogste tijd voor nummer 2. We hebben weer ontzettend genoten, fantastische B&B's en Hostellerie, prachtige locaties en zeer enthousiaste mensen, Riny en Martien, Yvon en Peter, Nicole en Roy en Wim, bedankt voor het warme onthaal, heerlijke ontbijt en lunch en de leuke streken. Heerlijk gegeten in verrassende restaurants het was echt genieten. Arianne en Harry het was meer dan dik voor mekaar. Bedankt, het was top!Groeten van Jan en Rita, Co en Marian

Els en Hans 29-04-16 20:57:46

Net als vorig jaar hebben we weer 5 geweldige dagen beleefd. Wel anders omdat een van ons geblesseerd raakte, maar niet minder leuk. Alles geweldig geregeld, dikke pluim voor jullie!!! Paula, Marc, Hans en Els.

Ria en Leo Silvis 28-09-15 10:58:44

"Fietsen met wat ? ........... " "Fietsen met streken". Maar wat is dat; nooit van gehoord!Raar eigenlijk dat je als min of meer ervaren fietser nog nooit hebt gehoord van deze prachtig georganiseerde fietstocht. Daar is dus nu een eind aangekomen en het is moeilijk niet in herhaling te vervallen als je alle andere berichten in dit gastenboek leest. Wij hebben natuurlijk ook genoten van de B&B's die allemaal van hoge kwaliteit zijn met aardige, gedreven eigenaren. Maar wat nog meer indruk gemaakt heeft is de natuur; die is in de herfst ongelooflijk mooi en er zijn maar weinig toeristen die je in dit jaargetij nog tegenkomt. Nog een opmerkelijk feit: als laatste overnachting kwamen wij bij hotel Van Gaelen aan. Nu hebben wij al de nodige hotels van binnen gezien en eigenlijk geven we de voorkeur aan B&B's als we een fietstocht maken.Maar Van Gaelen is wel een pareltje, prachtige inrichting die zijn authentieke stijl heeft behouden ondanks een grondige renovatie die de nieuwe jonge bedrijfsvoerders hebben uitgevoerd. Tel daar de kwaliteiten van de kok bij op en je zou willen dat Michelin hier eens langs zou komen.Voor het hele arrangement geldt eigenlijk maar een kwalificatie: TOPDank je wel Arianne en graag tot ziens.

Jaap de Bonte, Jannie en Annek 15-09-15 19:43:22

Wij begrijpen alle superlatieven uit het gastenboek, want wij hebben het zelf ook zo ervaren.Van de vriendelijke, gastvrije ontvangst bij Arianne en Harry via de prachtig gelegen B&B's tot de culinaire verrassingen, het was allemaal werkelijk grandioos.
Als klap op de vuurpijl troffen wij de enige mooie week weer in lange tijd, en was het ideaal fietsweer.Wij hebben genoten. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk dank, in het bijzonder de super organisator en hartelijkste gastvrouw ooit: Arianne.
Jaap de Bonte, Jannie en Anneke van Rumpt

Kees en Hanneke Labots 04-09-15 14:27:12

2 weken geleden hebben wij genoten van fietsen met streken 2. Wat een prachtige tocht en alles er om heen was geweldig geregeld! Dank voor de laatste streek. Super...Onze waardering is heel groot!!Een aanrader!! Kees en Hanneke

Wim en Mia 31-08-15 20:32:36

Arianne en Harry, Dit was de 4e keer fietsen met streken. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Leuk dat fietsen met streken 1 zoveel veranderd is. Nu was het voor ons toch op veel plaatsen weer helemaal nieuw. Geweldig leuke restaurants met super eten. Dankjewel en tot ziens. Wim en Mia.

geke, jan, ietje en john 24-08-15 11:15:35

Arianne en Harry,
zoals gisteren al gezegd: het was een fietsvakantie met een GOUDEN RANDJE dankzij jullie perfecte organisatie. Wij komen zeker terug om Streken 2 te beleven. Vrolijke groet van ons.

Marinus en Joke arthur en marg 22-08-15 19:05:59

Ha Arianne en Harry,
Wat was het vreselijk LEUK!!!!! fietsen, (vr)eten, fietsen, eten in het bos met je lunchbox....weer fietsen en dan al die leuke B&B's..... De mooie natuur, de super uit gestippelde route's en dan al die STREKEN😄, het was heerlijk! Vooral de laatste streek konden we erg waarderen...😄, kortom we komen terug voor deel 2!!Groeten vanuit De Lier

Fam Zwinkels, Fam van Os 22-08-15 14:13:30

Arianne , Harry
We houden het kort maar krachtig.Geweldig, fietsen met streken ,en deze mensen zijn zeer behulpzaam en gastvrij tot in de puntjes geregeld.Als je van fietsen en eten en drinken houd is dit een echte aanrader wij hebben een heerlijke tijd gehad .
met vriendelijke groet,Fam Zwinkels, Fam van Os
s-gravenzande

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 



- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies