Leon 26-06-10 20:00:51

Ik kom even langs om jouw foto's te bekijken van Schotland. Werkelijk prachtige locaties heb je weten te vinden. Ze stralen allemaal de sfeer uit wat ik mij bij Schotland voorstel.Als ik een puntje van kritiek mag geven, het valt mij op dat op elke foto in de wolken fel uitgebeten stukken zitten> Kan door de bewerking komen over er zit teveel overbelichting in.

Groeten en veel fotoplezier.

René van Bree 17-04-10 21:14:05

Hoi Leo, wat een toeval. Ik ga in juni voor de 2e keer naar Zakythos op vakantie. Ik zit dus even op de Zakythos-startpagina te kijken en daarop staat ineens een foto van jou! Hardstikke leuk man, wat een mooie hobby heb je. Gaat alles goed verder met je? Ook ik doe nu o.a. hardlopen en fietsen op de racefiets. Ik ben in voorbereiding op de Roparun in mei als loper voor mijn werkgever Ahoy Rotterdam. Leuk zo weer eens een oud Piershillenaar te zien. Misschien tot ziens op een reunïe van de voetbal. Het ga je goed, groet René.

Ton van der Heijden/Woerden 13-04-10 14:55:36

Hi Leo
Schitterende foto"s !!
Heb je nog wel tijd voor je zaak
Wij zitten nu 8 hoog en heb nog steeds het gevoel in Alcatraz te zitten. Verhuizen dan ook eind van het jaar naar Rijswijk. Beetje oude omgeving en niet ver van zee.
All the best
Ton

Rikie en Bert Posthuma 19-11-09 22:05:08

Hoi Gerrie en Leo

Zojuist foto's Westkust Amerika bekeken.
Supergaaf, wat een prachtige foto's, onze complimenten.
Wij hebben ongeveer dezelfde reis gemaakt en net als jullie ontzettend genoten, ook hebben wij mooie foto's, maar ze halen niet het niveau van die van jullie.
We hebben heel goede herinneringen aan Amerika en willen er zeker nog een keer naar toe.

Ik spreek Gerrie wel weer op de Meergaarden, tot kiekus, groeten Bert + Rikie

Rob 04-11-09 16:04:32

Hey Leo,

ook de foto's uit Amerika zien er weer superstrak uit!!!

Gr Rob.

Marion 03-11-09 16:42:36

Hoi Leo,

Het was weer even genieten van de mooie foto's en voor sommige voor mij een en al herkenning. De foto's zijn (zoals ik gewend ben) supergaaf. De vrolijkste foto vind ik nr. 17 Ballooning en meest facinerende foto vind ik nr. 31 Lower Canyon.
Kijk uit naar je boek.

Groetje Marion

FIJKJE DRENTEN 27-10-09 23:38:51

Hallo Leo en Gerrie.
Eindelijk iemand van de familie Drenten in het gastenboek. Dank jullie voor de uitnodiging om de foto's te bekijken.
Het was een schitterende zeer plezierige veelzijdige rondreis over de wereld.Wat een belevenis. Heb er wel een aantal keren over gedaan om alles van de afgelopen jaren te bekijken. De site is prachtig. Groetjes Fijkje.


Jan Visser 19-10-09 18:35:29

Hallo Leo,

Je hebt een mooie serie neergezet. Zoals je wel zult begrijpen ben ik niet zo dol op foto's van die grote Amerikaanse steden. Als natuurliefhebber vind ik de foto van Highway One erg geslaagd en natuurlijk de foto's van Mono Lake (11,12,13 en 14). Schitterend! Verder Capitol Reef Natural Bridge en Arches North Window. Bij Page - Horse Shoe Bend heb ik ook gestaan en waar jij mooi weer had, had ik pech, alles grauw en druilerig. De mooiste foto vind ik zonder meer die van Page-Lower Canyon (31). Het licht op die rotsen en de structuur is echt schitterend. Met alle respect voor de persoon op de voorgrond (je zoon?), zou ik toch nog een tweede foto gemaakt hebben, maar dan zonder mensen.

Met vr. gr., Jan

Peter en Ada 18-10-09 19:50:05

Ha Leo,
Prachtige foto's hoor. Uitvergroten, op canvas plakken en aan de muur hangen.
Groetjes Peter en Ada.

Dianne en stef 18-10-09 19:43:11

hey leo en gerrie,wat een mooie reportage van jullie reis.heb er van genoten of.......waren het gekochte kaarten(grapje)
nee hoor echt super mooi.

groetjes van ons

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies