Tineke van den Brink 05-01-17 13:47:48

Mooie, moderne website hebben jullie!

Jan de Mink 02-06-16 13:22:14

Mannen ik heb jullie gehoord in Nijverdal en gesproken mooi en zuiver gezongen .

Groeten geluidsman de Stuwzangers Vilsteren.

Ab Stolk 12-09-15 09:28:30

Als boekingsmanager van het Shantykoor Vlaardingen heb ik de afgelopen 13 jaar honderden optredens verzorgd. Natuurlijk zijn er altijd optredens die je goed blijft herinneren en een daarvan is zeker jullie festival. Wat een geweldige organisatie hebben jullie en wat worden de koren verwend.Je wordt verwekomt met een kopje koffie, daarna voor een ieder huisgemaakte soep die smaakt zoals vroeget thuis ! Een prima lunchpakket. Ons koor werd begeleid door twee geweldige gastvrouwen t.w. Marian en Elly waarvoor nog onze hartelijke dank. Het festival is lekker compact zodat je geen grote afstanden behoeft te lopen. Wij wensen het Sokkenbuurt Zeemanskoor voor de toekomst nog heel veel succes en hopelijk organiseren nog jaren lang dit mooie festival. Namens alle leden van het Shantykoor Vlaardingen de hartelijke groeten, Ab Stolk.

Emanuel Walraven 28-08-15 12:43:55

Zal mijn eigen even voorstellen, ik ben Emanuel zing bij het shanty koor De Ijsselboei in Brummen. Wat een geweldige organisatie bij uw 10e zomerfestival, ik heb echt genoten van jullie bewoners/gastdames/organisatie/optredens/ spontaniteit/ontvangst etc.. Jammer dat dit evenement stopt al vraag ik mijn eigen altijd af ,Waarom?.Na afloop van de samenzang wilde ik nog iets gaan eten en drinken maar, met het eten had ik te lang gewacht, ik werd dor de hitte bevangen en ben van een bankje afgevallen tegen een dame aan, wilde wel opstaan maar dat ging toch moeilijk waardoor er meteen mensen mij probeerde te helpen en de E.H.B.O. erbij haalde, ook was er een brandweerman bij die mij ontzettend goed ondersteunde vanaf het begin, hij begon tegen mij te praten zoals je het moet doen als er mensen onwel worden, hij wist wel wat er aan de hand was, ik hoefde me eigen daar niet voor te schamen maar, ik deed het wel,ik werd er emotioneel van dat mensen zoveel over hebben voor andere, ook publiek om mijn heen was bezorgd en probeerde mij gerust te stellen, er werd de ziekenwagen bijgehaald en door onderzoek van die mensen werd er geconcludeerd dat door de hitte/alcohol en te weinig eten mij dit overkomen is. Mijn excuses voor al die mensen die ik deze overlast heb bezorgd, ik kom zeer zeker nog een keer terug in het prachtige Ugchelen. Tevens wil ik u allen laten weten dat u welkom bent op ons internationaal Shanty korenfestival dat ieder jaar plaats vindt op tweede pinksterdag. Nogmaals bedankt voor uw zorgen. Dank jullie wel, en de groeten van Emanuel.

André Honders 24-08-15 10:48:37

Koor Bravour wil ook via deze weg de organisatie van het 10e korenfestival hartelijk danken voor de uitnodiging. Wij vonden het een feestje om in Ugchelen te mogen zingen voor een enthousiast publiek. Het was een goed georganiseerd festival en wij werden uitstekend begeleid door de dames.
Als klap op de vuurpijl werden wij ook nog verblijd met de publieksprijs, waardoor wij met een bijzonder trots gevoel huiswaarts keerden.
Nogmaals dank en hopelijk weer tot ziens!

Namens het bestuur van Koor Bravour, André.
http://www.koorbravour.com/

Hennie Vermeulen 23-08-15 14:45:32

Gisteren hebben we weer genoten van het 10e Korenfestival in Ugchelen.
Sinds mijn moeder in Ugchelen woont (2002) ben ik grote fan. De laatste jaren kwam ik niet meer alleen met mijn moeder.
Want ook bij ons koor (Tijdloos) in Lelystad, is het Sokkenbuurt festival bekend geworden.
Wij zijn geen shantykoor, maar veel van jullie liedjes hebben wij ook op ons repertoir.

Tot onze grote schrik vernamen wij dat dit het laatste korenfestival in Ugchelen was.
Dit zal voortaan ieder jaar in augustus een leegte achterlaten. Want de laatste zaterdag van deze maand stond al een heel jaar in onze agenda.
Dit jaar moesten er dus wat zaken afgezegd worden ivm de veranderde datum, die ineens een week eerder was. Maar we hadden het er voor over.

Heel erg jammer dat het de laatste keer was. Nu gaan we volgend jaar maar op zoek naar een festival waar jullie spelen, dat zo dicht mogelijk bij ons in de buurt is.

Complimenten voor jullie optreden, vooral het 2e in de zon, vergde veel van jullie.
Als accordeoniste kan ik het weten.
Julie zijn helemaal TOP!

En een extra compliment voor Lex. Bij zijn spel kom ik niet eens in de buurt.

tineke vd brink 20-08-15 14:56:04

Vanmorgen dankzij een drukke ochtendspits richting Zaandam kunnen genieten van jullie prachtige nieuwe CD. Het koor, de solisten, de muziek en CD omslag, het klopt allemaal! Ga zo door mannen!

Theo Erich 16-08-15 11:28:13

Jammer dat ons optreden aan het kanaal zo moest eindigen.ik sprak mensen uit het publiek die speciaal voor ons waren gekomen.Er waren zelfs mensen uit Doesburg gekomen en ikzelf heb mijn dialyse dag verzet om erbij te kunnen zijn.
Jammer maar begrijpelijk. Volgende week gaan we spetteren met in ieder geval een goede organisatie. Komt dat zien.

jenny schuurman 09-08-15 21:35:07

zaterdag 8 augustus 2015 Ede
GEWELDIG !!!

We zaten op de eerste rang maar kregen
première kwaliteit te horen.
Namens ega en zus grootse komplimenten.
We hebben genoten, van het koor maar vooral
ook van de muzikanten. Wereldklasse.

Groet, Jenny (accordeoniste)

Jan Sloot 08-07-15 16:58:47

Op ons campingadres ergens in Noorwegen hebben we zojuist de foto's bekeken van het optreden zowel in Wolvega alsmede in Den Helder. Vooral die bij de Marinebasis laten zien, dat er veel aandacht is van een groot aantal bezoekers.
Ik denk dat het koor wederom een pluim verdient voor weer een mooi optreden.

Groeten Mieke en Jan Sloot

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies