Theo en Liesbeth Libert 11-05-14 09:51:33

Wat een jubileumdag hebben we weer gevierd zeg.we hadden "de piepe wel leug" s'avonds,maar hebben het een fantastische dag gevonden, ondanks die rottige weergoden. Bestuur en SZOC hebben voortreffelijk werk geleverd en hartstikke bedankt mannen.Vooral de uitvoerders (SZOC)die ons lekker en gezellig door de dag heen hebben geloodsd.Vette pluim.

Hennie Vermeulen 22-01-14 23:44:04

Ik ben accordeoniste bij een zangkoor.
Geen Shanty of zeemanskoor, maar een koor met muziek uit de jaren 50, 60 en 70. Ons repertoir hangt af van de doelgroep waar we voor zingen. Maar er komen natuurlijk ook wel zeemansliederen/shanty's in voor.
In 2002 verhuisde mijn moeder vanuit de Betuwe naar Ugchelen. Via haar hoorde ik over jullie koor. Ik heb inmiddels (samen met mijn moeder) meerdere avonden naar jullie geluisterd in het UB. Ook heb ik CD's van jullie gekocht.
De laatste jaren heb ik de korenfestivals in Ugchelen dan ook samen met mijn moeder bezocht. En de datum voor volgend jaar heb ik al vastgelegd in mijn agenda.
Bij het koor waar ik speel hebben jullie inmiddels veel fans gekregen die geen idee hadden dat ik jullie koor ook kende.
Dus bij het volgende korenfestival in Ugchelen willen er heel veel koorleden met mij meekomen.
Er kunnen maar 4 personen in mijn auto. Dus dit gaat een colonne worden.
Het koor waarbij ik speel is een gemengd koor, en net zoals bij ALLE gemengde koren hebben wij een gebrek aan mannen.
Dit feit zorgt ervoor dat al onze leden een nog groter respect hebben voor jullie uit alleen mannen bestaande koor.

Wij, een groot gedeelte van de leden van ons koor hopen jullie dan ook te zien en vooral te HOREN op het korenfestival in augustus 2014 in Ugchelen.

Chris de Jong 02-10-13 14:10:17

Hallo sokkenbuurters,nog van harte gefeliciteerd met jullie 2e prijs in Wijk bij duurstede.
Chris accordeonist stormvogels

Krista Beekman 29-09-13 13:55:38

Goed gedaan mannen, de 2e plek in Wijk bij Duurstede. Gefeliciteerd.

Chris de Jong 15-09-13 23:18:17

Dag mensen, ik wil jullie nog even bedanken voor het prachtige lied de zee,Raakte ontroerd tranen kwamen,een schitterend lied,zo mooi gebracht.
Ik had jullie dirigent/toetsenist vanmiddag al bedankt,maar dit geld natuurlijk voor jullie allemaal,hoop jullie gauw een keer weer te zien en te horen,nogmaals bedankt,Chris de jong accordeonist van Piratenkoor de stormvogels
Groeten

Grietje Mulder 04-09-13 18:54:30

Het is elke keer weer een feest om als gastvrouw mee te mogen helpen aan dit prachtige Korenfestival. Het is weer genieten! Je wordt er zo vrolijk van! Alles klopte ook weer! Zelfs de weergoden waren weer goed gezind. MIjn grote complimenten voor dit alles. Ik hoop volgend jaar weer van de partij te zijn.
Groet, Grietje

Thijs Hofstee (Stuyvesant Sail 02-09-13 21:50:25

Wat hebben we met ons koor genoten van het prachtige festival bij jullie in Ugchelen. Een compliment is hier zeer op zijn plaats, want alles was top: de gastvrijheid en verzorging, de prima organisatie en natuurlijk ook het weer. Wij, Stuyvesant Sailors, willen jullie voor dit alles heel hartelijk danken.
Als het mag willen we heel graag volgend jaar in de gelegenheid gesteld worden om de publieksprijs, die we mee naar huis mochten nemen, te verdedigen.
Veel succes verder toegewenst met jullie mooie koor.

Herman Pruim, PR-man De Hondsr 02-09-13 14:01:09

Beste koorleden Sokkenbuurt en aanhang,

Namens de Hondsrugzangers en hun partners wil ik jullie hartelijk bedanken voor het voortreffelijk door jullie op zaterdag 31 augustus 2013 georganiseerde festival.De organisatie, coördinatie en verzorging was in één woord top.
Het was gezellig en sfeervol in Ugchelen.
Nogmaals hartelijk dank dat wij als koor aan het festival deel mochten nemen.

Tineke van den Brink 10-03-13 17:12:18

Yes, het is gelukt, het Sokkenbuurt Zeemanskoor
heeft de wisselbeker gewonnen in Gorssel (Shantyfestival)gefeliciteerd!
Het 1e optreden was weliswaar minder geslaagd maar het werd helemaal goed gemaakt tijdens het 2e optreden. De jury roemde o.a. de veelzijdigheid van de muzikale leiding!

Ben van Laar 10-03-13 16:04:21

Mannen,

Van harte gefeliciteerd met het behalen van de Cup met de grote oren in Gorssel. Na een slechte start, een tweede optreden als vanouds. Laten we zo door gaan.

Groetun,
Ben.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies