Holvoet Frank 20-09-23 15:01:34

Nog aan het nagenieten van een fijne week in het vakantiehuis. Mooi weer, groot zwembad, alle nodige voorzieningen en meer. Twee aangename plaatsen op minder dan 5 km. Mooie wandelingen in de nabije buurt. De Compostella omgekeerd vanaf Lauzerte was heel leerrijk. En een fijne en correcte opvolging/samenwerking met de eigenaars. Top en bedankt! Agnes en Frank

Danny en Marleen 04-09-23 16:50:07

We hebben echt genoten van onze vakantie in jullie prachtige woning. We kwamen niets tekort prachtige zwembad voor groot en klein mooie aangelegde tuin waar onze kleinkinderen volop van konden genieten. Bezoek gebracht aan vallei de Lot waar we een rondvaart hebben gedaan heel mooi ook aan chateau Chambert een bezoek gebracht en wijn geproefd. En natuurlijk het zicht aan het huis heel mooi en rustig. Bedankt Boudewijn en Katrien voor het goede verloop tijdens de boeking en vriendelijkheid. Is zeker voor herhaling vatbaar. DIKKE MERCI groetjes Danny en Marleen en onze kinderen en.kleinkindeten

Ellen 09-08-23 07:22:03

Opnieuw een zalige vakantie achter de rug. Groot vakantiehuis in de rust en stilte waar verschillende wandelroutes passeren.

Komen hier graag terug …

Kris 02-08-23 12:55:10

Voor de 2de maal op rij waren we te gast in jullie ruime vakantiewoning. Echt een plek waar men kan leven als "God in Frankrijk". Alles is er aanwezig, veel slaapruimten, een picobello keuken, een hele mooie verzorgde tuin en een zwembad met voldoende ligzetels en parasols en een groot terras waar we van 's morgens tot 's avonds hebben van genoten. Een landelijke mooie ligging waar rust voor een gelukzalig gevoel zorgt, maar ook om te wandelen, bv tot de wijngaarden en genieten van de fauna & flora . Er zijn winkels en supermarkten genoeg in de buurt om zich te bevoorraden, onder andere in het mooie dorp Lauzerte waar ook op donderdag een gastronomische markt is. In Montcuq zijn er gezellige cafés en restaurants en op zondag een markt.Zeker voor herhaling vatbaar!

Christa en hassan 11-07-23 11:46:10

Dank u
Zeer rustige vakantie echt mooi omgeving was veel tekort zou direkt terug gaan mooi proper en zwembad ook echt de moeite waard

Paul 07-09-22 08:23:26

We hebben een erg leuke vakantie gehad. Het vakantiehuis biedt alle nodige comfort om optimaal te kunnen genieten. Mooie streek met enkele prachtige dorpjes, en door het warme weer kon er dagelijks worden gezwommen in het zwembad. De communicatie verliep vlot en hartelijk. Kortom, we hebben van onze week in Frankrijk genoten!

Dirk en Catherine 10-08-22 11:02:15Wij hebben genoten van een weekje vakantie met onze kinderen
en kleinkinderen in het vakantiehuis Sainte Juliette. Het huis biedt comfort
aan 12 gasten. Door het mooie weer hebben we volop kunnen genieten van het
super mooie zwembad. Het zwembad is zeker ook geschikt voor kleuters en lagere
schoolkinderen door de constructie van de trappen. De streek heeft ons bekoord
vele mooie stadjes – Montcuq en Lauzerte- zoals aangegeven op de website van
het vakantiehuis. In de buurt zeker ook activiteiten voor de kids zoals Parc en
Ciel en het parcours in het meer van Montcuq. De communicatie met de eigenaars
verliep vlot evenals de ontvangst van Lena bij aankomst. Een aanrader
prijs/kwaliteit is een meevaller.

DeJoeret 11-07-22 09:47:18

Wij zijn allemaal bruingebakken, goedgemutst en uitgerust thuisgekomen na een deugddoende vakantie in jullie royale landhuis met een prachtige waterpartij onder de azuurblauwe lucht van Tarn-en-Garonne. Van alles wat jullie schreven op jullie website is geen enkel woord overdreven. Wij maken zeker en vast reclame voor jullie vakantiehuis. Het is een echte aanrader, een klein paradijs op aarde. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de correcte afhandeling.

Jens & Tamara 28-08-21 15:43:26

Een zeer deugddoende, rustige week gehad! De kinderen waren dolenthousiast dat ze het zwembad voor zich alleen hadden!Mooie, rustige streek. Een bezoek aan Lauzerte is zeker aan te raden. Ook het meer van Montcuq was een leuke namiddag vertoeven op het strand.Het huis is zeer ruim en voldoende ruimte/benodigdheden (slaapkamers, badkamers, 2 frigo's, bbq...)De communicatie met Katrien en Boudewijn, alsook Emilie verliep altijd vlot en aangenaam.Een aanrader!

Lien De vlaminck 02-08-21 17:44:52

Goed vakantiehuis rustig gelegen. Een aanrader .????

1 2 3
Zoeken