Nick 19-06-11 14:37:08

Dag Alain, bedankt voor je bericht. Het grote doel van onze vereniging is het bezoeken van historische plaatsen. Maar we willen op onze website ook graag alles over Linkhout tijdens de wereldoorlog plaatsen. Alle info, foto's etc. die we daarover kunnen verzamelen (en waar we toestemming voor krijgen deze online te plaatsen) is dan ook meer dan welkom. Je mag dus altijd je documentatie doormailen naar nick@warvisitorslinkhout.be. Verhalen zijn ook welkom natuurlijk. Alvast bedankt!

Alain Thysebaert 19-06-11 14:31:59

Dag allemaal,
Ik leer jullie nu kennen. Wat is jullie bedoeling? Indien u archieven zoekt, ik bezit een foto met de graven (mei 40) van de soldaten die in Linkhout gestorven zijn op 12 mei. Mijn vader (Roger Thysebaert) zelf is daar gewond geraakt en meteen krijgsgevangen genomen. Ik bezit zijn verhaal. Graag bezorg ik jullie daarvan een scan als jullie dat wensen.
Alain


Reactie:
Beste Alain,
is het nog mogelijk een scan te ontvangen?
MvG,
Nick

Andy 18-04-11 21:09:37

Bij deze zullen we het gastenboek eens officieel openen: iedereen merci voor de geslaagde Iepertrip, twas zeker de moeite en er zullen er zeker nog volgen. We zijn alvast lichte voorbereidingen aan het treffen om naar Auschwitz te gaan.
Groetjes

 Nick 04-04-11 12:05:56

War Visitors Linkhout heeft eindelijk zijn eigen gastenboek.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies